Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de pazartesi yaptiracagin allah in izniyle yarin catlatma ignemi vuracagin devlette yaptiriyorum. Sperm sayimjz 66 mlyn ileri hareket 21 benimde umudum yok 1 yumurtam gelisti. Bu mubarek gecede insallah dualarimiz kabul olsun yakinnarkadasimin hemen tuttu esinun yasi azck buyuktu

Bizde de morfolojide sıkıntı var ama aşılamada ileri hareketi %75 olan 90 milyon sperm konuldu. Yani yıkama hızı arttırabiliyor.
Canim bizim ileri hareketlilik toplamı yüzde 30 ileri harekette de yüzde 2.baya düşük. Ben kararsizim yüzde 15 şansınız var dedi bu oran düşük degilmi sizcede.direk tüp bebek mi yoksa yüzde 15 lik şansla aşılamami onu bilmiyorum

Canim bizim ileri hareketlilik toplamı yüzde 30 ileri harekette de yüzde 2.baya düşük. Ben kararsizim yüzde 15 şansınız var dedi bu oran düşük degilmi sizcede.direk tüp bebek mi yoksa yüzde 15 lik şansla aşılamami onu bilmiyorum
Bence bir kere olsun deneyin canım Allah’ın işi bu bakarsın tutar🙏🏼😊

kızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Hadi gözün aydın canım, inşallah tutar da bebişin gelir sağlıkla🙏🏼😊 bugün güzelce yat dinlen.

kızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Rabbim hayırlı etsin inşallah tutar rabbim emeğini boşa çıkarmasin

Hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar bol bol dinlen

X