-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Teşekkür ederim inşAllah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gerçekten zorlu bi süreç birde dışarıdaki insanların olumsuz yorumu beni etkiliyorRabbim hayırlı etsin inşallah tutar rabbim emeğini boşa çıkarmasin
Gözün aydın hayırlısıyla tutar inşallahkızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Canım benim hiç üzülme Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bende bekliyorum 5.günüm inşallah pozitif sonuç alırızKızlar bende hiç belirti yok ya aşılamadan sonrabugün 8. Günüm.
İnşallah canım. Bugün arkadaşın bebeğini sevmeye gittim. İçim bi garip olduCanım benim hiç üzülme Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bende bekliyorum 5.günüm inşallah pozitif sonuç alırız
Rabbim bizede nasip eder inşallahİnşallah canım. Bugün arkadaşın bebeğini sevmeye gittim. İçim bi garip oldu
Amin inşallah dua ediyorumRabbim bizede nasip eder inşallah
Ne zaman belli olacak seninAmin inşallah dua ediyorum
Perşembe belli olacak ama önce idrar yapacağım. Çarşamba çizgi çıkarsa zaten vardır. Yoksa zaten yoktur zorlamaya gerek yok sanırım.Ne zaman belli olacak senin
İnşallah canım ya benim kafama takılan konu catlatma iğnesi yapılmadı yumurtam zaten catlamış tı ertesi gün hemen aşılama yaptıPerşembe belli olacak ama önce idrar yapacağım. Çarşamba çizgi çıkarsa zaten vardır. Yoksa zaten yoktur zorlamaya gerek yok sanırım.
İnsanda hiç mi belirti olmaz ama canımfitili de atmasam göğüs hassasiyeti bile yok.
Tutanların ki belli nel ağrısı kasık ağrısı vs. Okumadığım sayfa konu kalmadı.
Senin ne zaman testin? Aramızda 3 gün var. Cumartesi falandır? Umarım senin güzel haberlerini alırız
En azından sende iğnenin etkisi geçmiş mi geçmemiş mi sıkıntısı olmayacak. Bende silik çıksa bile Çizgi acaba iğnenin etkisini diye düşünücem.İnşallah canım ya benim kafama takılan konu catlatma iğnesi yapılmadı yumurtam zaten catlamış tı ertesi gün hemen aşılama yaptı
Valla ben 2 kere yaptırdım hiç böyle sıkıntı çekmedim. Acaba ilaç falan mi yan etki etti. Fitil falan kullanıyor musun?Kızlar merhaba bende ayın 13 ünde aşılama yaptırdım ve yapılırken çok ağrılı oldu sonrasındanda çok kasık ağrım karın şişliğim ve gaz problemim oldu yani karnım 5 aylık gebe gibi şişti yürümekte bile zorlanıyordum son 2 gündür rahatladım biraz çok araştırdım ama benim gibi bu kadar sıkıntı çeken olmamış herkes çok rahattı hiç hissetmedim falan diyor ama bunlar neden oluyor hiç anlamadım
Sen kaçıncı günündesin canımValla ben 2 kere yaptırdım hiç böyle sıkıntı çekmedim. Acaba ilaç falan mi yan etki etti. Fitil falan kullanıyor musun?
Testi erken yapsam belli olurmu acabaEn azından sende iğnenin etkisi geçmiş mi geçmemiş mi sıkıntısı olmayacak. Bende silik çıksa bile Çizgi acaba iğnenin etkisini diye düşünücem.
O yüzden çarşamba gününe kadar idrarda bakmayacağım.
Teşekkür ederim evet ilk yaptırdım fitil kullanmıyorum merional ve çatlatma iğnesi kullandım 3 tane 19 20 mm yumurta ve 3 4 tanede geriden gelen yumurta vardı aslında sayı çok olunca aşılama önerilmiyor ama benim doktorum yapmak istedi bilmiyorum belkide fazla yumurta nedeniyle bunları yaşadım
Sen kaçıncı günündesin canım
Canım ben geçen aşılamada 12. Günde yaptığında iğnenin etkisi geçmişti. 14. Gün negatifti.Testi erken yapsam belli olurmu acaba
Benim daha 6.günüm cok erken galiba ama iğne etkisi olmadığı için tuttuysa cıkar diye düşünüyorum ama izin vermiyorlar test yapmamaCanım ben geçen aşılamada 12. Günde yaptığında iğnenin etkisi geçmişti. 14. Gün negatifti.
İğne olmadığı için sende şanslısın. Bencede biraz daha bekle. En azından 10 günü devir.Benim daha 6.günüm cok erken galiba ama iğne etkisi olmadığı için tuttuysa cıkar diye düşünüyorum ama izin vermiyorlar test yapmama