Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne zaman belli olacak senin
Perşembe belli olacak ama önce idrar yapacağım. Çarşamba çizgi çıkarsa zaten vardır. Yoksa zaten yoktur zorlamaya gerek yok sanırım.

İnsanda hiç mi belirti olmaz ama canım fitili de atmasam göğüs hassasiyeti bile yok.

Tutanların ki belli nel ağrısı kasık ağrısı vs. Okumadığım sayfa konu kalmadı.

Senin ne zaman testin? Aramızda 3 gün var. Cumartesi falandır? Umarım senin güzel haberlerini alırız

İnşallah canım ya benim kafama takılan konu catlatma iğnesi yapılmadı yumurtam zaten catlamış tı ertesi gün hemen aşılama yaptı

İnşallah canım ya benim kafama takılan konu catlatma iğnesi yapılmadı yumurtam zaten catlamış tı ertesi gün hemen aşılama yaptı
En azından sende iğnenin etkisi geçmiş mi geçmemiş mi sıkıntısı olmayacak. Bende silik çıksa bile Çizgi acaba iğnenin etkisini diye düşünücem.
O yüzden çarşamba gününe kadar idrarda bakmayacağım.

Kızlar merhaba bende ayın 13 ünde aşılama yaptırdım ve yapılırken çok ağrılı oldu sonrasındanda çok kasık ağrım karın şişliğim ve gaz problemim oldu yani karnım 5 aylık gebe gibi şişti yürümekte bile zorlanıyordum son 2 gündür rahatladım biraz çok araştırdım ama benim gibi bu kadar sıkıntı çeken olmamış herkes çok rahattı hiç hissetmedim falan diyor ama bunlar neden oluyor hiç anlamadım

Valla ben 2 kere yaptırdım hiç böyle sıkıntı çekmedim. Acaba ilaç falan mi yan etki etti. Fitil falan kullanıyor musun?

Teşekkür ederim evet ilk yaptırdım fitil kullanmıyorum merional ve çatlatma iğnesi kullandım 3 tane 19 20 mm yumurta ve 3 4 tanede geriden gelen yumurta vardı aslında sayı çok olunca aşılama önerilmiyor ama benim doktorum yapmak istedi bilmiyorum belkide fazla yumurta nedeniyle bunları yaşadım

Sen kaçıncı günündesin canım

Ben geçen cuma yaptırdım ayın 12 sinde. Yarıladım az kaldı . Benimde 1 yumurta oldu bu ay iğneyle çatladılar.
2. Aşılamam geçen ki tutmadı maalesef.onda 2 yumurtam olmuştu.
Fazla yumurta çatlaması da ağrılı olabilir. Benim bu ay çatlama iğnesinden sonra pembe kahve akıntım oldu. Aşılama esnasında devam ediyordu hatta kahverengi şekilde sanki adetim sökülüyordu.
Dr.um yumurtan çatlıyor deyince rahatlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…