- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Özelde yaptırdım canım devletle ilgili çok olumsuzluk okudum çünkü. Bütçemizi ayarlamıştık özele göre.Özelde mi üniversitede mi yapiyorsnz asilamayi
Ne kadar tuttu canimÖzelde yaptırdım canım devletle ilgili çok olumsuzluk okudum çünkü. Bütçemizi ayarlamıştık özele göre.
Ben yaptırmadım canim benim eşimde sorun var doktor asilamayla yüzde 15 şansınız olabilir diyor denemeye değer mi bilemiyorumİlaçlarla birlikte 1600 gibi bir rakam tuttu canım. Sen nerede yaptırdın?
Özel değilse nasıl bir sorun var?Ben yaptırmadım canim benim eşimde sorun var doktor asilamayla yüzde 15 şansınız olabilir diyor denemeye değer mi bilemiyorum
Sperm hareketliliği az ve morfoloji 2Özel değilse nasıl bir sorun var?
Bizde de morfolojide sıkıntı var ama aşılamada ileri hareketi %75 olan 90 milyon sperm konuldu. Yani yıkama hızı arttırabiliyor.Sperm hareketliliği az ve morfoloji 2
Benim
aşılama yarın benim dua edin neden tutmadı
Şu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Rabbim herkese nasip etsin insallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah tutar Nisan anneleri oluruz
Bende de 2. Oldu. İnşallah bu sefer tutar hepimize hayırlı evlatlar diliyorum
Canim bizim ileri hareketlilik toplamı yüzde 30 ileri harekette de yüzde 2.baya düşük. Ben kararsizim yüzde 15 şansınız var dedi bu oran düşük degilmi sizcede.direk tüp bebek mi yoksa yüzde 15 lik şansla aşılamami onu bilmiyorumBizde de morfolojide sıkıntı var ama aşılamada ileri hareketi %75 olan 90 milyon sperm konuldu. Yani yıkama hızı arttırabiliyor.
Bence bir kere olsun deneyin canım Allah’ın işi bu bakarsın tutarCanim bizim ileri hareketlilik toplamı yüzde 30 ileri harekette de yüzde 2.baya düşük. Ben kararsizim yüzde 15 şansınız var dedi bu oran düşük degilmi sizcede.direk tüp bebek mi yoksa yüzde 15 lik şansla aşılamami onu bilmiyorum
Hadi gözün aydın canım, inşallah tutar da bebişin gelir sağlıklakızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Rabbim hayırlı etsin inşallah tutar rabbim emeğini boşa çıkarmasinkızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar bol bol dinlenkızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Doğru allahın hikmetinden sual olunmaz.Bence bir kere olsun deneyin canım Allah’ın işi bu bakarsın tutar
İnşolacak canım pozitif olalalımKızlar bende hiç belirti yok ya aşılamadan sonrabugün 8. Günüm.
Allah razi olsun inşallah bizimde birer pamuğum uz olurHayırlı olsun aşılaman inşallah tutar bol bol dinlen