- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ben varım yeni öğrendimMerhaba bende dün asilama yaptirdim ilk defa ve bunu bende cok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım yeni öğrendimMerhaba bende dün asilama yaptirdim ilk defa ve bunu bende cok merak ediyorum
ay cok sevindim canim ilk asilamada mi tuttu seninkiBen varım yeni öğrendim
Bende son 2 gün beklemedeydimay cok sevindim canim ilk asilamada mi tuttu seninki
hmm anladm cnm bende 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. 29 unda aşılama oldm. merak edıorm sonuç ne olckCatlama ignesi yaptim sali günü dün gutim baktiginda catlamisti bile ne kdr oldugunu bilmiyorum cnm
bende cok merak ediyorum lütfen haberleselim morel verelim birbirimize bende hafatya Cuma kann vermeye gidicem ve iki hafta sonra test icin kann vermeye gidicemhmm anladm cnm bende 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. 29 unda aşılama oldm. merak edıorm sonuç ne olck
bende 6 sında kan testi verip tkrar çatlatma iğnesi yptrcmbende cok merak ediyorum lütfen haberleselim morel verelim birbirimize bende hafatya Cuma kann vermeye gidicem ve iki hafta sonra test icin kann vermeye gidicem
inanirim ben naisl beklyicem simdi 14 gün=/Bende son 2 gün beklemedeydim
neden tekrar catlama ignesi yapiyorsun ki anlamadim?bende 6 sında kan testi verip tkrar çatlatma iğnesi yptrcm
bebek oluştuysa tutunsun diyemiş. bende çok şaşırdım amaneden tekrar catlama ignesi yapiyorsun ki anlamadim?
Çok heyecanlı inan ki ama iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatif di çok korkuyoruminanirim ben naisl beklyicem simdi 14 gün=/
Evet canım ilktiay cok sevindim canim ilk asilamada mi tuttu seninki
cok ilginc ilk kez duyuyorum ignenin ismi ne ben cumartesi Sabah aksam vajinal fitile baslicambebek oluştuysa tutunsun diyemiş. bende çok şaşırdım ama
ah ne güzel ya gözünüz Aydin cok mutlu ve motive oldum simdi insallah saglikli kucaginiza almayi nasip eder Allah =)Evet canım ilkti
önemli olan kann testi benceÇok heyecanlı inan ki ama iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatif di çok korkuyorum
ovıtrel cnm. fitil falan vermedi cnmcok ilginc ilk kez duyuyorum ignenin ismi ne ben cumartesi Sabah aksam vajinal fitile baslicam
Saģol canım amin darısı sizlere inşallah umudu kaybetmemek lazımmış ben bugün onu anladım :)ah ne güzel ya gözünüz Aydin cok mutlu ve motive oldum simdi insallah saglikli kucaginiza almayi nasip eder Allah =)
önemli olan kann testi bence
[/QUOTE
İki gün daha bekleyim. Bakalım ne olacak
Ayni gun olmusuz asilamayi sende herhangi bir belirti varmi benim ilk gun agrim ve siskinligim.oldu 2 gun az bisi kasik agrim.oldu dunde belim agridi varla yok arasi birsey agrida yani ilk asilama da daha cok agrim vardihmm anladm cnm bende 27 nisan da çatlatma iğnesi oldm. 29 unda aşılama oldm. merak edıorm sonuç ne olck
bnmde ilk aşılama ağrım fazla olmadı. ama bugunlerde arı sokuyo gibi ağrıyo kasıklarım. neden böyle oldu anlamadmAyni gun olmusuz asilamayi sende herhangi bir belirti varmi benim ilk gun agrim ve siskinligim.oldu 2 gun az bisi kasik agrim.oldu dunde belim agridi varla yok arasi birsey agrida yani ilk asilama da daha cok agrim vardi