- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Bende ankara dayım cebeci tıp fakültesi de oldum aşılamamı. İnşallah herşey gönlünce olur yaşınız kaçtırAnkaradayim evet ilk asilamamdi tuttu simdide devami gelcek mi korkusu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ankara dayım cebeci tıp fakültesi de oldum aşılamamı. İnşallah herşey gönlünce olur yaşınız kaçtırAnkaradayim evet ilk asilamamdi tuttu simdide devami gelcek mi korkusu var
Merhaba canım benim ilk aşılamam tutmadı banada progesteron fitil verdi sabah akşam bir tane vajinadan alıyodum idrar testi yaptım 12.gün negatif görünce bıraktım aşırı kaşıntı yapıyodu ve çok beyaz akıntım oluyordu.Selam Kizlar birsey soracagim ben 2.asilamami oldum hprogestani aksam 2tane bajinadan koy yazmis doktor ama kagitlarimi veren hemsire sabah aksam dedi 3gundur 2tane koyuyorum ama vajinamin icinda ni agei var sanki yara varmis gibi vede kasinti hat safhada 2tane kullanan oldumu gecen asilamam da sabah aksam yapmistim
Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah olur bu ikinci asilamam ilkinde surekli kasik agrim olmustu ama simdi yok insallah tutmustur bana umut oldun canimMerak etme benim de kasıklarım falan hiç ağrımamisti ne zaman ki hamile oldugumu ogrendim o zaman basladi ama gogus agrisi cok daha once basladi
Insallah hepimizin canim sanki ben senle daha once konustum diye hatirliyorum yasim 28Bende ankara dayım cebeci tıp fakültesi de oldum aşılamamı. İnşallah herşey gönlünce olur yaşınız kaçtır
Canım inşallah tutulmuştur bebeğin testlerini atar mısın bizde degerlendirelim inşallah bundan sonrada at beraber takip edelim inşallah birbirimize destek olalım ben de 10. Günümde başlayacağım testlerime ve paylaşacağım inşallahbugun igneden sonraki 10.gunum sabah test yaptim cok ince bir cizgi dunde yapmistim ayniydi yarinda sabah yapacagim ins. daha belirginlesir nekadar stresli durumlar ya
Amin canim insallah benim bu ikinci gebeligim düsük yaptim ama ilkinde hamileligimi ogrendigimde bile olmamisti her hamilelik bile birbirinden farkli oluyomus onu anladim o yuzden takma kafana insallah tutunmustur sanaRabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah olur bu ikinci asilamam ilkinde surekli kasik agrim olmustu ama simdi yok insallah tutmustur bana umut oldun canim
Kaybin icin cok uzuldum canim ama rabbim cok aratmadan vermis ikinciyi dogru soyluyosun her hamilelik birbirinden farkli oluyo insallah tutunmustur canim agzin duali olsun du et bana da canimAmin canim insallah benim bu ikinci gebeligim düsük yaptim ama ilkinde hamileligimi ogrendigimde bile olmamisti her hamilelik bile birbirinden farkli oluyomus onu anladim o yuzden takma kafana insallah tutunmustur sana
Rabbim sana da bi an once saglikli bir bebek versin insallah hem de o bu ay olsun insallahKaybin icin cok uzuldum canim ama rabbim cok aratmadan vermis ikinciyi dogru soyluyosun her hamilelik birbirinden farkli oluyo insallah tutunmustur canim agzin duali olsun du et bana da canim
Canım inşallah tutulmuştur bebeğin testlerini atar mısın bizde degerlendirelim inşallah bundan sonrada at beraber takip edelim inşallah birbirimize destek olalım ben de 10. Günümde başlayacağım testlerime ve paylaşacağım inşallah ❤
Evet canim 29 nisanda yapildi bu benim 2. Asilamam ilkinde baya baya gaz siskinlik kasik agrilari hepsini yasiyordum bunda hic birsey yok bende unutuyorum ustune 2 gun once ev boyattik ben unutuyorum esim hatirlatiyorBende hareketlerime dikkat ediyorum ama bazen aklima gelmiyo ani hareket yapmaya kalkiyorum sonra kendimi frenliyorum aynen hayirlisi olsun hakkimizda 29 nisanda mi yapildi asilaman canim
Canim ankara da nerde yaptirdin ben de ankaradayimAnkaradayim evet ilk asilamamdi tuttu simdide devami gelcek mi korkusu var
Olabilir ben hatırlayamadım bende 27 2yıllık evliyimInsallah hepimizin canim sanki ben senle daha once konustum diye hatirliyorum yasim 28
Evet canım şuan lik iyi testlerinbenim daha bugün oldu senin nasıl geçti asilaman kaç yumurtan vardı asilamadan sonra neler yaptın biraz anlatır mısınEki Görüntüle 2265402
bu 9.gunun canim yani dun
Eki Görüntüle 2265404
buda bugunun igneden sonraki 10.gun yani canim cok silik var ikisindede ins. rabbim eneklerimizo bosa cikarmasin kist olan tarafim biraz agriyor dunden beri senin kacinci gunun
Ben Başkent hastanesinde yaptırdım canım senCanim ankara da nerde yaptirdin ben de ankaradayim
Olabilir ben hatırlayamadım bende 27 2yıllık evliyim
Hatta bende cebeci tip fakultesine gittigimi ve begenmedigimi falan soylemistim yanlıs biriyle karistirmiyosam :) Bende 1 bucuk diyodum ama 1 bucugu gecmis temmuzda 2 yil olcak
Ins. Canim gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu dr ara verelim dedi buay icin bende olamazmi ramazan sonrasi yaz tatili sehir disi vs eylule kadar ara vermem gerek dedim israrimla bu ay kistimle beraber klomen kullandim 3cm bu arada 2tane yumurtam olustu sagda ve solda sozde dr asilamadan once bakti catladi dedi ama gecen ayda catladi dedigi kist olarak dondu bana 2catlatma igne sonrasi 50.saatte yapti asilamayi okadar arastirdim herkez 36.saatte yapmis benim dr 50.saattede olur dedi neyse vardir bir hayir dedim cok sorgulamadim asilamanin yapildigi gunle ertesigun hep uzandim sonra yasantima dondum ilk 2gun kanamam oldu sonra kesildi bugun 10.gun 1saat once kasigimdan bacagima kramp tarzi agridan baska hissettigim bir sey yok canim senin kacinci gununEvet canım şuan lik iyi testlerin❤benim daha bugün oldu senin nasıl geçti asilaman kaç yumurtan vardı asilamadan sonra neler yaptın biraz anlatır mısın
off bnmde 7. gün çok silk bi çizgi var. herhalde bende yok cnm. inş senın vrdırbugun igneden sonraki 10.gunum sabah test yaptim cok ince bir cizgi dunde yapmistim ayniydi yarinda sabah yapacagim ins. daha belirginlesir nekadar stresli durumlar ya
bebek tutunmş olblr cnm. genelde tutanlarda bu şekılde yorumlar vrdıaz once sol kasigimdan bacagima agri atti yuruyemiyorum ayagimi cekerek uzerine basiyorum sizdede varmi 10.gundeyim bugun