Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos demişlerdiSizin sikintiniz neydi
Valla bende canım kesin bi cevapta bulamadımYeşil çayı bende merak ediyorum
Benim de aşılamanın 12. Günü dünkü idrar testi negatif çıktı. Çok üzüldüm. İki kere düşük yaptım aşılama öncesinde. Şimdi de göğüslerim hassas biraz bir de ter ve ateş basıyor başka birşeyim yok. Çok sevindim yorumunuza biraz daha sabırla bekleyeceğim perşembeyiAşılama sürecine kadar doktor ne derse onu yaptım ilaç konusunda onun harici birşey yapmadım.Asilama olduktan sonra da kendimi fazla yormadim dikkat ettim hareketlerime çünkü ilk aşılamada belirtim yok kesin tutmadı düşüncesi ile bilinçsiz davrandım düşük oldu bu yüzden ama sonraki aşılamalarimda hep dikkatli davrandım belirtm olmasa bile, sonrasında belirtilen tarihte kan verdim pozitifti çok şükür sunuda belirteyim aşılamadan sonra belirtiniz olmazsa tutmadı sanmayın belli olmuyor benim her ikisinde de hatta düşük ile 3 aşılamam da da hiç belirtim olmadı hep kan testinde öğrendim pozitif olduğunu
12.gün idrar için erken değil mi canım bana doktorum 12.gün kan testi dediBenim de aşılamanın 12. Günü dünkü idrar testi negatif çıktı. Çok üzüldüm. İki kere düşük yaptım aşılama öncesinde. Şimdi de göğüslerim hassas biraz bir de ter ve ateş basıyor başka birşeyim yok. Çok sevindim yorumunuza biraz daha sabırla bekleyeceğim perşembeyi
Yazınız banada umut oldu benimde ilk aşılamam 9.güne gireceğim yarın belirtim gram yok herkeste kasık göğüs ağrısı var bende epey üzülüyordum sizde hiçbiri olmayıp pozitif olan oldu mu sahidenAşılama sürecine kadar doktor ne derse onu yaptım ilaç konusunda onun harici birşey yapmadım.Asilama olduktan sonra da kendimi fazla yormadim dikkat ettim hareketlerime çünkü ilk aşılamada belirtim yok kesin tutmadı düşüncesi ile bilinçsiz davrandım düşük oldu bu yüzden ama sonraki aşılamalarimda hep dikkatli davrandım belirtm olmasa bile, sonrasında belirtilen tarihte kan verdim pozitifti çok şükür sunuda belirteyim aşılamadan sonra belirtiniz olmazsa tutmadı sanmayın belli olmuyor benim her ikisinde de hatta düşük ile 3 aşılamam da da hiç belirtim olmadı hep kan testinde öğrendim pozitif olduğunu
Belirtileriniz hemen mi başlamıştı acaba benim 9.gün olacak belirtim hiç yokMerhaba benim ilk aşılama tuttu. Oğlum şu an 15 aylık ortalıkta geziniyor. darısı isteyenlere
Ben perşembe yaptım pazartesi günü aşırı bi regl sancım oldu. Ama şu an ikinci gebeliğindeyim bunda hiç fark etmedim sadece baş dönmesi. Onu da hep deprem oluyor hissim oluyordu o sanıyordum. Her gebelik ve gebelik belirtisi farklı olabilir. Ben iki gebelikte de kusmuyorum yani siz sonuç odaklanmayın inşallah hayırlı zamanda nasip olur. İkinci bebeğim ikinci ayda tuttu. Kendiliğinden oldu. Kısmet varsa vardır inşallahBelirtileriniz hemen mi başlamıştı acaba benim 9.gün olacak belirtim hiç yok
Benim negatif baktığımı nerden çıkardınız ? Olumlu konuşmam dan nasıl negatiflik çıkardınız bende bunu anlamıyorum zaten Allah ol derse olur onun için nasip işi dedim .. öyle bir yazmışsınız ki aman sakın yaptırmayın demişim gibi tepki çekmişsiniz ! Benim gittiğim doktorların hiç biri önermedi zaman kaybı olarak görüyolar fakat bu nasip işi !! Yaparsın tutar tutmaz bilemeyiz denemek bişey kaybettirmez boşuna demedim. Ayrıca siz nekadar yaptırıp tutanı gördüyseniz bende yaptırıp tutmayanı bir okadar gördüm işte şimdi bana negatif diyebilirsiniz ..Pcos ile aşılama yapıp çok tutan insan var pcosta aşılama öneriyolar ayrıca neden negatif olarak bakıyorsunuz aşılamaya bu kadar anlamıyorum rabbim ol derse her türlü olur ayrıca ihtimali yükselten bir sürü ayrıntı var herkeste aynı oran olmuyor bence her zaman her işlemde ilk başta umutlu olmak gerek
Evet doğru diyorsunuz adet olacağım zamanda hiç belirti yaşamam ağrım olmaz bi yerimde belki ondan dedim ne bileyim umut işteBen perşembe yaptım pazartesi günü aşırı bi regl sancım oldu. Ama şu an ikinci gebeliğindeyim bunda hiç fark etmedim sadece baş dönmesi. Onu da hep deprem oluyor hissim oluyordu o sanıyordum. Her gebelik ve gebelik belirtisi farklı olabilir. Ben iki gebelikte de kusmuyorum yani siz sonuç odaklanmayın inşallah hayırlı zamanda nasip olur. İkinci bebeğim ikinci ayda tuttu. Kendiliğinden oldu. Kısmet varsa vardır inşallah
Bende çok fazla aşılama için olumsuz yorum okudum pcosta olmaz amh düşüklüğünde olmaz direk tüp bebek yaptırın gibi bunlar insanı negatife çekiyor onu anlatmaya çalışıyorum moralimizi de her zaman yüksek tutarsak bizim için çok daha iyi biliyosunuz ki stres çok fazla etkiliyor o yüzden olumsuz yorumlara takılmamalıyız diye düşünüyorum hem dediğim gibi faktörler çok önemli örneğin yumurtanın gelişmesi hangi ilaç kullanıldığı sperm sayısı bunlar hep belirleyici şeyler o yüzden tek bi olumsuz şeye takılmamak lazımBenim negatif baktığımı nerden çıkardınız ? Olumlu konuşmam dan nasıl negatiflik çıkardınız bende bunu anlamıyorum zaten Allah ol derse olur onun için nasip işi dedim .. öyle bir yazmışsınız ki aman sakın yaptırmayın demişim gibi tepki çekmişsiniz ! Benim gittiğim doktorların hiç biri önermedi zaman kaybı olarak görüyolar fakat bu nasip işi !! Yaparsın tutar tutmaz bilemeyiz denemek bişey kaybettirmez boşuna demedim. Ayrıca siz nekadar yaptırıp tutanı gördüyseniz bende yaptırıp tutmayanı bir okadar gördüm işte şimdi bana negatif diyebilirsiniz ..
Evet 3 aşılama oldum toplam, 3u de tuttu ama belirti hiç yaşamadım hep kan verince öğrendim pozitif olduğunuYazınız banada umut oldu benimde ilk aşılamam 9.güne gireceğim yarın belirtim gram yok herkeste kasık göğüs ağrısı var bende epey üzülüyordum sizde hiçbiri olmayıp pozitif olan oldu mu sahiden
Ayy Allah’ım okudukça nasıl umut doluyor içim anlatamam rabbim öyle nasip etsin inşallahEvet 3 aşılama oldum toplam, 3u de tuttu ama belirti hiç yaşamadım hep kan verince öğrendim pozitif olduğunu
İnşallah güzel haberler alırsınızAyy Allah’ım okudukça nasıl umut doluyor içim anlatamam rabbim öyle nasip etsin inşallah
Peki aşılama yapıldığı gün de mi hiç ağrınız olmadıEvet 3 aşılama oldum toplam, 3u de tuttu ama belirti hiç yaşamadım hep kan verince öğrendim pozitif olduğunu
Hayır olmadı aşılamadan sonra eve gelince 1 gün duş almadım doktorum öyle dedi çünküPeki aşılama yapıldığı gün de mi hiç ağrınız olmadı
Benim doktorum demedi ama bende yinede almamıştım duş o günde belirtim yoktu bugünde 9.gün yine yok canımHayır olmadı aşılamadan sonra eve gelince 1 gün duş almadım doktorum öyle dedi çünkü
Sizde bilinen bi hastalık bi şey var mıydı bende pcos var iki yumurta büyüttük aşılama sırasında kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor fazla yumurta uyarıldığı için olabilir mi diye düşündümHayır olmadı aşılamadan sonra eve gelince 1 gün duş almadım doktorum öyle dedi çünkü
Canımmm seni cok iyi anlıyorum ama kendini rahat bırak belirti arama kafan rahat olsun. Vücuda hormon veriliyor sonucta ve catlatma iğnesinde beta hcg hormonu var hamilelik belirtileri bile yaşanabiliyor her vücutta belirti farklı oluyor. Mesela benim ilk aşılamamda kasık ağrım vardı ama göğsümde hassasiyet yoktu ilk günden göğsünde acı sızı tek belirtisi olan arkadas hamileydi tüh bende bu yok tutmadı dedim. 2. Aşılamamda göğüs uclarım aşırı sızlıyordu dedim ki kesin tuttu olmadı. 3. Aşılamamda cok önemsemedim tatile falan gittim ama kasık ağrısıyla sol bacak ağrım vardı tutmadı. Bu 4. Aşılamam dün yapılırken birqz zorlandım kasıklarımda ağrım var göğüs uclarım hassas dokundukca sızlıyor. Bak benim vücudumda bile her aşılamada farklı şeyler yaşıyorum. İçini ferah tut inşallah en güzel şekilde olur. Mesela şuan gebelik testi yapsan catlatma iğnesinin etkisi gecene kadar hep pozitif cıkar. İlk aşılamamda hergün test yaptım. 10. Gün tamamen gitti etkisiSizde bilinen bi hastalık bi şey var mıydı bende pcos var iki yumurta büyüttük aşılama sırasında kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor fazla yumurta uyarıldığı için olabilir mi diye düşündüm