Aşılama yaptıranlar yardım

Yarın aşılama sonrası 12. Gün doktorum pazartesi veya salı bakalım dedi ama dayanamıyorum kan vermeyi düşünüyorum korkuyorum da beklemek çok zor yarın kandil Rabbim beklediklerimizi hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin inşallah

Ay evet canım benimde 12.gün kandil hemde inşallah güzel sonuç alırız bende idrar testi mi yapsam yarın diyorum

Sen hiç yapmıcak mısın canım idrar testi

Sen hiç yapmıcak mısın canım idrar testi
Ben dün yaptım negatifti ama 10.gün erken bi vakitti o yüzden moralimi bozmadım . beklenen adetim pazar günü kan kesin sonuç verir diye düşünüyorum . en erken 12.gün kanda pozitif görülebildiği yazıyor bi çok yerde hayırlısı tabi... bi de geç döllenme diye bi olay var o olursa onuda bilemem onun içinde adetin geçmesi gerek netleşmesi için hayırlısı bakalım kafam çok karışık yarın sonucumu çıkınca paylaşırım inşallah

Benim beklenen adet tarihim çok geç canım ya 2 mart aşılamam baya erken yapıldığı için nasıl anlıycam bilmiyorum

Canım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acaba

Canım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acaba
İnşallah tutunma belirtisidir bende hiç öyle bir şey olmadı şöyleki yumurtlama dan sonraki 17.gün yapılan kaset testte pozitif olması gerekiyor diye biliyorum ya 14. Gün kan verebilirsiniz ya da daha sonra kaset test yapabilirsiniz

Erken gebelik testi almıştım canım şimdi böyle lekelenme görmek beni korkuttu

Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…