Hadi ya üzüldüm canım bi dahaki aya inşallahBen regli oldum malesef.
Hayırlısı olsun canım inşallah en güzel şekilde nasip olurBen regli oldum malesef.
Bende üzüldüm saglik olsunHadi ya üzüldüm canım bi dahaki aya inşallah
Hakkimiz da hayirlisi olsun tabiki de. Bu süreçte yanimda oldugunuz destek verdiginiz icin sagolun.Hayırlısı olsun canım inşallah en güzel şekilde nasip olur
Aynen öyle canım sağlık olsunBende üzüldüm saglik olsuntesekkur ederim destek olduğunuz için.
Sen de sağol canım hepimiz aynı yoldan geciyoruz amacımız ortak derdimiz ortak acımız ortak bizi en iyi biz anlarız keşke daha cok sohbet edebilsekHakkimiz da hayirlisi olsun tabiki de. Bu süreçte yanimda oldugunuz destek verdiginiz icin sagolun.
3 aşılamamda olduğu gibi benim tahminimce buda tutmadı. İnşallah kistim falan yoksa bu ayda 5. Ye başlarım. Bizimde yolumuz böyle inşallah sonucu güzel olurHakkimiz da hayirlisi olsun tabiki de. Bu süreçte yanimda oldugunuz destek verdiginiz icin sagolun.
İnşallah tahmininiz yanlış çıkar ve bu sefer oldu haberinizi alırız3 aşılamamda olduğu gibi benim tahminimce buda tutmadı. İnşallah kistim falan yoksa bu ayda 5. Ye başlarım. Bizimde yolumuz böyle inşallah sonucu güzel olur
Ayy inşallah o günleri görürüm amiiinİnşallah tahmininiz yanlış çıkar ve bu sefer oldu haberinizi alırız
Ay evet canım benimde 12.gün kandil hemde inşallah güzel sonuç alırız bende idrar testi mi yapsam yarın diyorumYarın aşılama sonrası 12. Gün doktorum pazartesi veya salı bakalım dedi ama dayanamıyorum kan vermeyi düşünüyorum korkuyorum da beklemek çok zor yarın kandil Rabbim beklediklerimizi hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin inşallah
İdrarda çıkmama ihtimali de var erken test olursa bi ihtimal çıkabilir tabi hayırlısı bakalımAy evet canım benimde 12.gün kandil hemde inşallah güzel sonuç alırız bende idrar testi mi yapsam yarın diyorum
Sen hiç yapmıcak mısın canım idrar testiYarın aşılama sonrası 12. Gün doktorum pazartesi veya salı bakalım dedi ama dayanamıyorum kan vermeyi düşünüyorum korkuyorum da beklemek çok zor yarın kandil Rabbim beklediklerimizi hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin inşallah
Ben dün yaptım negatifti ama 10.gün erken bi vakitti o yüzden moralimi bozmadım . beklenen adetim pazar günü kan kesin sonuç verir diye düşünüyorum . en erken 12.gün kanda pozitif görülebildiği yazıyor bi çok yerde hayırlısı tabi... bi de geç döllenme diye bi olay var o olursa onuda bilemem onun içinde adetin geçmesi gerek netleşmesi için hayırlısı bakalım kafam çok karışık yarın sonucumu çıkınca paylaşırım inşallahSen hiç yapmıcak mısın canım idrar testi
Benim beklenen adet tarihim çok geç canım ya 2 mart aşılamam baya erken yapıldığı için nasıl anlıycam bilmiyorumBen dün yaptım negatifti ama 10.gün erken bi vakitti o yüzden moralimi bozmadım . beklenen adetim pazar günü kan kesin sonuç verir diye düşünüyorum . en erken 12.gün kanda pozitif görülebildiği yazıyor bi çok yerde hayırlısı tabi... bi de geç döllenme diye bi olay var o olursa onuda bilemem onun içinde adetin geçmesi gerek netleşmesi için hayırlısı bakalım kafam çok karışık yarın sonucumu çıkınca paylaşırım inşallah
Canım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acabaBen dün yaptım negatifti ama 10.gün erken bi vakitti o yüzden moralimi bozmadım . beklenen adetim pazar günü kan kesin sonuç verir diye düşünüyorum . en erken 12.gün kanda pozitif görülebildiği yazıyor bi çok yerde hayırlısı tabi... bi de geç döllenme diye bi olay var o olursa onuda bilemem onun içinde adetin geçmesi gerek netleşmesi için hayırlısı bakalım kafam çok karışık yarın sonucumu çıkınca paylaşırım inşallah
İnşallah tutunma belirtisidirCanım ya pembe akıntı geldi az önce kırmızı gibi değil çok korktum adet mi oluyorum diye neden oldu acaba
Erken gebelik testi almıştım canım şimdi böyle lekelenme görmek beni korkuttuİnşallah tutunma belirtisidirbende hiç öyle bir şey olmadı şöyleki yumurtlama dan sonraki 17.gün yapılan kaset testte pozitif olması gerekiyor diye biliyorum ya 14. Gün kan verebilirsiniz ya da daha sonra kaset test yapabilirsiniz
Korkmamak mümkün değil özellikle tedavi görüp çok isterken ... Sizi anlıyorum beklemek çok zor Allah hepimizin kalbine genişlik ferahlık versin inşallahErken gebelik testi almıştım canım şimdi böyle lekelenme görmek beni korkuttu