Benim doktorum bu değerlere bakmadı doğrusu hiç kan istemedi şunu öğrendim bu süreçlerde yumurtlama günü estradiol hastane referansına göre yüksek olması gerekiyor kaliteli yumurtlama olduysa, progesteron da sağlıklı çatladıysa 1 hafta sonrasında yüksek olması gerekiyorMerhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90
Canım testi bir yap istersen silikte olsa gec döllenme olmadıysa cıkabilir. İnşallah yerleşmedendir.Erken gebelik testi almıştım canım şimdi böyle lekelenme görmek beni korkuttu
Yumurtanın kaliteli gelismesi ve catlamasına bakıyorlar progestan yğksek cıkıyor catlayıncaMerhaba kızlar. Ben de Çarşamba (21 Şubat) ilk aşılamamı oldum. Aynı gün e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı kandan. Değerler iyi mi kötü mü bi yorum yapılmadı. Bilgisi olan varsa aşılama günü bu değerler kaç olmalı paylaşabilir mi ?
Benim değerlerim şu şekilde: e2 118, progesteron 0.90
İnşallah canım yarın sabah yapmayı düşünüyorumCanım testi bir yap istersen silikte olsa gec döllenme olmadıysa cıkabilir. İnşallah yerleşmedendir.
Teşekkür ederim cevabın içinBenim doktorum bu değerlere bakmadı doğrusu hiç kan istemedi şunu öğrendim bu süreçlerde yumurtlama günü estradiol hastane referansına göre yüksek olması gerekiyor kaliteli yumurtlama olduysa, progesteron da sağlıklı çatladıysa 1 hafta sonrasında yüksek olması gerekiyor
İnşallah pozitif cıkar canım bende yarın yine yapıcam zaten varsa pozitif cıkar. Yoksada 2,3 güne hastalanırım.İnşallah canım yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Rica ederim muhtemelen ondandırTeşekkür ederim cevabın içinÇatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlar diyorlar ben 34. saatte vermiştim zaten kanı. Düşükse de ondandır diye umuyorum
Tamamdır anladım. E2 yumurta gelişimi, progesteron çatlama kalitesini gösteriyor. Teşekkür ederimYumurtanın kaliteli gelismesi ve catlamasına bakıyorlar progestan yğksek cıkıyor catlayınca
İnşallah yarın burda 3 pozitifle okuyanlara umut oluruzİnşallah pozitif cıkar canım bende yarın yine yapıcam zaten varsa pozitif cıkar. Yoksada 2,3 güne hastalanırım.
Benimde sarımsı akıntı vardı birden pembe görünce şaşırdım bende hiç ağrı falan yok senin ne ağrın var canımBenimde bugün uzayan sarı bi akıntı geldi peceteyle baktım yumurtlama zamanı olusan uzayan akıntı gibi ama sarıydı. Çok şiddetli ağrım var. Bilmiyorum ne olacak
Benim arada olan aşırı kasık ve bel ağrım oluyor adet sancısı gibi. Bardak almak icin dolabın üstüne falan uzandım ağrı dahada arttı. Kasıklarımda bi doluluk hissi var baskı varBenimde sarımsı akıntı vardı birden pembe görünce şaşırdım bende hiç ağrı falan yok senin ne ağrın var canım
Az önce erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatifBenim arada olan aşırı kasık ve bel ağrım oluyor adet sancısı gibi. Bardak almak icin dolabın üstüne falan uzandım ağrı dahada arttı. Kasıklarımda bi doluluk hissi var baskı var
Kanamada gelmişti yine hafif idrara karıştı testi etkiler mi acaba
Onu bilmiyorum ama net olarak adet olup olmadığınızdan emin olmak lazım diye düşünüyorumKanamada gelmişti yine hafif idrara karıştı testi etkiler mi acaba
Beklemekten başka çare yokOnu bilmiyorum ama net olarak adet olup olmadığınızdan emin olmak lazım diye düşünüyorum
Sen yaptırdın mı canım testOnu bilmiyorum ama net olarak adet olup olmadığınızdan emin olmak lazım diye düşünüyorum
Yeni verdim kanı hadi hayırlısı...Sen yaptırdın mı canım
Hayırlısı olsun canım sonucunu yazarsınYeni verdim kanı hadi hayırlısı...