- 3 Eylül 2023
- 1.096
- 865
- 30
Ara verdikten sonra tekrar o iğnelere başlamak o psikoloji bu sefer nasıl olacak düsüncesi 2 günde 1 hastaneye gitmek o aşılama işleminin gercekleseceği an hepsi cok ağır geliyor yani vücudun beynin istemiyor daha. Ben de öyle olmustu.Tekrar başlamak niye zor gelmişti canım ben artık bundan sonra tüp bebek denerim sanırım aşılama çokta başarılı değilmiş her şey o kadar iyi gitmesine rağmen olmadı nedenini anlayamıyorum gerçekten
Anladım canım hayırlısı artık olmazsa tüp bebek deniycem biraz zaman geçsin de hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAra verdikten sonra tekrar o iğnelere başlamak o psikoloji bu sefer nasıl olacak düsüncesi 2 günde 1 hastaneye gitmek o aşılama işleminin gercekleseceği an hepsi cok ağır geliyor yani vücudun beynin istemiyor daha. Ben de öyle olmustu.
amiin canım inşallah bende ramazandan sonra transfere gidicem nasip olursa eğer o da tutmazsa kıbrısa gidip yaptırcamAnladım canım hayırlısı artık olmazsa tüp bebek deniycem biraz zaman geçsin de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Tutar inşallah canım ya rabbim aratmaz o kadar Kıbrıs nedenamiin canım inşallah bende ramazandan sonra transfere gidicem nasip olursa eğer o da tutmazsa kıbrısa gidip yaptırcam
İnşallah canım kıbrıs ta hit denilen bi doktor var halil ibrahim tekin bu tüp bebek işinin ustası yumurtalığı olmayan icin bile tedavi şekli var çok bilgili çok gelişmiş bi merkez o yüzden para acısından da bi fark yok türkiyedeki tüp bebek merkezlerindenTutar inşallah canım ya rabbim aratmaz o kadar Kıbrıs neden
Zor canım ya Kıbrısa git gel yapmak nasıl olacak ki uzun bir süreçİnşallah canım kıbrıs ta hit denilen bi doktor var halil ibrahim tekin bu tüp bebek işinin ustası yumurtalığı olmayan icin bile tedavi şekli var çok bilgili çok gelişmiş bi merkez o yüzden para acısından da bi fark yok türkiyedeki tüp bebek merkezlerinden
Ben zaten hollandada yaşıyorum tatil dönemi hem gezer hem yaptırırız ama inşallah ona hiç gerek kalmazZor canım ya Kıbrısa git gel yapmak nasıl olacak ki uzun bir süreç
Aa adet şeklinde mi canım benim bi kaç damla gelmiş gece şimdi yine aynı peçeteye sildikçe geliyor başka gelen bişi yokBu arada gece benimde kanamam geldi
Banada aynı peceteye silince geldi 1 saat önce birsey yoktu şuanda normal ama sökülmeye calısıyor bence cünkü ayaklarım kasıklarım adet zamanındaki gibi ağrıyorAa adet şeklinde mi canım benim bi kaç damla gelmiş gece şimdi yine aynı peçeteye sildikçe geliyor başka gelen bişi yok
Benim hiç ağrım yoktu şimdi ara ara kasık ağrısı oluyor sökülecek heralde dediğin gibiBanada aynı peceteye silince geldi 1 saat önce birsey yoktu şuanda normal ama sökülmeye calısıyor bence cünkü ayaklarım kasıklarım adet zamanındaki gibi ağrıyor
Bende kan falan yok anlamadım şimdi yine baktım peceteye silince bile yok ama ağrım cok fazla sol kasığım sol bacağım cok kötü kist oluştu diye düşünüyorum.Benim hiç ağrım yoktu şimdi ara ara kasık ağrısı oluyor sökülecek heralde dediğin gibi
Belki gebelik olmuştur canım öyle düşünme benim adetim başladıBende kan falan yok anlamadım şimdi yine baktım peceteye silince bile yok ama ağrım cok fazla sol kasığım sol bacağım cok kötü kist oluştu diye düşünüyorum.
Bende yarın doktoruma gidicem kontrole ikinci aşılama için bir ay dinlendiriyolar mı yoksa direk yapıyorlar mı acabaBende kan falan yok anlamadım şimdi yine baktım peceteye silince bile yok ama ağrım cok fazla sol kasığım sol bacağım cok kötü kist oluştu diye düşünüyorum.
Benimde adetim başladı canım. Eğer kist falan yoksa başlıyorlar 2. Ye bende yazdım doktoruma yarın çağırabilirler kist yoksa 5. Aşılamaya başlıycamBende yarın doktoruma gidicem kontrole ikinci aşılama için bir ay dinlendiriyolar mı yoksa direk yapıyorlar mı acaba
Bende yarın gidicem canım bakalımBenimde adetim başladı canım. Eğer kist falan yoksa başlıyorlar 2. Ye bende yazdım doktoruma yarın çağırabilirler kist yoksa 5. Aşılamaya başlıycam
Hayırlısı olsun bakalım inşallah bu sefer güzel haberler alırızBende yarın gidicem canım bakalım
Canım naptın benim 3 tane kocaman kistim oluşmuşBende yarın gidicem canım bakalım
Aa kötü olmış ya benimde yumurtalıklarım hala küçülmemiş canım bu ay tedavi uygulayamayız dediCanım naptın benim 3 tane kocaman kistim oluşmuş
Beni iptal etmediler yarın kullanmaya başlıycam iğneyiAa kötü olmış ya benimde yumurtalıklarım hala küçülmemiş canım bu ay tedavi uygulayamayız dedi