Büyüyen yumurtadır catlayacaktır belkiDenerin canım yürürkende otururkende her türlü ağrıyo yani yürürken daha çok sol tarafa saplanır gibi oluyor
Şöyle oluyor direncli yumurtalarda oluyor catlamıyor. Mesela bende 4 yumurta vardı catlatma iğnesi yaptım. Aşılamamı oldum. Çok şiddetli sol kasık ağrım vardı bende pcos sol tarafta bacağıma vuruyordu yürüyemiyordum bile çok şiddetli bir ağrıydı. Gebelik olursa diye ağrı kesicide icmemistim. Sonra aşılama tutmadı hastalandım 2. Gün hastaneye gittik bir ultrasona girdim ki 3 tane kocaman kist kadında şaşırdı cok büyük dedi. Ultrason cihazını yerlestirince bile çığlık attım. Kadın üzüldü halime sonra doktorla falan görüsüldü kendiliğinden adetle atılacak ama acısı yüksek olur dedi burda ilac vermiyorlar öyle ağrı kesici günde 8 taneye kadar icebilirsin dedilerCatlama olmazsa kiste dönemez mi? Catlatma ignesi vurulsa da kiste mi dönmüstur tam anlayamadim.merakten soruyorum
Çatlamayan yumurtalar kistte dönüyorCatlama olmazsa kiste dönemez mi? Catlatma ignesi vurulsa da kiste mi dönmüstur tam anlayamadim.merakten soruyorum
Kac yumurtan vardı canım kac mm diDenerin canım yürürkende otururkende her türlü ağrıyo yani yürürken daha çok sol tarafa saplanır gibi oluyor
2 tane 19mm vardı canım bi tanede 17mm vardıKac yumurtan vardı canım kac mm di
Belki 17 olan yeni catlıyordur. Güzel düşünelim güzel olsun2 tane 19mm vardı canım bi tanede 17mm vardı
Anladim canim sagolŞöyle oluyor direncli yumurtalarda oluyor catlamıyor. Mesela bende 4 yumurta vardı catlatma iğnesi yaptım. Aşılamamı oldum. Çok şiddetli sol kasık ağrım vardı bende pcos sol tarafta bacağıma vuruyordu yürüyemiyordum bile çok şiddetli bir ağrıydı. Gebelik olursa diye ağrı kesicide icmemistim. Sonra aşılama tutmadı hastalandım 2. Gün hastaneye gittik bir ultrasona girdim ki 3 tane kocaman kist kadında şaşırdı cok büyük dedi. Ultrason cihazını yerlestirince bile çığlık attım. Kadın üzüldü halime sonra doktorla falan görüsüldü kendiliğinden adetle atılacak ama acısı yüksek olur dedi burda ilac vermiyorlar öyle ağrı kesici günde 8 taneye kadar icebilirsin dediler
İnşallah canım ama bu kadar ağrı olmasa keşke ilişki de olmaz bugün bu ağrıylaBelki 17 olan yeni catlıyordur. Güzel düşünelim güzel olsun
İnşallah geceye kadar gecer canım ayağını sıcak tut dediğim gibiİnşallah canım ama bu kadar ağrı olmasa keşke ilişki de olmaz bugün bu ağrıyla
Hastanelik oldum canım geçmedi hiçİnşallah geceye kadar gecer canım ayağını sıcak tut dediğim gibi
Gecmis olsunHastanelik oldum canım geçmedi hiç
TeşekkürlerGecmis olsun
Canım gecmis olsun ne dediler pekiTeşekkürler
Kan baktılar enfeksiyon var hafif ama sonuçlar normal dedi serum taktı sıvı takviyesi ama ağrım hiç değişmedi pazartesi kontrole gidicem istersen yatıralım dedi ama bi şey yapmadıktan sonra anlamı yok nasıl olacak gerçekten bilmiyorumCanım gecmis olsun ne dediler peki
Enfeksiyon ağrı yapar canım ultrason baktılar mı o zaman yumurtanın catlayıp catlamadığı görünürdüKan baktılar enfeksiyon var hafif ama sonuçlar normal dedi serum taktı sıvı takviyesi ama ağrım hiç değişmedi pazartesi kontrole gidicem istersen yatıralım dedi ama bi şey yapmadıktan sonra anlamı yok nasıl olacak gerçekten bilmiyorum
Ama enfeksiyonu söylemedi bile doktor önemsemedi düşük diye heralde, doktor yoktu ki canım bakılmadı ultrason yarın kontrole çağırdıEnfeksiyon ağrı yapar canım ultrason baktılar mı o zaman yumurtanın catlayıp catlamadığı görünürdü
Hayırlısı olsun bakalımAma enfeksiyonu söylemedi bile doktor önemsemedi düşük diye heralde, doktor yoktu ki canım bakılmadı ultrason yarın kontrole çağırdı
Hakkimızda hayirlisi olsun üzme güzel canını.Benim çatlatma iğnesinde 14. Günüm ve adet sancıları başladı Salı günü test günümdü yaptıramıcam bile bu heyecanı bile yaşayamıyorum o kadar üzgünüm ki göğüs hassasiyeti de bitti artık bi ümidim oydu. İdrar testi de yapmadım üç gün önce negatif çıkmıştı bir daha yapmadım.
Bugün çağırdı doktorum tekrar ultrasonla baktı yumurtalıklarım aşırı büyümüş normalde 3mm olması gerekirken şuan 10mm olmuş o yüzdenmiş ağrı olması ve böyle devam edicekmiş gebelik olursa 12.haftaya kadar hattaHayırlısı olsun bakalım