• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa gerçekten ya ınan bende 3-4 gundur cıldım açıldı bır puruzsuz acaba yazın etkısımı dıye düşünüyordum
okuyunca sokkk oldumm:KK47:
ayrıca gonal 4 gun vurdum klomen 2 gunum bel gogus ağrım var bakalım akıntı olacak mı
yanı ıyı yönde bır gıdıshattayım sevındım yaww :KK49:
cok tsk ederımmm
sen ne yaptın kan testı ne zaman yaptıracaksın
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ben dr a gittigimde catlatmana gunu yumurta bakacakti bana dediki dr kasiklarinda batma var mi gulerek dedim ki eveeeet hemde cok hemsire nasil guldu cok mutlusun bu durumdan dedi evet dedim gulerek.. Dr da dediki hasta zeki isi biliyor herkes agrim var hocam cok batiyor diyor bak hastamiza nasil mutlu kasikda agrisi var diye cunku bu iyi bisey dedi hasta bunun bilincinde dedi ama cok gulduler :)) ben daha pazar gunu asilama oldum canim 12 gunum var insaAllah test icin

asilamadan sora hic birlikte olmadikki canm ya sanmiyorum yok doktorunda oyle dedi ama adet olmazsan bi daha yap dedi yarin adet gunum

Ben dr a gittigimde catlatmana gunu yumurta bakacakti bana dediki dr kasiklarinda batma var mi gulerek dedim ki eveeeet hemde cok hemsire nasil guldu cok mutlusun bu durumdan dedi evet dedim gulerek.. Dr da dediki hasta zeki isi biliyor herkes agrim var hocam cok batiyor diyor bak hastamiza nasil mutlu kasikda agrisi var diye cunku bu iyi bisey dedi hasta bunun bilincinde dedi ama cok gulduler :)) ben daha pazar gunu asilama oldum canim 12 gunum var insaAllah test icin
Hımm bılınclı hasta olunca böyle oluyor demek :))
o zaman bende sabırszlıkla batmaları beklıcemm:halay::halay::halay:
gercı azda olsa var bende de :=)
sen gebelik testini koyunca ben yanlış anlamışım pekı neden test yaptınn
ama bu gerçek olabılır en kısa zamanda...
ınsallah hamılesındır :anneadayı:ve tutunur bebısın:KK46:
valla ben benım süreç nasıl ılerleyecek cok merak edıyorum
cunku ben bu konuda daha cok yenıyımmm :KK68:

Hımm bılınclı hasta olunca böyle oluyor demek :))
o zaman bende sabırszlıkla batmaları beklıcemm:halay::halay::halay:
gercı azda olsa var bende de :=)
sen gebelik testini koyunca ben yanlış anlamışım pekı neden test yaptınn
ama bu gerçek olabılır en kısa zamanda...
ınsallah hamılesındır :anneadayı:ve tutunur bebısın:KK46:
valla ben benım süreç nasıl ılerleyecek cok merak edıyorum
cunku ben bu konuda daha cok yenıyımmm :KK68:
O benim testim degil canim karisiklik oldu galiba asilama yapan baska bi arkadasimiz paylasmisti onun testi bende ona tebrik yazmistim. Vallahi bende yeniyim ilk asilamam daha oncede bikere klomen kullanmistim sadece dr igneyle catlatip dogal yolla birlesin diyecekti ama cok yumurtam olunca yarida kalmisti.. Vallahi ben Allahin izni ile elimden geleni yaptim nasibime gidilen yol boyleymis simdi yapmam gereken tek sey dua. Bu surecte dua edicem bol bol ve tevekkul edip bekleyecegim. Takdir Allah'ın..

O benim testim degil canim karisiklik oldu galiba asilama yapan baska bi arkadasimiz paylasmisti onun testi bende ona tebrik yazmistim. Vallahi bende yeniyim ilk asilamam daha oncede bikere klomen kullanmistim sadece dr igneyle catlatip dogal yolla birlesin diyecekti ama cok yumurtam olunca yarida kalmisti.. Vallahi ben Allahin izni ile elimden geleni yaptim nasibime gidilen yol boyleymis simdi yapmam gereken tek sey dua. Bu surecte dua edicem bol bol ve tevekkul edip bekleyecegim. Takdir Allah'ın..
hımm ben tamamen karıştırmışım :eek::))
benımde klomenle yumurtam olmadı bu ay o sebeple ıgne verdi
doğal yolla bırlesme olacak bakalım artık
asılama falan sonrakı asamalar sanırım
ınsallah herkes muradına ere ve bu sayfa hamıslerle dolar:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
herkes hıkayesını yazar
ben bu sıte sayesınde bayağı bır sey ogrendım ve sorularıma yanıt aldım
bende aşamalarımı yazıcam ıns

Kizlar hepinize bi sorum olcak asilamaya girerken esinizin sperm yikama sonuclsrina bakmismiydiniz bakan varsa yikama sonrasi kac ml ve ileri hareket % kacti yazarmisinz benim asilamam tutmadi umarim sizinkiler tutar sperm artirmak icin bi takim kurler yapicamda sizin cevaplariniza gore abartmayim diye soruyorum

canm sonucunu ogrenebildinmi merak ettim yazmamissin umarim pozitiftir.Degilsede ben bir suru takviye aldim senle paylasirim.ozelden konusuruz.
Canim sagkik ocaginda sabah kan verdim 4 te cikacakti sistemleri bozukmus raporu cikmadi hala.tamda bozulacak gunu buldu sistemleri.bende baska yerde kan verdim bekliyorum.

yaa olsun arkadasim uzulme ben simdi yeni doneme hazrlik yapiom walla cok guzel calistim dersime senlede paylasirim ozelden de bi konu konuscam ama yazamadim bu konuyla ilgili

Kızlar dr bana asilamadan iki gun sonra progesterona basla demisti dun ilk kez kullandim ve rahatladim kasik agrilarim hafifledi daha iyiyim sizlerde de boyle mi oldu

Kizlar degerim 96.60 olmus ama malesef iki gundur kanamam var asilamamin bugun 17.gunu doktor il disindaydi gosteremedim sonucla basbasa kaldim hamilemiyim dusukmu yapiyorum bilmiyorum kizlar suan adet sancim var kanamam da devam ediyo ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum

Kizlar degerim 96.60 olmus ama malesef iki gundur kanamam var asilamamin bugun 17.gunu doktor il disindaydi gosteremedim sonucla basbasa kaldim hamilemiyim dusukmu yapiyorum bilmiyorum kizlar suan adet sancim var kanamam da devam ediyo ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum
Canim bence baska dr a git ihmal etme yani bu surec icin emek harcadin git baska dr a belki dusuk belki baska birsey ama insaAllah bebis tutunur bence bekleme git icin rahatlar

Back