- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 103
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm hayirli olsun hep dinlen dikkat et kendine. Peki belirtilerin neydi? Asilamanin kacinci gunu basladi belirtilerin birde gun gun neler yasadin asilamadan sonra? Ben pazar gunu oldum ya pazar,pazartesi ve sali inanilmaz kasik agrisi hafif akinti ve gogus ucu hassasiyeti ve inanilmaz gaz sikismasi yasadim sali aksami progesterona basladim sikayetlerim azaldi dunden beri sadece gogus ucu hassasiyetim gaz sikintim var kasik agrilarim gitti... Bu normal mi? Bugun asilamanin 5.gunuKizlar doktora gittim gebelik olusmus ama kanamadan dolayi dusuk tehtidi varmis purloton igne verdi doktor hemen vurdurdum birde progestan verdi iki gun sonra testi tekrarlicam umarim dusuk olmaz tabi herseyin hayirlisi arkadaslar hepinizden dua bekliyorum
Canim bendede gaz sikismasi oldu halada var ama ben belirtiye degilde beslenmeme baglamistim hic belirtim olmadi ama ara ara kasik agrilarim oldu iki taraftada oldu ama cok rahatsiz edecek agrilar degildi 2. 3. Gunden basladi agrilar asilamanin 12.gunune kadar devam etti vajinal jel kullaniyodum 10. Gunu galiba jeli kullandiktantan sonra ilac kendini disari birakirken peceteye pembe geldi ben belki tahris olmustur dedim ama yerlesmemi acaba diyede dusundum 10.gunu test yaptim 1.67 cikti idrar testinde cikmadi asilamanin 12. Gunu idrar testi yaptim cok cok silik ikinci bir cizgi cikti deger 10.25ti bu gunden sonra agri felan kesildi artij psikolojikmi sonuctanmi bilmiyorum istahim acildi canim tatli seyler cekti sivilce cikti yuzumde adet olacakmisim gibi ben 1 hafta beklicektim test yapmak icin cunku adet tarihime 1 hafta vardi ben sonucu aldigimda ama biraz stresli yorucu iki gun gecirdim ailevi priblemler vardi acikcasi morelimin bozuldugu gunun aksami yani asilamamin 16. Gunu aksam baktim kanamam oldu gecede devam etti ve ayni zamanda adet sancisi kivrandim gece ertesi gunde lekelenme seklinde devam etti ben demekki tutmamis adet oluyorum dedim deger sifirlanmismi diye baktirdim asilamanin 17.gunu 96.60 cikti sonrasini biliyosunuZ zaten doktora gec bi saatte ulasabildim gebelik olusmus ama dusuk tehtidi var dedi dusuk onleyici igne verdi simdi kullandigim jelin tabletini kullaniyorum progestan tablet buda dusuk icin bildigim kadariyla yarin tekrar test yaptiricam moreli iyi tutmak gerekiyo canim tutsa bile sikinti oluyo tecrubeyle sabit pismanim kafama taktigim kendimi yordugum icin ama artik cok gecCanimm hayirli olsun hep dinlen dikkat et kendine. Peki belirtilerin neydi? Asilamanin kacinci gunu basladi belirtilerin birde gun gun neler yasadin asilamadan sonra? Ben pazar gunu oldum ya pazar,pazartesi ve sali inanilmaz kasik agrisi hafif akinti ve gogus ucu hassasiyeti ve inanilmaz gaz sikismasi yasadim sali aksami progesterona basladim sikayetlerim azaldi dunden beri sadece gogus ucu hassasiyetim gaz sikintim var kasik agrilarim gitti... Bu normal mi? Bugun asilamanin 5.gunu
Canım benim 12.gün kanda 74,95 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim umarım senin kide öyle olur biraz sabırKizlar merhaba bende 29 nisanda ilk asilamami oldum saat 09.10 da 2 tane yumurtam olustu adetin 3.gunu serophene ilac kullanmadim gunde 2 tane 5 gun sonra 2 gun ara verip doktora yumurta olcumune gittim yeterli gormedi sanirim ve 2 tane 2 menapur igne verdi vurundum onlari ve ignenin ikinci gunu aksam 22.00 de ovitrelle catlatma ignesi vurundum 35 saat sonrada asilamam oldu bugun asilamadan sonraki 7.gunum ve kanda beta hcgm 2.81 cikti doktorum 12.gun ogrenicez demisti ama dayansmadim simdi pazartesi tekrarliycam testi
Canim hayirli olsun belirtilerin neydi kasik agrilarin hep varmiydi nezaman basladiCanım benim 12.gün kanda 74,95 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim umarım senin kide öyle olur biraz sabır
Sagol canim bu bilgiler icin insaAllah tutunacak bebis dinlen ve bol bol dua etCanim bendede gaz sikismasi oldu halada var ama ben belirtiye degilde beslenmeme baglamistim hic belirtim olmadi ama ara ara kasik agrilarim oldu iki taraftada oldu ama cok rahatsiz edecek agrilar degildi 2. 3. Gunden basladi agrilar asilamanin 12.gunune kadar devam etti vajinal jel kullaniyodum 10. Gunu galiba jeli kullandiktantan sonra ilac kendini disari birakirken peceteye pembe geldi ben belki tahris olmustur dedim ama yerlesmemi acaba diyede dusundum 10.gunu test yaptim 1.67 cikti idrar testinde cikmadi asilamanin 12. Gunu idrar testi yaptim cok cok silik ikinci bir cizgi cikti deger 10.25ti bu gunden sonra agri felan kesildi artij psikolojikmi sonuctanmi bilmiyorum istahim acildi canim tatli seyler cekti sivilce cikti yuzumde adet olacakmisim gibi ben 1 hafta beklicektim test yapmak icin cunku adet tarihime 1 hafta vardi ben sonucu aldigimda ama biraz stresli yorucu iki gun gecirdim ailevi priblemler vardi acikcasi morelimin bozuldugu gunun aksami yani asilamamin 16. Gunu aksam baktim kanamam oldu gecede devam etti ve ayni zamanda adet sancisi kivrandim gece ertesi gunde lekelenme seklinde devam etti ben demekki tutmamis adet oluyorum dedim deger sifirlanmismi diye baktirdim asilamanin 17.gunu 96.60 cikti sonrasini biliyosunuZ zaten doktora gec bi saatte ulasabildim gebelik olusmus ama dusuk tehtidi var dedi dusuk onleyici igne verdi simdi kullandigim jelin tabletini kullaniyorum progestan tablet buda dusuk icin bildigim kadariyla yarin tekrar test yaptiricam moreli iyi tutmak gerekiyo canim tutsa bile sikinti oluyo tecrubeyle sabit pismanim kafama taktigim kendimi yordugum icin ama artik cok gec
Canim kontrole cagirdiginda yumurta oluşmuştur yeterli büyüklüğe ulasmismi diye bakıcak eğer yumurta yeterli olgunluğa gelmişse çatlama iğnesi vurdurucaksin en 25 yada 26 Mayıs gibi aşılamanın olur çatlama ignesinden 36 saat sonra yapıldı benim aşılamam Rabbim kolaylik versin canımmerhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptıracaklardanım dün adetin 3. günüydü dr iğneye başladı bugün itibariyle iğnelere başladım 23 mayısta kontrole çağırdı ondan sonra ne yapacak bilgisi olan varmı ?
Canim asilama tahmin ettiginden cok farkli bir durum sende yada esinde bir problem varsa uzun sure cocuk sahibi olamamissan eger uygulanan bir tedavi erkekten alinan sperm kadina siringa ile enjekte ediliyo bizimki normal yolla olmadi mecbur kaldik cok sukur tuttu rabbim isteyen herkese nasip etsinArkadaslar aşılama dediğiniz yumurta catlatma ignesi değilmi bende bu cumartesi çatlatma iğnesi oldum benim ağrıyor çok egildiğimde ve bugün öğlen ve dün öğlen uzayan şeffaf bir akinti geldi benden renksiz aşılama dediğiniz ne oluyo bi de bana doktorum 3 ay içinde hamile kalırsın büyük ihtimal ağustosa kadar gelme ama olmazsa eşine bakcaz dedi hiç aşılama demedi ve de hiç kontrole cagirmadi nedenki
Amin inşallah çok teşekkürler bende korktum niye benim doktorum kontrol istemedi acaba aşılama falan istemedi diye bakalım ben de heyecanla bekliyorum şaka gibi ama kasik ağrım olmadığı zmn üzülüyorum çünkü kasik ağrılazım olunca hamile miyim acaba diye aklımdan geçiyor umut ediyorum hayırlısı vala Eşim de bekliyo ama belli etmemeye çalışıyo anlıyorum sankiCanim asilama tahmin ettiginden cok farkli bir durum sende yada esinde bir problem varsa uzun sure cocuk sahibi olamamissan eger uygulanan bir tedavi erkekten alinan sperm kadina siringa ile enjekte ediliyo bizimki normal yolla olmadi mecbur kaldik cok sukur tuttu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim kontrole cagirdiginda yumurta oluşmuştur yeterli büyüklüğe ulasmismi diye bakıcak eğer yumurta yeterli olgunluğa gelmişse çatlama iğnesi vurdurucaksin en 25 yada 26 Mayıs gibi aşılamanın olur çatlama ignesinden 36 saat sonra yapıldı benim aşılamam Rabbim kolaylik versin canım
Amin inşallah çok teşekkürler bende korktum niye benim doktorum kontrol istemedi acaba aşılama falan istemedi diye bakalım ben de heyecanla bekliyorum şaka gibi ama kasik ağrım olmadığı zmn üzülüyorum çünkü kasik ağrılazım olunca hamile miyim acaba diye aklımdan geçiyor umut ediyorum hayırlısı vala Eşim de bekliyo ama belli etmemeye çalışıyo anlıyorum sanki
Bu iğne tutMazsa acaba bi daha igne verirmi ki doktorum eşine bakcaz dedi ama
Sizinde inşallah hayirlisiyla saglikli bi şekilde dünyaya gelir Bebeğiniz