Kacinci gununde ogrendin birde belirtilerin neydiKızlar bende aşılama oldum ilk aşılama tuttu Rabbim sizleride yüzünu guldursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gununde ogrendin birde belirtilerin neydiKızlar bende aşılama oldum ilk aşılama tuttu Rabbim sizleride yüzünu guldursun
Canim günlük hayatıma geri döndüm ama ignenin saatine dikkat ettim muayeneye gittiğimde 18mm olmuştu o gün son dozu vur dedi doktor gecede çatlama igneyi vurdurdumcevabın için sağol canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin aşılama olana kadar ve sonrası nelere dikkat ettin bilgi verirmisin iğneleri aynı saattemi vurmam gerekiyor
Canim aşılamanın 10.günu idrar yaptım çıkmadı kanda 1.65 çıktı değer düşüktür ama hissettim olduğunu aşılamanın 12. Günü idrarda da çok çok silik çıktı kanda 10.67 çıktı aşılamanın 17.günü 96 çıktı ve çizgi artık belli ouyordu 19. Gün adet günümdü o gün 230 çıktı benimbastan itibaren ara ara kasik ağrım oldu hem sağda hem solda sonra Afedersiniz çok gaz vardı karın ağrım oldu bir günde kasigimda igne gibi batma olmustu adetime yakın ağrı siddetlendi adet olacakmisim gibi sancı çektimKacinci gununde ogrendin birde belirtilerin neydi
Aynen doktor 3 ay içinde hamilelik olmazsa eşine bakcaz dedi yalnız benim yumurtaliklarim yavaş çalışıyorMuş klomen verdi yumurtalar çoğalmis gelişme var dedi öyle iğne verdi bi tane catladigini nasıl anliYosunüz yumurtanın ben anlayamadim ama iğneyi vuruldugumun ertesi günü iğne batar gibiydi ağrı oluştu sağ kasigimda bende catladi heralde dedim ve eşimle o gun ilişkiden sonra da ağrım azaldi iyimi yaptım kötü mü anlamadımTsk ederim canım Rabbim hepimize yaşasın bu mutluluğu canım bu ay eğer senin yumurtan oluşur oluştuğu halde gebelik oluşmazsa doktor zaman kaybetmeyin der eşinin spermiyografi sonucunu ister tabi uzun zamandır çocuğun olmuyorsa
Masallah Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ibsaAllah.. Dua et bana bende h.sonunu bekliyorum insaAllahCanim aşılamanın 10.günu idrar yaptım çıkmadı kanda 1.65 çıktı değer düşüktür ama hissettim olduğunu aşılamanın 12. Günü idrarda da çok çok silik çıktı kanda 10.67 çıktı aşılamanın 17.günü 96 çıktı ve çizgi artık belli ouyordu 19. Gün adet günümdü o gün 230 çıktı benimbastan itibaren ara ara kasik ağrım oldu hem sağda hem solda sonra Afedersiniz çok gaz vardı karın ağrım oldu bir günde kasigimda igne gibi batma olmustu adetime yakın ağrı siddetlendi adet olacakmisim gibi sancı çektim
İnş güzel sonuçlar alırsın canım dualarım seninleMasallah Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ibsaAllah.. Dua et bana bende h.sonunu bekliyorum insaAllah
merhaba canm yumurtlaman igneden 36 saat sora gerceklesir ama sende anlarsin zaten upuzun beyazimtrak bir akinti olcak o folikol sivisi deniyor ona yunurtalar onun icinde oluyor catlayinca o sivi bosaliyor yumurtaliklardan lavaboda anlarsin onu gorunce yumurtalarin sivinin icinden disari cikmis birde o cikan yujurta 24 saat yasiyor en fazla ona gore birlikteligini ayarla canm sividan sora yine bi kac gun birlikte olcan yaniAynen doktor 3 ay içinde hamilelik olmazsa eşine bakcaz dedi yalnız benim yumurtaliklarim yavaş çalışıyorMuş klomen verdi yumurtalar çoğalmis gelişme var dedi öyle iğne verdi bi tane catladigini nasıl anliYosunüz yumurtanın ben anlayamadim ama iğneyi vuruldugumun ertesi günü iğne batar gibiydi ağrı oluştu sağ kasigimda bende catladi heralde dedim ve eşimle o gun ilişkiden sonra da ağrım azaldi iyimi yaptım kötü mü anlamadım
merhaba hanımlar 20 yaşındayım evliyim 1 senelik bugün aşılamam yapılalı 6 gün oldu crinone adlı bi krem verdiler hergün onu kullanıyorum sabahları yaptırmış olanlarda ilk 1 haftada ne gibi belirtiler oldu anlatabilirmisiniz
merhaba canım sonucunu yazmamışsın. hamilemisin? merak ettimArkadaslar birsey sormak istiyorum asilamanin 8.gunundeyim Allahin izniyle .. Sap sari akintim geliyor crinone jel kullaniyorum onla alakalimi sizde de varmi sari akinti? Normal su gibi akintim da geliyor ama bugun afedersiniz ic camasirima baktim sap sari
merhaba canım sonucunu yazmamışsın. hamilemisin? merak ettimcanım banada umut oldun benimde tek yumurtam vardı ve 19mm di igneden once :) esimde de sayı dusuklugu var benzer durumları yasamısız insallah bana ve isteyen butun arkadaslarıma nasib eder Rabbim
saglıkla kucagına alırsın insallah melegini
Slm cnm bisey sorcam kac yum vardi kac mm ve esinin yikandiktan sonra ne kadar sana enjekte edildi ...Kızlar bende aşılama oldum ilk aşılama tuttu Rabbim sizleride yüzünu guldursun
İnsallah canim benim adin ne senin adina yasin okuyayim. Yasini serif suresini hangi niyetle okursan kabul olurmus insallah kucaklarimiz bos kalmazdün 2.aşılamamı yaptırdım inş tutar
İnsallah canim hayirlisi olsun hakkindacanım bende senin gibi adetin 2.günü gittim arkadaşların dediği gibi yumurtalıklarıma baktı klomen hapı verdi 10 gün kulandım 5 güne bir gittim kontrole bugünde dr daydım 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yarın akşam yapacağım iğnemi .36 saat sonra yani pazarteside aşılama hayırlısıyla, inşallah bu ay tutunur meleklerimiz
merhaba adım nazlı canım ama 2.aşılamam da tutmadı tüp bebek sırasını bekliyoruzİnsallah canim benim adin ne senin adina yasin okuyayim. Yasini serif suresini hangi niyetle okursan kabul olurmus insallah kucaklarimiz bos kalmaz