• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cevabın için sağol canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin aşılama olana kadar ve sonrası nelere dikkat ettin bilgi verirmisin iğneleri aynı saattemi vurmam gerekiyor
Canim günlük hayatıma geri döndüm ama ignenin saatine dikkat ettim muayeneye gittiğimde 18mm olmuştu o gün son dozu vur dedi doktor gecede çatlama igneyi vurdurdum

Kacinci gununde ogrendin birde belirtilerin neydi
Canim aşılamanın 10.günu idrar yaptım çıkmadı kanda 1.65 çıktı değer düşüktür ama hissettim olduğunu aşılamanın 12. Günü idrarda da çok çok silik çıktı kanda 10.67 çıktı aşılamanın 17.günü 96 çıktı ve çizgi artık belli ouyordu 19. Gün adet günümdü o gün 230 çıktı benimbastan itibaren ara ara kasik ağrım oldu hem sağda hem solda sonra Afedersiniz çok gaz vardı karın ağrım oldu bir günde kasigimda igne gibi batma olmustu adetime yakın ağrı siddetlendi adet olacakmisim gibi sancı çektim

Tsk ederim canım Rabbim hepimize yaşasın bu mutluluğu canım bu ay eğer senin yumurtan oluşur oluştuğu halde gebelik oluşmazsa doktor zaman kaybetmeyin der eşinin spermiyografi sonucunu ister tabi uzun zamandır çocuğun olmuyorsa
Aynen doktor 3 ay içinde hamilelik olmazsa eşine bakcaz dedi yalnız benim yumurtaliklarim yavaş çalışıyorMuş klomen verdi yumurtalar çoğalmis gelişme var dedi öyle iğne verdi bi tane catladigini nasıl anliYosunüz yumurtanın ben anlayamadim ama iğneyi vuruldugumun ertesi günü iğne batar gibiydi ağrı oluştu sağ kasigimda bende catladi heralde dedim ve eşimle o gun ilişkiden sonra da ağrım azaldi iyimi yaptım kötü mü anlamadım

Canim aşılamanın 10.günu idrar yaptım çıkmadı kanda 1.65 çıktı değer düşüktür ama hissettim olduğunu aşılamanın 12. Günü idrarda da çok çok silik çıktı kanda 10.67 çıktı aşılamanın 17.günü 96 çıktı ve çizgi artık belli ouyordu 19. Gün adet günümdü o gün 230 çıktı benimbastan itibaren ara ara kasik ağrım oldu hem sağda hem solda sonra Afedersiniz çok gaz vardı karın ağrım oldu bir günde kasigimda igne gibi batma olmustu adetime yakın ağrı siddetlendi adet olacakmisim gibi sancı çektim
Masallah Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin ibsaAllah.. Dua et bana bende h.sonunu bekliyorum insaAllah

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle Allah herkese anne olmayı nasip etsin benim ikinci aşılamam 11.günüm,miyomum olduğu için Dr önce gebe kalmamı istiyor 9.gün kan değerim 0,8 çıktı 14.gün tekrar baktırmayı düşünüyorum hep 0,01 çıkardı bu biraz daha Yüksek çıkınca bir umudum çok az da olsa hala var )): aranızda sonrasında pozitife dönen var mı umut beslemeli miyim));

merhaba hanımlar 20 yaşındayım evliyim 1 senelik bugün aşılamam yapılalı 6 gün oldu crinone adlı bi krem verdiler hergün onu kullanıyorum sabahları yaptırmış olanlarda ilk 1 haftada ne gibi belirtiler oldu anlatabilirmisiniz

canm
Aynen doktor 3 ay içinde hamilelik olmazsa eşine bakcaz dedi yalnız benim yumurtaliklarim yavaş çalışıyorMuş klomen verdi yumurtalar çoğalmis gelişme var dedi öyle iğne verdi bi tane catladigini nasıl anliYosunüz yumurtanın ben anlayamadim ama iğneyi vuruldugumun ertesi günü iğne batar gibiydi ağrı oluştu sağ kasigimda bende catladi heralde dedim ve eşimle o gun ilişkiden sonra da ağrım azaldi iyimi yaptım kötü mü anlamadım
merhaba canm yumurtlaman igneden 36 saat sora gerceklesir ama sende anlarsin zaten upuzun beyazimtrak bir akinti olcak o folikol sivisi deniyor ona yunurtalar onun icinde oluyor catlayinca o sivi bosaliyor yumurtaliklardan lavaboda anlarsin onu gorunce yumurtalarin sivinin icinden disari cikmis birde o cikan yujurta 24 saat yasiyor en fazla ona gore birlikteligini ayarla canm sividan sora yine bi kac gun birlikte olcan yani

merhaba hanımlar 20 yaşındayım evliyim 1 senelik bugün aşılamam yapılalı 6 gün oldu crinone adlı bi krem verdiler hergün onu kullanıyorum sabahları yaptırmış olanlarda ilk 1 haftada ne gibi belirtiler oldu anlatabilirmisiniz

Hayirlisi olsun...
Crinone uygulamadan 2 saat önce ve 2 saat sonra ilişkiye girme... uyguladıktan sonra da 15 dk uzan sonra yarım saat muhakkak ayakta kal...
Ben 12 gündür kullanıyorum... Bugün hafif pembe beyaz renkte krem hemen hemen geri çıktı... Bugün ekstra ateşim seffaf akintim kasik ve bacak ağrım var..

aslıcım tesekkur ederım canım bılgı verdıgın ıcın ınsallah olmustur bebegın Allah yardımcın olsun

Arkadaslar birsey sormak istiyorum asilamanin 8.gunundeyim Allahin izniyle .. Sap sari akintim geliyor crinone jel kullaniyorum onla alakalimi sizde de varmi sari akinti? Normal su gibi akintim da geliyor ama bugun afedersiniz ic camasirima baktim sap sari
merhaba canım sonucunu yazmamışsın. hamilemisin? merak ettim

canım banada umut oldun benimde tek yumurtam vardı ve 19mm di igneden once :) esimde de sayı dusuklugu var benzer durumları yasamısız insallah bana ve isteyen butun arkadaslarıma nasib eder Rabbim
saglıkla kucagına alırsın insallah melegini :KK66:
merhaba canım sonucunu yazmamışsın. hamilemisin? merak ettim

Kizlar bende asilama yaptiricam klomen catlatma ignesi tedavimin 5.ayi 1 ayim daha.var asilama icin insallah Rabbim normal yolla nasip eder hepimize ama doktorum asilama dedigi gunden beri uyuyamiyorum nasil olcak yani heyecanlaniyorum sanki tutucakmis gibi bi heves var icimde hayirlisi olsun hakkimizda

dün 2.aşılamamı yaptırdım inş tutar
İnsallah canim benim adin ne senin adina yasin okuyayim. Yasini serif suresini hangi niyetle okursan kabul olurmus insallah kucaklarimiz bos kalmaz

canım bende senin gibi adetin 2.günü gittim arkadaşların dediği gibi yumurtalıklarıma baktı klomen hapı verdi 10 gün kulandım 5 güne bir gittim kontrole bugünde dr daydım 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yarın akşam yapacağım iğnemi .36 saat sonra yani pazarteside aşılama hayırlısıyla, inşallah bu ay tutunur meleklerimiz :KK51:
İnsallah canim hayirlisi olsun hakkinda

Merhaba hanımlar. Aşılamamın 16.gününde şiddetli bir karın ağrısı eşliğinde adet oldum. Aşılama yaptırmak isteyen arkadaşlara bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Ben yurtdışında yaşadığım için Türkiye'ye tatil için gelmiştim. Bu konuda uzman olduğunu düşündüğüm özel bir hastaneyi arayıp bir doktordan randevu aldım. Aslında o doktora gitmek istemiyordum ama gitmek istediğim doktorun randevuları doluydu ve benim bekleyecek zamanım yoktu. Yumurtlama dönemindeydim gittim muayene oldum yumurtaların büyümüş dedi çatlatma iğnesi önerdi iğnemi oldum söylediklerini uyguladım. 14 gün sonra kan testi verdim negatifti. Bu arada eşimde veya bende üreme sistemiyle ilgili bir sorun yok. Sonra ikinci kez yumurtlama dönemimde gittim ve doktora biz aşılamayı denemek istiyoruz dedim yumurtaların büyümüş dedi yarın aşılaman yapılsın dedi. Çatlatma iğnemi yaptırdım ertesi gün başka doktor aşılamamı yaptı. Rahim girişim dar olduğu için biraz canım yandı ve 3 gün kanamam oldu (genelde ağrısız ve kanamasız oluyormuş,yaptıracak arkadaslar korkmayın). Aşılamadan sonra yarım saat yatırdılar sonra normal hayatına devam edebilirsin dediler. Ertesi gün 13 saatlik uçak yolculuğu yaptım kasıklarıma arada giren ağrılar eşliğinde. Aşılamamın 12.günü başlayan kahverengi lekeler 16.güne kadar devam etti. Adet olacağımı hissediyordum ama olmak istemiyordum. Şimdi asıl noktalara gelelim, lütfen kendinize duyarlı ve ilgili bir doktor bulun, araştırın diğer tecrübelerden faydalanın ve aceleye getirmeyin bu işlemi. Ben doktoruma çocuk isteğiyle genel kontrole gittim (33 yaşındayım) ama ultrason muayenesi dışında birşeye bakmadı ne hormonlarıma nede diğer değerlerime bakılsın demedi. O demeyince ben dedim kan vermek istiyorum değerlerime bakın diye ama yinede testlerimi eksik yazmış. Bu konuyla ilgili öncelikli değerlerime bakılmamış. Sonuçları merak edip sormadı. Adetlerin düzenli mi diye bile sormadı. Eşim de kendi dedi sperm testi yaptırmak istiyorum diye yoksa onada bakılmayacaktı. Yani dr biz bir an önce çıksak ve o yeni hasta alsa modundaydı. Ama sigortam olmadığı için herşeyin ücretinide kuruşu kuruşuna almayı biliyorlardı. Aşılamadan sonra dr u aradım ilaç verecek misiniz dedim progestan kullan dedi jelin adını söyledi yani aramasam onuda önermeyecekti ama ben kanamam 3 gün devam ettiği için onuda kullanamadım. Aşılamanın 5.günü ağır grip oldum, aşılamanın tutma ihtimaline karşı ilaç kullanmak istemedim, bal ve ekinezya ile iyileştim. Ama sonuçta 16.gün adet oldum. Lütfen doktorunuza herşeyi hatırlatın, detaylar önemsiz gibi gelebilir ama ne canınız boşa yansın nede paranız çöpe gitsin. Bütün testlerinizi yaptırın sonra aşılamaya yönelin. Vücudunuzdaki eksik fazla ne varsa dengesini bulunca aşılama yaptırın.Yumurtanız çatlamış mı kontrol ettirin, aşılamadan sonra ultrasonla spermlerin içerdeki durumunu kontrol ettirin. Herseyi doktor söyler diye beklemeyin. Bu işler nasip kısmet Allah bilir zamanını ama doktorun ve bizim çaba göstermemiz gerekiyor. Sonuç negatif olsada üzülmek yerine hayırlısı böyledir belki diyerek dua etmek daha iyi hissettiriyor. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back