• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ankaradayim ilk asklamam canm 3 yilimiz bitti bir dusugum var dogal olmustu ama benim dusukten kalan parcalar sol tupumde yapisikliga sebep olmus 2 ay once hsg cekindegimde ogrendim o yuzden cok umutlu degilim.2 yumurtam olustu serophene ilac verdi 5 gun menapur igne son 2 gun ovitrelle catkatma ignesi kullandim birde bu tutmadi ise tup deniycez
Canim bende ankaradayim.sen hangi doktora gidiyosun.memnun musun.ben doktorumu degistiricem.onerirmisin kendi doktorunu peki.suan doktor arayisindayim çünkü

Ben dunden beri yatiyorum aksam bi baktim ic camasirim islandi lavobaya gittim beyaz akinti geldi dedim heralde spermin geri kalanini atti vucut dr asilamanin yapildigi gun ve ertesi gunu iliski olsun catlaman devam ediyor dedi dun aksam iliski oldu bu aksamda kismetse olacak ozaman benim gusul almam lazim sen kac gun sonradus aldin ve iliskiye girdin? Benim bel agrim ve kasik agrim var kasiklarimda bir agirlik var ve batma oluyor arada dr pregestoron verdi onada sali basla dedi.. Birde senin asilamadan once rahmini yikadimi dr
canım bize asılamadan 2gun sonra 2 gun arayla devam edin dedi o sekilde yaptık bizde bakalım nasib artık :) ben dus bugun aldım daha.hergun dus alan ben 1 hafta bekledim mecbur :) bisey olur diye korkumdan bugun yaptım banyomu
o agrılar ignenin etkisi sanırım bendede cok oldu 1 haftadır. suan sadece bel agrısı var
evet asılamadan once serumla yıkadıgını soylemisti dr

canım bize asılamadan 2gun sonra 2 gun arayla devam edin dedi o sekilde yaptık bizde bakalım nasib artık :) ben dus bugun aldım daha.hergun dus alan ben 1 hafta bekledim mecbur :) bisey olur diye korkumdan bugun yaptım banyomu
o agrılar ignenin etkisi sanırım bendede cok oldu 1 haftadır. suan sadece bel agrısı var
Kizlar benim asilamadan once serumla yikadi sonra asilamayi yaptim dedi.islem bitti.o an icimden 1 cay bardagina yakin serum suyu bosaldi.bu serum suyunun spermleri birakmadan once icimden bosaltilmasi gerekmiyor muydu.yani serum suyu ile hepsi geri cikmis oldu

Ben asilama gunu yani dun ve bugun iliski yasadim bugun gusul almak zorunda kaldim mecbur yapacak hucbirseyim yoktu :/ yarinda alcam kismetse valla nasip artik nediyim

Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce benimde sizinki gibi endişelerim vardı 4 nisanda aşılamam yapıldı. İğneyle sadece tek yumurtam gelişmişti 19 mm ve eşimde morfoloji % 1 ama çok şükür nasip oldu. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı :dua:
canım banada umut oldun benimde tek yumurtam vardı ve 19mm di igneden once :) esimde de sayı dusuklugu var benzer durumları yasamısız insallah bana ve isteyen butun arkadaslarıma nasib eder Rabbim
saglıkla kucagına alırsın insallah melegini ;)

Kizlar benim asilamadan once serumla yikadi sonra asilamayi yaptim dedi.islem bitti.o an icimden 1 cay bardagina yakin serum suyu bosaldi.bu serum suyunun spermleri birakmadan once icimden bosaltilmasi gerekmiyor muydu.yani serum suyu ile hepsi geri cikmis oldu
Benim altima poset serdi serum suyu ona akti ama ben asilamadan sinra 10 dk uzandim sonra hemen lavaboya kostum altima isiyecektim nerdeyse serum suyu aktiginida gordum ama alakasi yok gibi yaa dr birsey olmaz dedi

Benim altima poset serdi serum suyu ona akti ama ben asilamadan sinra 10 dk uzandim sonra hemen lavaboya kostum altima isiyecektim nerdeyse serum suyu aktiginida gordum ama alakasi yok gibi yaa dr birsey olmaz dedi
Spermleri biraktiktan sonra okadar cok serumun icimden akmasi cok garip geldi.onceden iceriyi temizleyip suyu bosaltmasi gerekmiyomuydu.cunku oncesinde hic akmadi.islem bittikten sonra bolca su akti.20 dk yatmami soyledi.bende cok sikistim wc ye zor kalktim o sikismadan dolayi.kasiklarim patlicakti ama aklim hala o serum suyunda.hepsi disari cikti benimkilerin sanirim

canım bendede akıntı geldi yatarken ama kan gelmis biraz o gun ara ara devam etti dr na sorsaydın keske insallah cıkmamıstır spermler sadece sıvıdır
Ben asilama gunu yani dun ve bugun iliski yasadim bugun gusul almak zorunda kaldim mecbur yapacak hucbirseyim yoktu :/ yarinda alcam kismetse valla nasip artik nediyim
aynen canım alabilirsin tabi ben formda okuduklarımdan sonra tedirgin oldum biraz sadece cokta onemli degilmis ne olur ne olmaz dedim sadece :)

canım bendede akıntı geldi yatarken ama kan gelmis biraz o gun ara ara devam etti dr na sorsaydın keske insallah cıkmamıstır spermler sadece sıvıdır

aynen canım alabilirsin tabi ben formda okuduklarımdan sonra tedirgin oldum biraz sadece cokta onemli degilmis ne olur ne olmaz dedim sadece :)
Sordum canim serumdu o serumdu dedi.iste islemden sonra akmasi cok garipti.yarin test gunum zaten belli olacakk hersey bakalim.

Spermleri biraktiktan sonra okadar cok serumun icimden akmasi cok garip geldi.onceden iceriyi temizleyip suyu bosaltmasi gerekmiyomuydu.cunku oncesinde hic akmadi.islem bittikten sonra bolca su akti.20 dk yatmami soyledi.bende cok sikistim wc ye zor kalktim o sikismadan dolayi.kasiklarim patlicakti ama aklim hala o serum suyunda.hepsi disari cikti benimkilerin sanirim
Benimkini 3kere arka arkaya yikadi ve akti ben hissettim yani baya akti ama spermin ben biylece cikacagini dusunmuyorum acikcasi yani tam bilmiyorum ama mantiken oyle geliyor yani spermler rahat gecsin ve olmesin diye yaptim dedi bece kafana hic takma bunu bende aksamina gelen beyaz akintimin sperm okdugunu dusunuyorum Allahim kafayi yedik :)

Benimkini 3kere arka arkaya yikadi ve akti ben hissettim yani baya akti ama spermin ben biylece cikacagini dusunmuyorum acikcasi yani tam bilmiyorum ama mantiken oyle geliyor yani spermler rahat gecsin ve olmesin diye yaptim dedi bece kafana hic takma bunu bende aksamina gelen beyaz akintimin sperm okdugunu dusunuyorum Allahim kafayi yedik :)
Aynen asilama gununden itibaren arastirmadigim okumadigim sey kalmadi.doktorlar bile bu kadar arastirma yapmamistir inan ki.kafayi yicem meraktan:halay:yarin olmak bilmez artik.bide kan verdikten sonra beklemesi yokmu en heyecanlisida o.rabbim bizede nasip etsin insalah.:KK46:

Gunaydin kizlar yöntemler farkli farkli demekki bende hic serum falan birsey kullanilmadi direk spermleri enjekte etti ve bitti yarim saatte yatirdilar orda o kadar. Asilama sonrasida dayanamadim 10. Gun evde test yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm. Allahim dualarinizin isteklerinizin karşılığını versin insallah saglikli sihhatli bebislerimiz olsun :KK200:

Aynen asilama gununden itibaren arastirmadigim okumadigim sey kalmadi.doktorlar bile bu kadar arastirma yapmamistir inan ki.kafayi yicem meraktan:halay:yarin olmak bilmez artik.bide kan verdikten sonra beklemesi yokmu en heyecanlisida o.rabbim bizede nasip etsin insalah.:KK46:
Sonucuyla ilgili haberle bizi haydi bismillah :)

Gunaydin kizlar yöntemler farkli farkli demekki bende hic serum falan birsey kullanilmadi direk spermleri enjekte etti ve bitti yarim saatte yatirdilar orda o kadar. Asilama sonrasida dayanamadim 10. Gun evde test yaptim ve ikinci cizgiyi gördüm. Allahim dualarinizin isteklerinizin karşılığını versin insallah saglikli sihhatli bebislerimiz olsun :KK200:
Peki canim birsey sorcam benim asilamadan beri hem sag kasik agrim (sagda 3 yumurtam vardi) hemde akintim devam ediyor sende de devam ediyormuydu

canm benim doktorumu folikol sivisini rahmin icinden elinde bi siringa gibi bisey vardi onla cekti cikardi gisterdi upuzun bu icerde olursa spermlerin gecisi zor olur dedi yikamayi ilk defa dun okudum canm Ben ilk bebegimde medicanada bir doktora gittim hic birsey konusmuyodu bakip gonderiodu sora ozel koru hastanesinde ümit beyi duydum cok unlu o yogunmus beni koruda yine ozge cicek ozek diye bi bayan yonlendirdiler ama dusen bebekte bana sorasinda kurtaj yapmadigi icin cok sknti yasadim suan sebebi o kalinti kisti denen 2 tane kistim var sol tarafimda ondan dolayi neyse sora baskent universitesi kqdinndogum ali ayhan cok unlu bir doktor bebek olmayinca dysukten sora ali ayhan gittim kistlerim icin o onemli bisey degil cocuga engel degil dedi o zaten o tur rahatsizliklarla ilgileniyordu suanki doktorum adi ise prof dr.Iskender baser gatannin bolum baskanligi yapmis canm bir donem 3 aydr gidiyoruz hsgmi cekti istersen gorusurum cok unlu bir doktor asilamam tutarsa ordudan bi arkadasta gelcek senin doktorun kim.canm iyi dusun bastan birsuru test yapcak benimki cok arastrmaci cinnah caddesindeki dengede yapiyorsun tum sonuclari anlasmasi var doktorun

muayne ucreti 350 tl nakit 370 tl kartla asilama 1000 tl aldi hsgyi 1250 tlye cekti pahalimi sence

Peki canim birsey sorcam benim asilamadan beri hem sag kasik agrim (sagda 3 yumurtam vardi) hemde akintim devam ediyor sende de devam ediyormuydu

Evet canim kasik agrisi bende de oldu akintimda vardi seffaf ama ben daha cok asilamadan 1 hafta sonra gogus hassasiyetim basladiginda hamilemiyim acaba dedim su anda da devam ediyor o hassasiyet bazen hic dokunamiyorum onun disinda da pek belirtim yok zaten

Back