• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim kasik agrisi bende de oldu akintimda vardi seffaf ama ben daha cok asilamadan 1 hafta sonra gogus hassasiyetim basladiginda hamilemiyim acaba dedim su anda da devam ediyor o hassasiyet bazen hic dokunamiyorum onun disinda da pek belirtim yok zaten
Benimde canim asilama yaparkende eve geldigimde de hala da beyaz yogun kivamli akintim geliyor gogus uclarim hassas dokunamiyorum ve kasik agrim var birde bu gaz sikismalari varyaaa :) Yani sadece sende de varmi diye meraktan sordum tutar insaAllah bebegimm akisina biraktim daha onumde 13 gun var :/

muayne ucreti 350 tl nakit 370 tl kartla asilama 1000 tl aldi hsgyi 1250 tlye cekti pahalimi sence
Yani pahali ama saglik olsun da amaaan napcagiz vericegiz iste. Benimde mua 150 esime ilaclar 500 benim igneler 500 hsg 600 asilama 450 sperm yikama 430 saglik olsun artik :)

canm benim doktorumu folikol sivisini rahmin icinden elinde bi siringa gibi bisey vardi onla cekti cikardi gisterdi upuzun bu icerde olursa spermlerin gecisi zor olur dedi yikamayi ilk defa dun okudum canm Ben ilk bebegimde medicanada bir doktora gittim hic birsey konusmuyodu bakip gonderiodu sora ozel koru hastanesinde ümit beyi duydum cok unlu o yogunmus beni koruda yine ozge cicek ozek diye bi bayan yonlendirdiler ama dusen bebekte bana sorasinda kurtaj yapmadigi icin cok sknti yasadim suan sebebi o kalinti kisti denen 2 tane kistim var sol tarafimda ondan dolayi neyse sora baskent universitesi kqdinndogum ali ayhan cok unlu bir doktor bebek olmayinca dysukten sora ali ayhan gittim kistlerim icin o onemli bisey degil cocuga engel degil dedi o zaten o tur rahatsizliklarla ilgileniyordu suanki doktorum adi ise prof dr.Iskender baser gatannin bolum baskanligi yapmis canm bir donem 3 aydr gidiyoruz hsgmi cekti istersen gorusurum cok unlu bir doktor asilamam tutarsa ordudan bi arkadasta gelcek senin doktorun kim.canm iyi dusun bastan birsuru test yapcak benimki cok arastrmaci cinnah caddesindeki dengede yapiyorsun tum sonuclari anlasmasi var doktorun
Canim benim doktorum sukran cakmak.ama gitmicez vazgectik.benimde muayene ucreti 300 tl rahim filmi 800 tl asilma 1.000 tl sperm yikama 250 diger kan tahlilleri ve ilaclarda dahil 4.000 tl ye kadar odedik hemen hemen.ama memnun kalmadik.simdi doktor arayisindayim.bendede cikolata kisti var 4 cm boyutlarinda.soyle iyi bi doktora bj denk gelemedim ya.bu gittigim doktora ne gerekiyosa yapalim dedim.basladik ilac kullanmaya bi tupe geciyoruz dedi tamam dedim.ikinci gittigimizde yok asilamaya devam dedi.onada tamam dedim.( tabi bunlar yumurta takibi icin gidiyoruz ya ozaman oluyo)sonra gittik yok bu ay bence siz kendiniz deneyin onunuzdeki ay tupe gecelim dedi.dedjm onca 14 gun formon ignesi kullandim.bosami gitsin.ihtimal dusuk bile olsa asilama deneyelim dedim.ama cok basarisiz bi asilama oldu.spermleri rahime birakamadi.rahim girisi darmis.cook ugrasti en sonunda gecemeyince birakti spermleri iste.benim asilamayi baska bi tup merkezinde yapti.oradaki hemsireler bile sasirdi kaldi.hocam girmiyo rahime takiliyo dediler ama o an birakti gecti.ondan sonra serumla hepsi geri cikti.icerisini yikadiktan sonra kurulamayi unutmus serumu bosaltmasi gerekiyomus.yani cok basarisiz bi deneme oldu.pisman olduk tabi ama en azindan tup yapmadan bunlari gormus olduk.tupte boyle olsaydi kafayi yerdim heralde.senin doktorundada kan tahlilleri ucretlimi peki.tup bebekte yapiyor mu.bide asilamayi muayenehanesinde mi yapiyo.

Son düzenleme:
Yani pahali ama saglik olsun da amaaan napcagiz vericegiz iste. Benimde mua 150 esime ilaclar 500 benim igneler 500 hsg 600 asilama 450 sperm yikama 430 saglik olsun artik :)
Canim senin fiyatlari cok uygunmus.inan parasinida gectim yeterki bi evladim olsun diye.denize dusen yilana sarilir misali.ne gerekiyorsa yapalim dedim doktora ama cok basarisiz bi asilama oldu.rabbim doktorlarinda hayirlisini merhametlisini denk getirsin insallah

benim doktorumu bi arastir canm bizimkide gen art ta yapti asilamayi kendi muaynehanesi var benim tanidigim 3 kisinin bebegi oldu bu doktordan birisinin 15 sene olmamis ama suan yurt disinda 23unde doncek bu ay kur deniycem ben canm evde cok iyi ilgili bir suru test yapti bize zaten 1 asilama dedi sonra tup bebek morfoloji bozuk oldugu icin benimde sol tup sorunlu oldugundan gerek yok dedi zaten 3 asilama yapsak 1 tup b3bek parasi oluyo asilamadada birsuru kan tahlili yapti cok ilgili cebinden de konusuyoruz simdilik memnunum ilk asilamam zaten degstrmicem canm doktorumu cok guveniyorum ilk asilamada %17 dedi bana ilk tup b3bekte %30 ikincide %60 sansimiz var bizim oyle dedi her yolu deniycez artik ne derse yapioruz

cok ilgili benimki sizin cocugunuz olur dedi bana probleminiz buyuk degil olcak dedi o yuzden guveniyorum evet bizkmde 4000 i buldu asilamaya gelene kadar bir suru muayne tahlil ignesi sperm yikamaya para almadi gen art 1350 ama hoca indirim yaptirdi ben istemeden 1000 verdik

tup bebegide ilaclar haric 4000 diye duydum yanindaki hemsiresine sormustum kesin olmamakla birlikte canm gatanin doktorlari hep iyidir birde ozel muayene hanesi tunus caddesindr canm numara 86 duzen labratuarlatini duyduysan ona gelmeden canm

tup bebegide ilaclar haric 4000 diye duydum yanindaki hemsiresine sormustum kesin olmamakla birlikte canm gatanin doktorlari hep iyidir birde ozel muayene hanesi tunus caddesindr canm numara 86 duzen labratuarlatini duyduysan ona gelmeden canm
Tamam canim bi arastirayim bakayim seninlede burdan irtibatta olalim da haberleselim canim.simdi sen muayenehanesine gittin hep demi.inan kafam nasil karisti su 12 gundur.bu arada kan testini yaptirdim.bakalim rabbim nasip eder insallah hayirli saglikli bi evlat:KK46:rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

amin canm insallah yok canm daha gitmedim asilama sonrasi gitmedim 12.gun dedi ogrencez diye ben martta basladim bu doktora hsg ile basladik asilamayida yaptik bakalim beklicez sorasi belirlicek

Canim senin fiyatlari cok uygunmus.inan parasinida gectim yeterki bi evladim olsun diye.denize dusen yilana sarilir misali.ne gerekiyorsa yapalim dedim doktora ama cok basarisiz bi asilama oldu.rabbim doktorlarinda hayirlisini merhametlisini denk getirsin insallah
Amin insaAllah canim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun bende dr u arastirdim baya tavsiyelrle buldum ama beser sasar hakkimizda hayirlisi artik

Tamam canim bi arastirayim bakayim seninlede burdan irtibatta olalim da haberleselim canim.simdi sen muayenehanesine gittin hep demi.inan kafam nasil karisti su 12 gundur.bu arada kan testini yaptirdim.bakalim rabbim nasip eder insallah hayirli saglikli bi evlat:KK46:rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. canm hadi guzel haber bekliyoruz canminsallah olmasada uzulme yine hazirlaniriz beraber

Canim benim doktorum sukran cakmak.ama gitmicez vazgectik.benimde muayene ucreti 300 tl rahim filmi 800 tl asilma 1.000 tl sperm yikama 250 diger kan tahlilleri ve ilaclarda dahil 4.000 tl ye kadar odedik hemen hemen.ama memnun kalmadik.simdi doktor arayisindayim.bendede cikolata kisti var 4 cm boyutlarinda.soyle iyi bi doktora bj denk gelemedim ya.bu gittigim doktora ne gerekiyosa yapalim dedim.basladik ilac kullanmaya bi tupe geciyoruz dedi tamam dedim.ikinci gittigimizde yok asilamaya devam dedi.onada tamam dedim.( tabi bunlar yumurta takibi icin gidiyoruz ya ozaman oluyo)sonra gittik yok bu ay bence siz kendiniz deneyin onunuzdeki ay tupe gecelim dedi.dedjm onca 14 gun formon ignesi kullandim.bosami gitsin.ihtimal dusuk bile olsa asilama deneyelim dedim.ama cok basarisiz bi asilama oldu.spermleri rahime birakamadi.rahim girisi darmis.cook ugrasti en sonunda gecemeyince birakti spermleri iste.benim asilamayi baska bi tup merkezinde yapti.oradaki hemsireler bile sasirdi kaldi.hocam girmiyo rahime takiliyo dediler ama o an birakti gecti.ondan sonra serumla hepsi geri cikti.icerisini yikadiktan sonra kurulamayi unutmus serumu bosaltmasi gerekiyomus.yani cok basarisiz bi deneme oldu.pisman olduk tabi ama en azindan tup yapmadan bunlari gormus olduk.tupte boyle olsaydi kafayi yerdim heralde.senin doktorundada kan tahlilleri ucretlimi peki.tup bebekte yapiyor mu.bide asilamayi muayenehanesinde mi yapiyo.
benim kan tahlillerimi denge labaratuvatinda yapiyor dokorun anlasmasi olsugundan 60 tl duyorum her bir tahlil icin normalde 80 tl asilama icin gen arti kullaniyor ozel muayenhanesinde muayene yapiyor genartta yine cinnahta eskiden midicanada yapiyomus simdi gen arta gecmis canm

arkadaşlar gonal f+ klomen kullanıyorum su an
yumurta olurken nasıl belırtıler olur bılgı verır senız cok sevınırım....
benım sadece bıraz goguslerım ağrıyor bırazda belım bunlar normal mı:110:

arkadaşlar gonal f+ klomen kullanıyorum su an
yumurta olurken nasıl belırtıler olur bılgı verır senız cok sevınırım....
benım sadece bıraz goguslerım ağrıyor bırazda belım bunlar normal mı:110:
Evet canim normal bende gonal kullandim yumurtanin olustugu gogus agrin ve bel agrinla belli olmus birde kasik agrisi olacak 3. 4. Gunu hafif boylr batma ve inanilmaz fazla akintin olacak insaAllah ozaman anlaki yumurluyorsun benimde gogus agrim akintim ve kasiklarimda batmam olmustu birde yuzune bir guzellik geliyor :)) hadi hakkinda hayirlisi

Evet canim normal bende gonal kullandim yumurtanin olustugu gogus agrin ve bel agrinla belli olmus birde kasik agrisi olacak 3. 4. Gunu hafif boylr batma ve inanilmaz fazla akintin olacak insaAllah ozaman anlaki yumurluyorsun benimde gogus agrim akintim ve kasiklarimda batmam olmustu birde yuzune bir guzellik geliyor :)) hadi hakkinda hayirlisi
aaa gerçekten ya ınan bende 3-4 gundur cıldım açıldı bır puruzsuz acaba yazın etkısımı dıye düşünüyordum
okuyunca sokkk oldumm:KK47:
ayrıca gonal 4 gun vurdum klomen 2 gunum bel gogus ağrım var bakalım akıntı olacak mı
yanı ıyı yönde bır gıdıshattayım sevındım yaww :KK49:
cok tsk ederımmm
sen ne yaptın kan testı ne zaman yaptıracaksın
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Tamam canim bi arastirayim bakayim seninlede burdan irtibatta olalim da haberleselim canim.simdi sen muayenehanesine gittin hep demi.inan kafam nasil karisti su 12 gundur.bu arada kan testini yaptirdim.bakalim rabbim nasip eder insallah hayirli saglikli bi evlat:KK46:rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
caanm ben yaptirdim 0.54 betam 11.gunum bugun tutmamis artk hayrlisi

Back