• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim esimdede sperm sorunu var varikosel varmis oda sperm sayisini azaltiyo malesef bende pko onda varikosel ciktik bir yola umutla bekliyoruz iste ikimizinkide sonradan olan rahatsizliklar rabbimim imtihani etrafta cok psikolojik baski var esimede banada insanlar cok anlayissiz sorup sorup duruyolar rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Bizede surekli soruyorlar herkesde dort gozle bekliyor artik bebek e bizimde artik icimizdm gidiyor bebek gordukce imtihan bu nediyim varikoselden sonra duzelir insaAllah bizim morfoloji ileri hareketli vs vs sorunlari var 2 aydir ilac kullaniyor esim bakalim hakkimizda hayirlisi rabbim saglik afiyet agiz tadi varsin napalim

Bizede surekli soruyorlar herkesde dort gozle bekliyor artik bebek e bizimde artik icimizdm gidiyor bebek gordukce imtihan bu nediyim varikoselden sonra duzelir insaAllah bizim morfoloji ileri hareketli vs vs sorunlari var 2 aydir ilac kullaniyor esim bakalim hakkimizda hayirlisi rabbim saglik afiyet agiz tadi varsin napalim
esinin sperm morfolojisi % kac normal canm bizde kirkkilit otu cayi yapicam onun icin ibrahim.saracoglunun videosunu izle morfoloji ile ilgili birde bizim biraz duzeldi 1.5 ayda keci boynuzu özu pekmezi degil bu dogal olani birde ari sutu bal polen icirdim bi arastir canm

esinin sperm morfolojisi % kac normal canm bizde kirkkilit otu cayi yapicam onun icin ibrahim.saracoglunun videosunu izle morfoloji ile ilgili birde bizim biraz duzeldi 1.5 ayda keci boynuzu özu pekmezi degil bu dogal olani birde ari sutu bal polen icirdim bi arastir canm
Canim oran i unuttum ama morfoloji bozuk kumelesme var hareketli az bizde ilacimiz bitince kure baslayacagiz nasipse insaAllah duzelir

Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce benimde sizinki gibi endişelerim vardı 4 nisanda aşılamam yapıldı. İğneyle sadece tek yumurtam gelişmişti 19 mm ve eşimde morfoloji % 1 ama çok şükür nasip oldu. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı :dua:

Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce benimde sizinki gibi endişelerim vardı 4 nisanda aşılamam yapıldı. İğneyle sadece tek yumurtam gelişmişti 19 mm ve eşimde morfoloji % 1 ama çok şükür nasip oldu. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı :dua:
Rabbim tamamina erdirsin bizede nasip etsin inss

Canimm masallah Allah kucagina saglikla almayi nasio etsin insaAllah darisi bizim basimiza :)

Kizlar sizde neden asilama sonrası akıntın olmadi yaaaa ben dun asılama oldum ama beyaz akinti geliyor dun su gibiydi bugunde az once yogun boyle krem gibi geldi hatta renkli peceteye sildim sanki beyaz boya akmisti okadar kivamliydi bu ne ?? Dr bana catlama devam ediyor sen iliskiye gir demisti acaba catlamanin sevam etmesimi bu

progesteron hormonu kullamiyomusun canm seffaf bi akinti oluyo hep benim progesteron hormonumda sorun yok ama dusuk yaptigimda fitil vermisti doktor ordan hatliorum o yapio asilamada ilk 5 6 gun sefaf akinti olmustu benimde

asilaman duj yapilmis canm yumirtanin icindeki folikol sivi onu benim doktorum asilama oncesi siringa ile cekti gecis kolaylassin diye canm ama farketmio benimki tutmadi saniyorum

Yarin baslicam canim insaAllah dr bana iki gun iliskiye gir sali gunu progesterona basla demisti

yarin 11.gun 12.gun test yapabiliriz demisti doktorum ben cumartesi erken davranip 8.gun 1.74 cikti regl.olcam sanirim karnim agrio gogusletimde sisti bugun kasiklarim.cok dolu cok farkli bi sekilde asilamanin ilk gunu gibi

yarin 11.gun 12.gun test yapabiliriz demisti doktorum ben cumartesi erken davranip 8.gun 1.74 cikti regl.olcam sanirim karnim agrio gogusletimde sisti bugun kasiklarim.cok dolu cok farkli bi sekilde asilamanin ilk gunu gibi
Hayirlisi canim zaten biliyorsun sansimiz %20 bunu bilerek girdik bu yola peki tutmazsa neyapacaksin planin ne

tutmazsa ihtimalimi arastiriorum canm kurleti deniycem bu ay dogal yolla cunku doktorum yurt disina cikti dinuste tup deniycez haziranda

tabi sansimiz dusuk benim.sol tupumdede yapisiklik vardi gecis cok az ordan canm beklicez 1 2 gun kaldi zaten

Back