- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasiklarimda ara ara agri oluyo baska hic belirti yok sen nezaman yaptirmayi dusunuyosun canimcanm ben asilama gununu takip eden gunden itibaren sayiyorum doktorun oyle dedi ve 7. gun yaptirdim 3.81 8.gunu yaptirdim 1.74 cikti bugun 10.gun 12 .gun belli olcak demisti bana gec dollenme olduysan degerin iyi gibi 9 ve ustu gebelik diye biliyorum belirtin varmi
Ins guzel sonuclar alirsin canimBilmiyorumki benim umidim yoktu hic belirti olmayinca sen simdi soyleyince tereddut ettim adet gunumu bekliycektim.2 gun var carsmba gunu adet olcam israr testi yapiik bi yazayim sonucunu
adetimin 3.gunu serophene diye bir ilaca basladim sabah aksam gunde iki tane kullandim canm sonra menapur igne verdi ilac bitimninden 2 gun sonra 2 gunde o igneleri vurdum 2. gun aksamda ovitrelle vurundum catlatmadan 2 gun once 19mm 17mm iki tane yumurtam olustu incir kuru ya da corek otu bal tarcin karisimi varmis eger asilamam tutmazsa bugun 10.gun bende o karisimlari uyguluycam canm bi arastirarkadaşlar gecen ay klomen kullandım yumurtalarım oluşmadı
bu ay adetımın 2. gunu dr gıttım bana gonal f+ klomen verdi bu yenı bır tedavı dedı..
3 gundur ıgne vuruyorum goguslerımde agrı oldu ama bel ağrım cok fazla bu tepkıler ıyıye ısaret mi
ayrıca yumurta oluştuktan sonrada ovıtrel dıye bır ıgne verdı çatlayınca vurulcak ama o
bu ıgneler nasıl etkılı mı bunları kullananlar lütfen bırseyler yazsın
bırde yumurta oluşumu ıcın yemem gereken bırseyler varsa yazarsanız cok sevınırım...
sımdıden herkese tesekkurlerrrr
ins canim hepimizin icin tek dilegimIns guzel sonuclar alirsin canim
incir kuru denemesen bile incir te bol bol ben incir yedik gunde 3 tane kur degildearkadaşlar gecen ay klomen kullandım yumurtalarım oluşmadı
bu ay adetımın 2. gunu dr gıttım bana gonal f+ klomen verdi bu yenı bır tedavı dedı..
3 gundur ıgne vuruyorum goguslerımde agrı oldu ama bel ağrım cok fazla bu tepkıler ıyıye ısaret mi
ayrıca yumurta oluştuktan sonrada ovıtrel dıye bır ıgne verdı çatlayınca vurulcak ama o
bırde yumurta oluşumu ıcın yemem gereken bırseyler varsa yazarsanız cok sevınırım...
Canim bende 2ay klomen 1ayda gonalf kullandim olmadi sonra asilama yaptirdim bu ay yani ayni senin benimkide gonal f igne kullandim 7.gun 18mm olmustu son bir dozunu daha vur dedi doktor ayni gun gece catlatma ignemi vuruldum ikinci gun sabahinda asilama oldum 20dk uzandim sonra yola ciktim zaten doktor asilamadan 18 gun sonra test yaptir dedi vajinal jel verdi 12 adet gunluk hayatina devam et dedi yatmana gerek yok dedi stres yapmak cok dusunmek bildigim kadariyla cok olumsuz etkiliyo sakin olup dusunmemeye calismamiz lazim rabbim hepimizin yardimcisi olsunarkadaşlar gecen ay klomen kullandım yumurtalarım oluşmadı
allah razı olsun hepınız yazmışsınızCanim bende 2ay klomen 1ayda gonalf kullandim olmadi sonra asilama yaptirdim bu ay yani ayni senin benimkide gonal f igne kullandim 7.gun 18mm olmustu son bir dozunu daha vur dedi doktor ayni gun gece catlatma ignemi vuruldum ikinci gun sabahinda asilama oldum 20dk uzandim sonra yola ciktim zaten doktor asilamadan 18 gun sonra test yaptir dedi vajinal jel verdi 12 adet gunluk hayatina devam et dedi yatmana gerek yok dedi stres yapmak cok dusunmek bildigim kadariyla cok olumsuz etkiliyo sakin olup dusunmemeye calismamiz lazim rabbim hepimizin yardimcisi olsun
ayyy canım gecöıs olsun yaHa birde kizlar size daha once yasadigim birseyi anlatayim ilk gonalf kullandigim zaman incir kuru yaptim sonrada havuclu incir tam tarife gore uyguladim yumurtalarim asiri uyarildigi icin 27mm oldu ve oay malesef olmadi en sonki doktoruma kullanayimmi dedim hayir sakin uygulama dedi ben ikisi birlikte uygulanmaz fazla uyarilirsa buyur kist olur asilama yapamayiz dedi bilginiz olsun bitkisel tedavileri ilacla birlikte kullanmak sakincaliymis
Benim bat bu cuma beklemedeyim daha canimallah razı olsun hepınız yazmışsınız
ben yumurta oluşunca çatlatma ıgnesı ve doğal yolla hamılelık denenecek asılama degıl benımkı
bırde benı iğneden sonra 8. günde cagırdı o zamana kadar olur ıns.
ıncır ve çörek otuna baslıcam bugun
pekı sen hamılemısın ogrendın mı
hakkında hayırlısı olsun ıns.
bende bu ay deniycektim asilamam tutmadiysa arastirmalara baslamistim hemen doktorum yok bu ay benim dogal deniycez asilamam tutmadysa incir ve olcorek otunu birlikte kullancaktim tamam dikkat edeyim bende o zaman ilac kullanmiycam ama yinede korktum simdiHa birde kizlar size daha once yasadigim birseyi anlatayim ilk gonalf kullandigim zaman incir kuru yaptim sonrada havuclu incir tam tarife gore uyguladim yumurtalarim asiri uyarildigi icin 27mm oldu ve oay malesef olmadi en sonki doktoruma kullanayimmi dedim hayir sakin uygulama dedi ben ikisi birlikte uygulanmaz fazla uyarilirsa buyur kist olur asilama yapamayiz dedi bilginiz olsun bitkisel tedavileri ilacla birlikte kullanmak sakincaliymis
ınsallah güzel haberler alırsınBenim bat bu cuma beklemedeyim daha canim
valla bende cok korktum ne yapsam bılemedım ama ben abartmadan denıcem..bende bu ay deniycektim asilamam tutmadiysa arastirmalara baslamistim hemen doktorum yok bu ay benim dogal deniycez asilamam tutmadysa incir ve olcorek otunu birlikte kullancaktim tamam dikkat edeyim bende o zaman ilac kullanmiycam ama yinede korktum simdi
Benimde 3 sene oldu canim Allahin izniyle evleneli. İlk asilama denemem hic gebelik yasamadim bizimde sperm sikintimiz var. Banada gonal igne verdi 6 gun kullandim 7.gun ovitrelle ile catlattim bende. Yani insaAllah tup bebege kalmadan hamis kalirizBende ankaradayim ilk asklamam canm 3 yilimiz bitti bir dusugum var dogal olmustu ama benim dusukten kalan parcalar sol tupumde yapisikliga sebep olmus 2 ay once hsg cekindegimde ogrendim o yuzden cok umutlu degilim.2 yumurtam olustu serophene ilac verdi 5 gun menapur igne son 2 gun ovitrelle catkatma ignesi kullandim birde bu tutmadi ise tup deniycez
Benim esimdede sperm sorunu var varikosel varmis oda sperm sayisini azaltiyo malesef bende pko onda varikosel ciktik bir yola umutla bekliyoruz iste ikimizinkide sonradan olan rahatsizliklar rabbimim imtihani etrafta cok psikolojik baski var esimede banada insanlar cok anlayissiz sorup sorup duruyolar rabbim hepimizin yardimcisi olsunBenimde 3 sene oldu canim Allahin izniyle evleneli. İlk asilama denemem hic gebelik yasamadim bizimde sperm sikintimiz var. Banada gonal igne verdi 6 gun kullandim 7.gun ovitrelle ile catlattim bende. Yani insaAllah tup bebege kalmadan hamis kaliriz