Bizede surekli soruyorlar herkesde dort gozle bekliyor artik bebek e bizimde artik icimizdm gidiyor bebek gordukce imtihan bu nediyim varikoselden sonra duzelir insaAllah bizim morfoloji ileri hareketli vs vs sorunlari var 2 aydir ilac kullaniyor esim bakalim hakkimizda hayirlisi rabbim saglik afiyet agiz tadi varsin napalimBenim esimdede sperm sorunu var varikosel varmis oda sperm sayisini azaltiyo malesef bende pko onda varikosel ciktik bir yola umutla bekliyoruz iste ikimizinkide sonradan olan rahatsizliklar rabbimim imtihani etrafta cok psikolojik baski var esimede banada insanlar cok anlayissiz sorup sorup duruyolar rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canim gebe gorunuyorsun :)Kizlar bu evde biraz once yaptigim test
esinin sperm morfolojisi % kac normal canm bizde kirkkilit otu cayi yapicam onun icin ibrahim.saracoglunun videosunu izle morfoloji ile ilgili birde bizim biraz duzeldi 1.5 ayda keci boynuzu özu pekmezi degil bu dogal olani birde ari sutu bal polen icirdim bi arastir canmBizede surekli soruyorlar herkesde dort gozle bekliyor artik bebek e bizimde artik icimizdm gidiyor bebek gordukce imtihan bu nediyim varikoselden sonra duzelir insaAllah bizim morfoloji ileri hareketli vs vs sorunlari var 2 aydir ilac kullaniyor esim bakalim hakkimizda hayirlisi rabbim saglik afiyet agiz tadi varsin napalim
canm testin gayet net cift cizgisi cok sevindim.Kizlar bu evde biraz once yaptigim test
Canim oran i unuttum ama morfoloji bozuk kumelesme var hareketli az bizde ilacimiz bitince kure baslayacagiz nasipse insaAllah duzeliresinin sperm morfolojisi % kac normal canm bizde kirkkilit otu cayi yapicam onun icin ibrahim.saracoglunun videosunu izle morfoloji ile ilgili birde bizim biraz duzeldi 1.5 ayda keci boynuzu özu pekmezi degil bu dogal olani birde ari sutu bal polen icirdim bi arastir canm
Ins canim ins degerlerdede artisolurCanim gebe gorunuyorsun :)
Ins canim icim umut dolu rabbim dualarimizi kabul etsincanm testin gayet net cift cizgisi cok sevindim.
Rabbim tamamina erdirsin bizede nasip etsin inssMerhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce benimde sizinki gibi endişelerim vardı 4 nisanda aşılamam yapıldı. İğneyle sadece tek yumurtam gelişmişti 19 mm ve eşimde morfoloji % 1 ama çok şükür nasip oldu. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
Canimm masallah Allah kucagina saglikla almayi nasio etsin insaAllah darisi bizim basimiza :)Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce benimde sizinki gibi endişelerim vardı 4 nisanda aşılamam yapıldı. İğneyle sadece tek yumurtam gelişmişti 19 mm ve eşimde morfoloji % 1 ama çok şükür nasip oldu. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
Kac gun kaldi canim test yapmak icinasilaman duj yapilmis canm yumirtanin icindeki folikol sivi onu benim doktorum asilama oncesi siringa ile cekti gecis kolaylassin diye canm ama farketmio benimki tutmadi saniyorum
Hayirlisi canim zaten biliyorsun sansimiz %20 bunu bilerek girdik bu yola peki tutmazsa neyapacaksin planin neyarin 11.gun 12.gun test yapabiliriz demisti doktorum ben cumartesi erken davranip 8.gun 1.74 cikti regl.olcam sanirim karnim agrio gogusletimde sisti bugun kasiklarim.cok dolu cok farkli bi sekilde asilamanin ilk gunu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?