• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar/yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa peki tamam sonucumu ogreneyim.eger negatif ise hemen yaparim soyliycen tarifi evet 3 yilimiz bitti evleneli ilkinde 4 ay dnemistik hamile kaldim ama 7.haftada dustu sebebini cok arastirmadik 2 ay sora tekrar olur demisti o zamanki doktorumuz ama 19 ay gecti ustunden

evet ben sogan kuru denemistim diger dusen bebeginde o sirada hamile kaldigimi ogrenmistim simdi incir havuc ve esimede keci boynuzu kuru deniycem esimin sperm morfolojiside %3 cikmisti oda biraz dusuk onu artirmak icin keci boynuzu özü ve ari sütü bal polen karisimi birde folik asit kullandi biz 1.5 ayda faydasini gorduk asilamada cok artmisti degeri

Ah cnm bnm bnmde 3yıl bitti hala bir sey yok yani bnm esimde sorun var yani ama bn Kürlere cok inanıyorum Çünkü bnm tüplerim tıkalı olabilir demişti doktor bn cok ağlamıştım rahim filmi korkmuştum sonra esimin halası süt buharını tavsiye etti bnde yaptım üç gün üst üste akıntım cok geldi üşütmeden yataga girdim hemen olmadı en son rahim filmi çektirdim temiz öıktı cok sevindim incir kürü ne gelince bir cok kişi hamile kalmış bnmde yumurta olmuyordu kalitesizdi incir yptım gecen ay gayet iyi cıkmıştı yumurtan işe yarıyor yani

Sogan kürü vesile olmuş diyorsun yani eee tekrar dene ozmn cnm inş yine olur gebelik en önemlisi bnce erkek faktörü sperm kalitesi düşük sayısı düşük olsa olmuyor gercekten

canm merhaba ben 30 nisanda yaptirdim ankaradayim ben ankarada gatadanin doktorlarindan ozel muayenehanesinde yaptirdim 1000 tl doktor aldi 1 tane menapur igne 235 tl 1 tane ovirtelle catlatma ignesi 75 tl verdik serophene ilac 7.5 tl verdik canm

Tesekkurler ama bir rahatsizliginiz varmiydii ???
Benim zaten yumurtam kenlldiliginden olusuyor. Hadi diyelim ki sansi arttirmak istediler klomen kullandim 3 oluşşa 2 si kesin catliyor...
Yani sormak istedigim bu ilaclara ne gerek var ?

evet yumurtam buyuyup kendiliginden catlayabiliuor fsh lh e2 degerlerimde normal progesteron degerlerimde sorun yok sansi artirmak icin ve kontrol altina alip zamanlamayi ayarlayabilmek icin kullaniyor bazen doktorlar bu ilaclari asilamada

canim hayirli olsun asilaman cok sukur atlattin sende:) bende sirt bel agrisi artti 2gundur birde sulu akinti geliyo ignenin etkisinden mi bilmiyorum
akintim 7.gun basladi benim ondan once hep kuruydu canim
Ben dunden beri yatiyorum aksam bi baktim ic camasirim islandi lavobaya gittim beyaz akinti geldi dedim heralde spermin geri kalanini atti vucut dr asilamanin yapildigi gun ve ertesi gunu iliski olsun catlaman devam ediyor dedi dun aksam iliski oldu bu aksamda kismetse olacak ozaman benim gusul almam lazim sen kac gun sonradus aldin ve iliskiye girdin? Benim bel agrim ve kasik agrim var kasiklarimda bir agirlik var ve batma oluyor arada dr pregestoron verdi onada sali basla dedi.. Birde senin asilamadan once rahmini yikadimi dr

Ben dunden beri yatiyorum aksam bi baktim ic camasirim islandi lavobaya gittim beyaz akinti geldi dedim heralde spermin geri kalanini atti vucut dr asilamanin yapildigi gun ve ertesi gunu iliski olsun catlaman devam ediyor dedi dun aksam iliski oldu bu aksamda kismetse olacak ozaman benim gusul almam lazim sen kac gun sonradus aldin ve iliskiye girdin? Benim bel agrim ve kasik agrim var kasiklarimda bir agirlik var ve batma oluyor arada dr pregestoron verdi onada sali basla dedi.. Birde senin asilamadan once rahmini yikadimi dr
meraba bende asilama yaptirdim bugun 10.gunum rahim yikama dedigin sey nasil bira anlatirmisin benden doktorum icerdeki yunurtanin bulundugu folikol sivisini siringa ile cekmisti bu sivi spermlerin tuplere gecisine engel olur semsiye gibi dedi onun gibimi acaba

Benim doktorumta asilama gunu ve ertesi gun birlikte olabilirsijiz demisti ama kasik agrimdan dolayi tercih etmedim birde diger forumlarda okudum asilama gunu doktorlari birlikte olmayin diyenler olmus acaba sansi dusurrmu ki birlikte olmamak

Benim doktorumta asilama gunu ve ertesi gun birlikte olabilirsijiz demisti ama kasik agrimdan dolayi tercih etmedim birde diger forumlarda okudum asilama gunu doktorlari birlikte olmayin diyenler olmus acaba sansi dusurrmu ki birlikte olmamak
Serum posetleri varya onun icinde sivi vardi spekulumla rahmi actiktan sonra siringayla o suyu cekerek rahimr sikti o su geri akti 3 kere yapti spermler rahat gecsun hic birsey engel olmasin diye rahmi yikadim dedi daha once hic duymamistim ama cok degisik geldi ve acidi yani iceriye ilac sikildigi belliydi sonra spermi verdi iceri.. Bende acaba girmesek mi iliskiye dedim ki cok kasik ve bel agrim vardi ama ben zaten doktorumu arastirarak tavsiyeler uzerine buldum o nederse o olsun dedim bi bldigi olmasa bukadar ovulmezdi heralde dedim sen nezaman dus aldin peki benim bugun gusul almam lazim ya masallah senin 4 gunun kalmis heyecanlimisin :)

asilama gunu dus almayin demisti ineterntte arastirdim 2 gun yaziyor asilamadan 2 gun sonra aldim canm ben peki asilamanla ilgili baska bisey daha sorcam asilama yaparken enjekte ederken ayni zamanda ultrqsondan baktimi canm benimki bakmadi benim tutmadi gibi bi his var icimde 8.gunu dayanamayip kan verdim 1.74 cikti adrt sancisi gibi sancim var batma degilde carsamba adet olmam lazim benim 12.gun ogrencez kanda demisti doktorum

asilama gunu dus almayin demisti ineterntte arastirdim 2 gun yaziyor asilamadan 2 gun sonra aldim canm ben peki asilamanla ilgili baska bisey daha sorcam asilama yaparken enjekte ederken ayni zamanda ultrqsondan baktimi canm benimki bakmadi benim tutmadi gibi bi his var icimde 8.gunu dayanamayip kan verdim 1.74 cikti adrt sancisi gibi sancim var batma degilde carsamba adet olmam lazim benim 12.gun ogrencez kanda demisti doktorum
Hayir canim usg de bakmadi banada idrara sikisik yapti asilamami hatta altima isicektim yalvardim birazini yapmak icin :) rahmi daha iyi goruyormus spermi verirken hemsire bak nasil gecti tuplerden dedi ama ultrasonla bakmadi banada. Ya banada sanki oyun gibi geliyor :) yani Allah ne nasip ederse o olacak bekleyecegiz gorecegiz bana asilama ve pazartesi iliski salida progestorona basla dedi. 23 mayisda da kanda baktir dedi. Bence erken bakmissin moralini bozma nasip isi bunlar senin az kalmis ben beklemeye devam

evet bende oyle biliyorum canm idrara skisik benimkide bakmadi internette videiolarda oyle gostermemis bende cok guveniyorum doktorumada ne bileyim yinede insan merak edio acaba atladigi bisey varmi hangi sehirdesin canm

evet bende oyle biliyorum canm idrara skisik benimkide bakmadi internette videiolarda oyle gostermemis bende cok guveniyorum doktorumada ne bileyim yinede insan merak edio acaba atladigi bisey varmi hangi sehirdesin canm
Yani bende diyorum acaba?? Guvenecegiz mecbur napalim ben istanbuldayim sen

Bende ankaradayim ilk asklamam canm 3 yilimiz bitti bir dusugum var dogal olmustu ama benim dusukten kalan parcalar sol tupumde yapisikliga sebep olmus 2 ay once hsg cekindegimde ogrendim o yuzden cok umutlu degilim.2 yumurtam olustu serophene ilac verdi 5 gun menapur igne son 2 gun ovitrelle catkatma ignesi kullandim birde bu tutmadi ise tup deniycez

Mdrhaba kizlar bende asilama yaptirdim bugun asilama gunum dahil 15.gunum 10.gunu test yaptim 1.67cikti 12. Gunu 10.25 cikti doktorum 18.gunden sonra yap dedi bu cumaya tekrarlicam icimde umut var ama yinede korkuyorum umarim degerlerde artis olur benimle benzer durum yasayan varmi acaba

canm ben asilama gununu takip eden gunden itibaren sayiyorum doktorun oyle dedi ve 7. gun yaptirdim 3.81 8.gunu yaptirdim 1.74 cikti bugun 10.gun 12 .gun belli olcak demisti bana gec dollenme olduysan degerin iyi gibi 9 ve ustu gebelik diye biliyorum belirtin varmi

Back