- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm merhaba ben 30 nisanda yaptirdim ankaradayim ben ankarada gatadanin doktorlarindan ozel muayenehanesinde yaptirdim 1000 tl doktor aldi 1 tane menapur igne 235 tl 1 tane ovirtelle catlatma ignesi 75 tl verdik serophene ilac 7.5 tl verdik canm
canim hayirli olsun asilaman cok sukur atlattin sende:) bende sirt bel agrisi artti 2gundur birde sulu akinti geliyo ignenin etkisinden mi bilmiyorumtoprak-35 canim nasilsin ben bugun asilama oldum sen nasilsin
Ben dunden beri yatiyorum aksam bi baktim ic camasirim islandi lavobaya gittim beyaz akinti geldi dedim heralde spermin geri kalanini atti vucut dr asilamanin yapildigi gun ve ertesi gunu iliski olsun catlaman devam ediyor dedi dun aksam iliski oldu bu aksamda kismetse olacak ozaman benim gusul almam lazim sen kac gun sonradus aldin ve iliskiye girdin? Benim bel agrim ve kasik agrim var kasiklarimda bir agirlik var ve batma oluyor arada dr pregestoron verdi onada sali basla dedi.. Birde senin asilamadan once rahmini yikadimi drcanim hayirli olsun asilaman cok sukur atlattin sende:) bende sirt bel agrisi artti 2gundur birde sulu akinti geliyo ignenin etkisinden mi bilmiyorum
akintim 7.gun basladi benim ondan once hep kuruydu canim
meraba bende asilama yaptirdim bugun 10.gunum rahim yikama dedigin sey nasil bira anlatirmisin benden doktorum icerdeki yunurtanin bulundugu folikol sivisini siringa ile cekmisti bu sivi spermlerin tuplere gecisine engel olur semsiye gibi dedi onun gibimi acabaBen dunden beri yatiyorum aksam bi baktim ic camasirim islandi lavobaya gittim beyaz akinti geldi dedim heralde spermin geri kalanini atti vucut dr asilamanin yapildigi gun ve ertesi gunu iliski olsun catlaman devam ediyor dedi dun aksam iliski oldu bu aksamda kismetse olacak ozaman benim gusul almam lazim sen kac gun sonradus aldin ve iliskiye girdin? Benim bel agrim ve kasik agrim var kasiklarimda bir agirlik var ve batma oluyor arada dr pregestoron verdi onada sali basla dedi.. Birde senin asilamadan once rahmini yikadimi dr
Serum posetleri varya onun icinde sivi vardi spekulumla rahmi actiktan sonra siringayla o suyu cekerek rahimr sikti o su geri akti 3 kere yapti spermler rahat gecsun hic birsey engel olmasin diye rahmi yikadim dedi daha once hic duymamistim ama cok degisik geldi ve acidi yani iceriye ilac sikildigi belliydi sonra spermi verdi iceri.. Bende acaba girmesek mi iliskiye dedim ki cok kasik ve bel agrim vardi ama ben zaten doktorumu arastirarak tavsiyeler uzerine buldum o nederse o olsun dedim bi bldigi olmasa bukadar ovulmezdi heralde dedim sen nezaman dus aldin peki benim bugun gusul almam lazim ya masallah senin 4 gunun kalmis heyecanlimisin :)Benim doktorumta asilama gunu ve ertesi gun birlikte olabilirsijiz demisti ama kasik agrimdan dolayi tercih etmedim birde diger forumlarda okudum asilama gunu doktorlari birlikte olmayin diyenler olmus acaba sansi dusurrmu ki birlikte olmamak
Hayir canim usg de bakmadi banada idrara sikisik yapti asilamami hatta altima isicektim yalvardim birazini yapmak icin :) rahmi daha iyi goruyormus spermi verirken hemsire bak nasil gecti tuplerden dedi ama ultrasonla bakmadi banada. Ya banada sanki oyun gibi geliyor :) yani Allah ne nasip ederse o olacak bekleyecegiz gorecegiz bana asilama ve pazartesi iliski salida progestorona basla dedi. 23 mayisda da kanda baktir dedi. Bence erken bakmissin moralini bozma nasip isi bunlar senin az kalmis ben beklemeye devamasilama gunu dus almayin demisti ineterntte arastirdim 2 gun yaziyor asilamadan 2 gun sonra aldim canm ben peki asilamanla ilgili baska bisey daha sorcam asilama yaparken enjekte ederken ayni zamanda ultrqsondan baktimi canm benimki bakmadi benim tutmadi gibi bi his var icimde 8.gunu dayanamayip kan verdim 1.74 cikti adrt sancisi gibi sancim var batma degilde carsamba adet olmam lazim benim 12.gun ogrencez kanda demisti doktorum
Yani bende diyorum acaba?? Guvenecegiz mecbur napalim ben istanbuldayim senevet bende oyle biliyorum canm idrara skisik benimkide bakmadi internette videiolarda oyle gostermemis bende cok guveniyorum doktorumada ne bileyim yinede insan merak edio acaba atladigi bisey varmi hangi sehirdesin canm