- 13 Aralık 2020
- 698
- 573
-
- Konu Sahibi sedacamasal
Evet avokado duymuştum eşime söyledim bugun hatta avokadoyla dolduralım evi diyeNavizene şahsen denemedim biçok yerde avakoda yenmesi tavsiyesi okumuştum bi araştırın isterseniz
Vallahi bende şaşırdım doktor öyle deyince doktorum prof ve baya tanınmış iyi bir doktor aslında ama kısa net cevaplar veriyor cok bişey soramıyorum daÖncelikle doktorunuz saçmalamış bence. Çoğul gebelik oluşmasın diye az doz vermek de neymiş? Tüp bebek tedavisi değil ki bu. Aşılamayla hamile kalma ihtimali yüzde 20 felan zaten o da kişiden kişiye göre değişiyor.
Çatlamayı kaçırmazsınız merak etmeyin, öncesinde size çatlatma iğnesi vuruluyor zaten, iğneden 36 saat sonrada da aşılamanız yapılıyor. O konuda sıkıntı yaşamazsınız içinizi ferah tutun. Sağlıklı beslenin, paketli tüm gıdalardan uzak durun kafîdir bence
Valla bol bol yiyin ne zorluklar Yaşıyoruz.. aşılama zorr mu bende araştırmaya başladım acıyor mu falan :/Evet avokado duymuştum eşime söyledim bugun hatta avokadoyla dolduralım evi diye
Valla bol bol yiyin ne zorluklar Yaşıyoruz.. aşılama zorr mu bende araştırmaya başladım acıyor mu falan
Normal vajinal muayeneden farkı yok dedi hemşire bugun bana. ayrıca öyle cok istiyorum ki bir evladımız olmasını tüm acıları çekmeye razıyım şuan iğneden mesela aşırı korkan biriydim şimdi kendi iğnelerimi kendim vuruyorum hepsi evlatlarım için hahaha
Çatlamaz canım ama doktorlar zaten 1 veya 2 ister aşılamada fazla istenmez benim 18 mm di aşılama yapıldıSelam hanımlar Perşembe günü aşılamam var bugun kontrole gittim doktor bir yumurta var 16 mm olmuş dedi bugun yarın iğneye devam yarın akşam çatlatma iğnesi Perşembe aşılama dedi aklıma takılan şu bir yumurta ile gebe kalma ihtimali daha düşük değil mi ? Doktorum çoğul gebelik olmaması için dozu düşük verdiğini söyledi oysaki ben ikiz istiyordumtek yumurta ile hamile kalan var mı ? birde bugun aşırı derecede sağ yumurtalığımda ağrı var aşırı derecede akıntı da var. Ya yumurtam perşembeye kadar çatlarsa aşılamayı kaçırırsak diye cok korkuyorum birde ne yeyip içeyim neye dikkat edeyim fikir verirseniz sevinirim
Merhaba, sizin gibi aynı şekilde 1 buçuk yıldır deniyoruz hiç bir sorunumuz çıkmadı. Temmuzun 5inde aşılama yaptırdım. Devlet hastanesinde sadece doktor ücreti ödedim bir de ilaçların devletin karşılamadığı kısmı ödedim. Bu da bize her şey dahil 1800-2000k arası bir paraya mal oldu. Gonal-f kullandım 2 hafta boyunca sonra cetrodite vurdum 2 gun 3. gun de ovitralle ile çatlattım yumurtayı. Ertesi gün aşılama yapıldı. Aşılamadan sonraki gün doktor ilişki önerdi gün aşırı şansımızı arttıralım dedi. tabi süreçte progestan ve duphaston da vermişti onları kullandım. Araya bayram vs girdi. Ben merakımdan 10. gunu idrar testi yaptım silik çizgi gördüm 12. gün kan verdim 77 çıktı beta 14. gün de 229,4 çıktı. tatil bitti bir hafta sonra bir daha kan ver dediler 4480 çıktı bu sefer gittim kontrole çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdi.kızlar selam ; 6 aydır gebelik düşünüyorum eşimde e bende herhangi bir sorun yok ama olmadı maalesef. Yumurtlama gunlerı ve catlama gunlerını değerledndiğim halde . Aşılama düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz yaptırıp hamile kala var mı ucretlerii nelerdir
yaaaaa çok şükürrr çok şükürrrr ama devlet hastanesinde yaptırmak için ne yapmalıyımMerhaba, sizin gibi aynı şekilde 1 buçuk yıldır deniyoruz hiç bir sorunumuz çıkmadı. Temmuzun 5inde aşılama yaptırdım. Devlet hastanesinde sadece doktor ücreti ödedim bir de ilaçların devletin karşılamadığı kısmı ödedim. Bu da bize her şey dahil 1800-2000k arası bir paraya mal oldu. Gonal-f kullandım 2 hafta boyunca sonra cetrodite vurdum 2 gun 3. gun de ovitralle ile çatlattım yumurtayı. Ertesi gün aşılama yapıldı. Aşılamadan sonraki gün doktor ilişki önerdi gün aşırı şansımızı arttıralım dedi. tabi süreçte progestan ve duphaston da vermişti onları kullandım. Araya bayram vs girdi. Ben merakımdan 10. gunu idrar testi yaptım silik çizgi gördüm 12. gün kan verdim 77 çıktı beta 14. gün de 229,4 çıktı. tatil bitti bir hafta sonra bir daha kan ver dediler 4480 çıktı bu sefer gittim kontrole çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdi.
Herhangi bir kadın doğum doktorundan randevu alıp derdinizi anlatın yönlendirmesini yapıyorlar. Hangi şehirdesiniz?yaaaaa çok şükürrr çok şükürrrr ama devlet hastanesinde yaptırmak için ne yapmalıyım
Avokadoyu ben de tüketiyorum kahvaltılarda özellikle folat, lif ve protein açısından oldukça zengin bir besin. Günde 1/4 yeseniz yeterli..Navizene şahsen denemedim biçok yerde avakoda yenmesi tavsiyesi okumuştum bi araştırın isterseniz
istabuldayım beykoz devlet hastanesine aldım ayın 10 nuna randevu . yardımcı olurlar ise anlatayım derdimiHerhangi bir kadın doğum doktorundan randevu alıp derdinizi anlatın yönlendirmesini yapıyorlar. Hangi şehirdesiniz?
Ben de izmirdeyim burda dokuz eylül hastanesinde yaptılar. Siz görüşün muhtemelen eşinizden sayım sizden de rahim filmi isteyeceklerdir. Şimdiden hayırlısı olsunistabuldayım beykoz devlet hastanesine aldım ayın 10 nuna randevu . yardımcı olurlar ise anlatayım derdimi
rahim filmi cektirdim temiz cıktı eşimde pazartesi gidecek sperm testi içi sorun cıkmazsa yapmıyorlar mıBen de izmirdeyim burda dokuz eylül hastanesinde yaptılar. Siz görüşün muhtemelen eşinizden sayım sizden de rahim filmi isteyeceklerdir. Şimdiden hayırlısı olsun
Sorun çıkmazsa yapacaklar işte sorunlu olan insanlara tedavi sonrasında hangisi uygunsa onu yapıyorlar (aşılama, tüp bebek vs.) ama muhtemelen aşılamaya başlarlar sizde de..rahim filmi cektirdim temiz cıktı eşimde pazartesi gidecek sperm testi içi sorun cıkmazsa yapmıyorlar mı
oh çok şükür . 6 ay az bir süre mi falan deemsinler diye dedimSorun çıkmazsa yapacaklar işte sorunlu olan insanlara tedavi sonrasında hangisi uygunsa onu yapıyorlar (aşılama, tüp bebek vs.) ama muhtemelen aşılamaya başlarlar sizde de..
Siz hiç 6 ay filan karıştırmayın 1 yıldır deniyoruz deyinoh çok şükür . 6 ay az bir süre mi falan deemsinler diye dedim