Aşılama Aşılama yaptıranlar. Kaçıncı gündesiniz.? Test yaptınız mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende uyku hali cok vardi.birde kasik batmasi hep vardi yuruken felan zorluyordu ve asiri duygusaldim surekli kendi kendime agliyordum.birde dun cok hafif pembemsi lekelenme oldu. Yerlesme kanamasi yani. Tahmin ettim cunku 8 ila 10 gunleri arasi yerlesme kanamasi olurmis.idarrda test yaptim cok silik hayali bir cizgi cikti isikta zor goruyordum.bugun tekrar idrar testi yaptik dunkune nazaran 1 tik daha belirgin oldu.aksam dayanamadim esim dedi kalk gidelim kan testi yapalim 22.30 da gittik.ve sonuc hamileyom.beta 27 cikti.doktor hatta test yapmadan once cikmaya bilir cok erken suanda dedi 11.gunumdu asilamamin.

Ya kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize benimde bugün 12.gün korkuyorum test yapmayı bat 2 Ekim ama beyaz akıntım var biraz sadece pembe olmadı hiç

Bende önümüzdeki ay adet başlamasıyla 3.aşılamamı olacağım bu kez gonal f kullanacağım.ilk olmamasına rağmen çok heyecanlıyım gün sayıyorum resmen bi an önce hastalanayım diye

Yerlesme kanamasi herkesde olmuyor zaten.oraya takilmabence. Sen bilirsin canm ama kan da yaptrsan cikar bence ben 11.gunumde yaptrdim.burada okudugum kisiler 8 yada 10 .gunde yaptirip kanda pozitifi goruyorlar.oyuzden dayanamadim bende yaptrdim.icimde korku da vardi beni cok yiyip bitirdi oyuzden artik ne olursa olsun dedim.
Insallah hayirli haberler alirsin canim.mutlaka sonucunu bildir

Teşekkür ederim canım bildiririm muhakkak çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…