hahaha yok oyle bır seyEvet canım ne bilim aklıma geldi
Anladım canım illa 3 tane kutu mu alınıyor iğnehahaha yok oyle bır sey
Teşekkür ederim canımhayır o kısının bunyesıne gore degısıyor. doktorun zaten yonlendrır senı.
Ve kan testi yaptrdim dayanamadim.11.gunumdu asilamamin hamileyimAmin insallah hepimiz hayirli haberler alir ve su gunler cabuk biter
Mutlaka sonuclari yazalim
Yaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVe kan testi yaptrdim dayanamadim.11.gunumdu asilamamin hamileyim
Ya kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize benimde bugün 12.gün korkuyorum test yapmayı bat 2 Ekim ama beyaz akıntım var biraz sadece pembe olmadı hiçBende uyku hali cok vardi.birde kasik batmasi hep vardi yuruken felan zorluyordu ve asiri duygusaldim surekli kendi kendime agliyordum.birde dun cok hafif pembemsi lekelenme oldu. Yerlesme kanamasi yani. Tahmin ettim cunku 8 ila 10 gunleri arasi yerlesme kanamasi olurmis.idarrda test yaptim cok silik hayali bir cizgi cikti isikta zor goruyordum.bugun tekrar idrar testi yaptik dunkune nazaran 1 tik daha belirgin oldu.aksam dayanamadim esim dedi kalk gidelim kan testi yapalim 22.30 da gittik.ve sonuc hamileyom.beta 27 cikti.doktor hatta test yapmadan once cikmaya bilir cok erken suanda dedi 11.gunumdu asilamamin.
Teşekkür ederim canım bildiririm muhakkak çok sağolYerlesme kanamasi herkesde olmuyor zaten.oraya takilmabence. Sen bilirsin canm ama kan da yaptrsan cikar bence ben 11.gunumde yaptrdim.burada okudugum kisiler 8 yada 10 .gunde yaptirip kanda pozitifi goruyorlar.oyuzden dayanamadim bende yaptrdim.icimde korku da vardi beni cok yiyip bitirdi oyuzden artik ne olursa olsun dedim.
Insallah hayirli haberler alirsin canim.mutlaka sonucunu bildir
Test yaptınız mı acaba?Teşekkür ederim canım bildiririm muhakkak çok sağol❤
Kan testi yaptım negatif çıktı canımTest yaptınız mı acaba?
Allah bağışlasın inşallah. Çok sevindim. Darısı bizim başımızaVe kan testi yaptrdim dayanamadim.11.gunumdu asilamamin hamileyim
Kacıncı gündeydin cnm?Kan testi yaptım negatif çıktı canım
16.günüm canım dün kahrengş leke geldi bugün pek yok ama ablam vermedim bende şuandaKacıncı gündeydin cnm?
Doktor ne dıyor peki, sordun mu bu durumu16.günüm canım dün kahrengş leke geldi bugün pek yok ama ablam vermedim bende şuanda
Dün yazmıştık adet gelmediği sürece bekleyelim geç döllenme olabilir dediDoktor ne dıyor peki, sordun mu bu durumu
E daha neDün yazmıştık adet gelmediği sürece bekleyelim geç döllenme olabilir dedi
Hiç umudum yok bence sökülmüyor tam anlamıyla dün kasıklatım fırlayacak sanıyordum ağrısındanE daha ne ❤inşallah gelmez adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?