Aşılama Aşılama yaptıranlar. Kaçıncı gündesiniz.? Test yaptınız mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni zamanda olmusuz. Bende 14 eylulde asilama oldum. Bekliyorum. Evde test yqpmayacagim hic moralimi bozamam. :) kan testi icin pazartesiyi bekliyecegim
Canm merhaba bende bu ay başlayacağım çok heyecanlıyım bana detayları anlatır mısın

Merhaba canim.oncelikle yumurta buyutmek icin igne ile mi yapacak doktorun yoksa ilaclam?
Ben gonal -f kullandim.yani doktora o sekilde soyledim cunku ignen ile birden fazla olgun yumurta elde edilebilio haliyle sansim daha yuksek oluyor.biraz pahaliya patladi ama yapacak birsey yok:) yumurta belli olgunluga gelince bu sefer çatlatma ignesi vuruldum.36 saat sonra asilama yapildi.yarim saat yatirdilar sonra eve gelip 1 saat daha kendim yatip ise gittim.kisa ve kolay islem.

Canım o daha belli değil hafta içi regl olunca 2. Yada 3. Günü gel dedi bende iğne isterim muhtemelen söylemesi ayıp kaç ₺ tuttu ve aşılama sırasında acı hissetnmi uzun mu sürdü

Canım o daha belli değil hafta içi regl olunca 2. Yada 3. Günü gel dedi bende iğne isterim muhtemelen söylemesi ayıp kaç ₺ tuttu ve aşılama sırasında acı hissetnmi uzun mu sürdü

450 ml gonal

Gonal_f 450 kullandim 3.kutu aldim.ilk 75 ml vuruldim 3gun buyume olmayinca 112.5 ml ciktik 3 gun yavas yavas buyumeye baslafi 150 ml kullandim 4 gun. Igne bir kalen olarak hazir satilio bir de igneyi kendin hazirlion eczaneden aczaneye degisiyor hepsinde yok bu igne siparise gore gelio.hazir kalemli olanlar 713 tl.kendin hazirlamali.olan 833 tl di.hatta 3. Kutuyu 1 kere kullandim 300 ml kaldi suan bende.
Sonra yumurtan olgunlasinca catlatma ignesi vuruluon bu ayri bir igne bu da 130 tl cik
Asilama icin esinin sprrmlerini yikayip en iyilerini ayristirip siringaya yerlestiriyorlar.bu islemde 450 tl.bunun disinda baska bir sey odemedim.yani 2500 tl yaklasik tutuyor.
Asilama islemi aslinda acili bir islem degil ama benim canim cok.kiymetli oldugu icin korkudan biraz panik yaptim ama islem sonunda aslinda korktugum kadar olmadigini anladim.

Bende öyle panik yapan biriyim ya canım inşAllah seninki tutmuştur bende bişi öğrendim daha gecen gün mikroçip aşılama diye sen biliyor musun onu tutma şansı daha yüksek miş onda

Bende öyle panik yapan biriyim ya canım inşAllah seninki tutmuştur bende bişi öğrendim daha gecen gün mikroçip aşılama diye sen biliyor musun onu tutma şansı daha yüksek miş onda

Yok hic duymadim.onun farki ne oluuormus.nasil oluyirmus ki acaba?
Insallah canim bu arada sende bir an once baslayip, tutar insallah seninde.Allahim dualarimizi duyar insallah nasip etsin herkese.ama panik yapipnkorkulacak bisi yok onu soyliyeyim.asilamada birsey hissetmion beni tek tedirgin eden islem esnasinda speklum takilmasiydi. bende vajinimus vardi 1 yil tedavi gordum oyuzden hala pek rahat olamiyorum bu vajina ile ilgili tibbi islemlerde

İnşAllah canım ya iğneyi kendin mi vurdun toplam kaç gün sürdü bu ?
tam bilmiyorum kuzum yeni duydum nette yazarsan çıkar videolar var izlersin y.. da doktoruma soracağım bunu. Speklum evet oda var dimi

Anladım canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
[QUOTE="Sevimeren, post: 65276554

Kayseri’de aşılama yaptıran varmi acaba ne kadar yaptırdınız hemen tutumu ilaç ne kullandınız ilaç be kadar tuttu merak ettim bende yaptıracam 5senelik evliyim 4sene önce dusuk yaptım ama şimdi olmuyo[/QUOTE]

[/QUOTE]
Merhaba ben Gaziantep te yaptırdım henüz bekleme aşamasındayım 2000 tlydi mikrochip aşılama fakat ilaçlar da sizden oluyor 1 çatlatma iğnesi 4 tanede merinol iğne kullandım 2 kutu klomen 2500 buluyor sanırım

İnşAllah canım ya iğneyi kendin mi vurdun toplam kaç gün sürdü bu ?
tam bilmiyorum kuzum yeni duydum nette yazarsan çıkar videolar var izlersin y.. da doktoruma soracağım bunu. Speklum evet oda var dimi
Aynen kendim vuruldum.gobekten vuruluyorsun. Toplam 11 gun vuruldum .bu kisiden kisiye degisiyor.kimilerinkini okuom 7 gun siruo kimi 10 gun. Yumurtaliklarinin uyarilmasi ile alakali.
Zaten tek sikinti benkm icin oydu onun disinda birsey yok zaten onun disinda hic bir sey hissetmion rahat ol

canım birde karnına flan bastırıyorlarmı

[/QUOTE]
Bende aynı şekilde olmuştum evlendiğim ayda hamile kalmıştım ama düştü 2 yıla yakın hamile kalamadım sonra tahliller falan eşimde sorun çıktı doktor sizin aşılama haricinde çocugunuz olmaz dedi rahim filmi için adetimi beklerken adet olmadım hamile oldugumu öğrenmiştim çok şükür rabbime şu anda 10 yaşına giriyor.Şimdi 2. Çocuk için aşılama yaptırdık salı günü rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yeterki rabbimiz ol desin hersey oluyor bol.bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…