3 yumurtam oluşmuş 7,20,20 esimdede sperm gayet iyi tedbir bizden takdir Allahtan
İnşallah canım. Eskişehirde ümit hastanesinde muayene ücretlerini katmazsak 820 lira tuttu herşey.Merhaba, umarım ay sonunda müjdeli haberi alırsınız, ben de 21 mayısta adet olmazsam aşılama tedavisine başlayacağım. özelde yaptırdınız galiba, hangi il, ne kadara mal oldu acaba?
İnşallah canım Rabbim kucağını doldursun.haklisin zor bi süreç ama yapman gereken stresi uzaklaştırmak ne kadar yapamasakta sürekli aklımızda tutmamak daha olumlu etki yaratır.umut olmadan olmaz ama diğer sonucada alıştır kendini.ben her zaman dünyevi konularda kendimden daha zor durumda olanları gözümün önüne alıp tekrar tekrar ayağa kalktim.sende öyle düşünmeye yöneltirken kendini daha az yıkım yasarsin..bence müdürüne henüz bildirmesen daha iyi olur aşılama yapılacağın tarih netlestiginde bilgilendirebilirsin..ha suda var tüp bebekteki gibi uzun sureli bi yatış olmuyor drlara kalsa aşılama olduğun gün dinlenme ertesi gün normal hayatına donebilirsin diyorlar sende aşılama sonrası için 3-4gunluk bi izin kullanan yeterli olur gibi.tabi sen daha iyi bilirsin
Oy kuzum baya zorlu süreç gecirmissin bitkisel şeylerde dene kendine incir kürü eşine keciboynuzu özü ( spermleri çoğaltan ve güçlendiriyor test edildi onaylandı) umarım sende güzel sonuçlar alırsın ve paylasirsin
Allah şifa versin canım herşeyin bi çözümü ve zamanı vardır mutlaka.önce sağlık.umarım herşey dilediğini gibi olur inşallahDiyabet olmadan bi önceki ay soğan kürü yapmıştım, hemen üstüne eşim test yaptırdı hemen keçiboynuzuna ve promotil kullanmaya başladık. doğal beslenin demiş dr ekmeğimi yoğurdumu kendim yapıyorum. hormonsuz ve mevsiminde sebze meyve yemeye dikkat ediyoruz. incir kürünü artık diyabetli olduğum için malesef yapamam, incir yasak, kurusu daha da yasak çok zor düşürdük şekerimi çünkü korkuyorum perhizimde olmayan bi lokma bile yemeye
Allah şifa versin canım herşeyin bi çözümü ve zamanı vardır mutlaka.önce sağlık.umarım herşey dilediğini gibi olur inşallah
Hoscakal canım.ayrıca araştırma yapmak istiyorsan tüp bebek özel bolum yazan yerden aşılama yöntemleri ve tecrubelerimiz yazan bi sayfa var genelde aşılama yaptıranlar oralara yazıyor.bende oradayim 2017mayis ayı aşılama yaptıranlar diye.oradan daha çok bilgi edinebilirsin hoscakal ...güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?