Denisss26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
2.131
3.114
133
Merhaba 31yasindayim tekrar anne olmak istiyorum eşim ve bende sorun yok ama 2yildir bebis yok.aşılama yöntemini düşünüyorum.süreç nasıl ?asamalar ne?tutma olasılığı hamile kalma olasılığı ne? Hadi anlatın tecrübeleri bizlere umut olun

Evet nasipse günüm belirlendi.klomenle başlıyorum 29 nisanda.nasipse 8mayis catlatma iğnesi 9mayis aşılama.Rabbim hayırlı sonuçlar verir inşaallah

Evet klomen kullanisimin 3gunu ..stres yapmicam dusunmemeye calisicam dedim ama kendimi arastirmaktan alikoyamiyorum.umarım hayırla sonuçlanır.

Elimde telefon yine arastirmalardayim. Stres umut ve karamsarlık hepsi bir arada.incir kurune başladım esimede keçi boynuzu özü.1hafta sonra aşılama inşallah. İlerde bu yazdiklarimi okuyup tebessüm ederim inşallah

Ve klomen bitti pazartesi yumurtalara bakılacak ve sorun yoksa çatlatmak iğnesi vurulacak.9mayis salida inşallah asilamam olacak cuma vakti inşallah tüm bebek isteyenlerin duaları kabul olur

Buraya günlük gibi yazıyorum inşallah olumlu sonuç alirsam okuyan diğer hemcinslerime umut olur.ilk asilamam yapildi.9mayis 12:30da..değerler iyi herşey yolunda..bugün aşılama gunuyle beraber 3gunum.normal hayatımı etkileyip engelleyecek bir durumum yok.kasiklarimda şişkinlik ara ara giren hafif ağrılar var.sanki aşılama yapılmamış gibiyim kasıklarda ağrılarım olmasa .. Umarım hayırla sonuçlanır Rabbime hicbir zorluk yoktur ol der ve oldurur

3 yumurtam oluşmuş 7,20,20 esimdede sperm gayet iyi tedbir bizden takdir Allahtan

Merhaba, umarım ay sonunda müjdeli haberi alırsınız, ben de 21 mayısta adet olmazsam aşılama tedavisine başlayacağım. özelde yaptırdınız galiba, hangi il, ne kadara mal oldu acaba?

Merhaba, umarım ay sonunda müjdeli haberi alırsınız, ben de 21 mayısta adet olmazsam aşılama tedavisine başlayacağım. özelde yaptırdınız galiba, hangi il, ne kadara mal oldu acaba?
İnşallah canım. Eskişehirde ümit hastanesinde muayene ücretlerini katmazsak 820 lira tuttu herşey.

Esasında maddi hazırlığım tamam da manevi olarak kendimi hazırlayabilmiş değilim henüz. şimdi koca bir umut benim için aşılama ama tutmazsa sonrası daha büyük yıkım. bir de çalışıyorum ben sık sık doktora görünmek gerekecek sanırım, onun stresi sardı beni. neticede yıllık iznimden bile kullanacak olsam müdürüme açıklama yapmam icap ediyor. baştan gidip konuşsam mı böyle böyle ben bi tedavi sürecine giriyorum bilginiz olsun diye diyorum sonra da diyorum bu özelim benim müdürüm bile olsa elin adamıyla bunu niye paylaşayım. işte böyle bin bir soru aklımda. Rabbim mucize yaşatsa bu ay oluvermiş olsa... en yakın arkadaşım tüp bebek tedavisine başlamak için arabasını satılığa çıkardığı ay kendiliğinden hamile kaldı :) aynı mucizeden istiyorum Allahım nasip ett

İnşallah canım Rabbim kucağını doldursun.haklisin zor bi süreç ama yapman gereken stresi uzaklaştırmak ne kadar yapamasakta sürekli aklımızda tutmamak daha olumlu etki yaratır.umut olmadan olmaz ama diğer sonucada alıştır kendini.ben her zaman dünyevi konularda kendimden daha zor durumda olanları gözümün önüne alıp tekrar tekrar ayağa kalktim.sende öyle düşünmeye yöneltirken kendini daha az yıkım yasarsin..bence müdürüne henüz bildirmesen daha iyi olur aşılama yapılacağın tarih netlestiginde bilgilendirebilirsin..ha suda var tüp bebekteki gibi uzun sureli bi yatış olmuyor drlara kalsa aşılama olduğun gün dinlenme ertesi gün normal hayatına donebilirsin diyorlar sende aşılama sonrası için 3-4gunluk bi izin kullanan yeterli olur gibi.tabi sen daha iyi bilirsin

Ayrıca bu sik sik izin almayi benim Dr gerek görmedi.adetin 3gunu gittim ilaç yazdı 14gunu gittim yumurtalara baktı çatlatma iğnesi yaptı ertesi günde aşılama.tabi aşılama öncesi gittiğimde hormonlara falan bakılmıştır ve eşime sperm tahlili yapılmıştı

Müdürüme iletmemek konusunda doğru diyorsun aslında. çünkü bu işin bir de dedikodu tarafı var, tuttu tutmadı onu açıklamak var. var oğlu var

umut konusunda da aynı şeyi yapmaya çalışıyorum, hamdolsun Allah başka dermansz dertler vermesin. bu aralar herşey üstüste geldi. en yakın arkadaşlarımın ve görümcemin 2şer hafta arayla hamile kalması, boyun fıtığımın bir türlü rahat vermemesi, eşimin sperm tahlillerinde gördüğüm kocaman sıfırdan sonra aşırı üzüntüden pankreasımı cortlatıp tip 2 diyabete merhaba demem.......

yine de tuhaf bir sevinç kaplıyor içimi bazen, diyorum ki tutarsa 40 gün sonra ben de anne olacağım... hayali bile mükemmel. size de mutlu son ve sağlıklı bir bebek diliyorum, neticeyi buradan paylaşın mutlaka. sevgiler.

Oy kuzum baya zorlu süreç gecirmissin bitkisel şeylerde dene kendine incir kürü eşine keciboynuzu özü ( spermleri çoğaltan ve güçlendiriyor test edildi onaylandı) umarım sende güzel sonuçlar alırsın ve paylasirsin

Diyabet olmadan bi önceki ay soğan kürü yapmıştım, hemen üstüne eşim test yaptırdı hemen keçiboynuzuna ve promotil kullanmaya başladık. doğal beslenin demiş dr ekmeğimi yoğurdumu kendim yapıyorum. hormonsuz ve mevsiminde sebze meyve yemeye dikkat ediyoruz. incir kürünü artık diyabetli olduğum için malesef yapamam, incir yasak, kurusu daha da yasak çok zor düşürdük şekerimi çünkü korkuyorum perhizimde olmayan bi lokma bile yemeye

Allah şifa versin canım herşeyin bi çözümü ve zamanı vardır mutlaka.önce sağlık.umarım herşey dilediğini gibi olur inşallah

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. hoşçakalın
Hoscakal canım.ayrıca araştırma yapmak istiyorsan tüp bebek özel bolum yazan yerden aşılama yöntemleri ve tecrubelerimiz yazan bi sayfa var genelde aşılama yaptıranlar oralara yazıyor.bende oradayim 2017mayis ayı aşılama yaptıranlar diye.oradan daha çok bilgi edinebilirsin hoscakal ...

Cnm mrb nasilsn bnde 8 maysta asilama yaptrdm ne gibi belirtiler var sende bnm belim ve gögsum cok agriyo adet olacak gibi

Merhaba arkadaşlar benim eltimde 3 adet aşılama ve 3 tüp bebeği yaptırdık ama malesef sonuç negatif ilk tüp bebeğimiz tutmuştu lakin 3 aylık kanamalı bir şekilde kaybettik 6 aydır bitkisel gıda takviyesi kullanıyorlar ve sperm sayısında yükselme oldu ve bu ay tekrar aşılamaya karar verdik inşaallah sonucumuz pozitif olur sizden bu süreçte neler yaşadınız yardım edermisiniz aşılamanız çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı saatte aşılama oldunuz bilgi verirseniz memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…