• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
Buraya da yaz canım. İnşallah iyi haber alırsın. Akşama niye hastaneye vermedin mi
Cnm ben hemşireyim sağlık ocağında çalışıyorum kendi kurumunda verdim aslında yrn çıkar ama labaratuardan rica ettik akşama kadar haber vericem dedi bakalim

BENDE BU AYIN 10 UNDA YAPTIRDIM AŞILAMAMI YANİ İKİ GÜN OLDU FAZLA ARAŞTIRMA YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA İLK FIRSATTA KENDİMİ BU SİTEDE BULUYORUM :)

Oo maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Benim ikizmiş kızlarrrr :)
Canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir mutluluk olsa gerek ne güzel ikiz olucaklar:halay: bu ay doktor kontrolünde büyüdü yumurtalarım yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah benimde yüzüm güler bu ay canım:dua:

Canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir mutluluk olsa gerek ne güzel ikiz olucaklar:halay: bu ay doktor kontrolünde büyüdü yumurtalarım yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah benimde yüzüm güler bu ay canım:dua:
İnşallah canım. inşallah tutar seninde. İlk önce üzüldüm ama sonra sevindim :)

Hayyyııırrr az önce aşılama için aradılar tekrar HSG istiyorlarmışşşşş :(((((( pıhtılaşma paneli, kromozom analizi de... benim aşılama iki ay yattı :(

Hayyyııırrr az önce aşılama için aradılar tekrar HSG istiyorlarmışşşşş :KK43:((((( pıhtılaşma paneli, kromozom analizi de... benim aşılama iki ay yattı :KK43:
Neden tekrar istiyolarmiş sormadın mı. Bi de kromozom analizi nedeniyle

Neden tekrar istiyolarmiş sormadın mı. Bi de kromozom analizi nedeniyle
Tüp ameliyatından sonra iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Tüpleri kontrol etmek istemişler tekrar. Kromozomu da hasar varsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçmek için canım. Vallaha bıktım artık ya

Tüp ameliyatından sonra iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Tüpleri kontrol etmek istemişler tekrar. Kromozomu da hasar varsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçmek için canım. Vallaha bıktım artık ya
Hadi hsg anladim da aşılamada diğerlerini istemek de sırf para gitsin diye resmen. Ay allahım ya. Neyse canm sabırlı ol. Yapacak bişey yok malesef

Hadi hsg anladim da aşılamada diğerlerini istemek de sırf para gitsin diye resmen. Ay allahım ya. Neyse canm sabırlı ol. Yapacak bişey yok malesef
Yok canım hsg hariç diğerlerini ege ünv genetikte yaptıracakmışım, devlet ödeyecek yani. Ama hsg sıkıntı daha önce devlette çektrdim bari ona para vermeyelim diye anestezisiz oldu, hayatımda hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum...

Yok canım hsg hariç diğerlerini ege ünv genetikte yaptıracakmışım, devlet ödeyecek yani. Ama hsg sıkıntı daha önce devlette çektrdim bari ona para vermeyelim diye anestezisiz oldu, hayatımda hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum...
Hsg ben özelde yaptirmiştim. Hiç bir sıkıntı yaşamamiştim. Devlette zor olabilir evet doğrudur.

Back