Cnm ben hemşireyim sağlık ocağında çalışıyorum kendi kurumunda verdim aslında yrn çıkar ama labaratuardan rica ettik akşama kadar haber vericem dedi bakalimBuraya da yaz canım. İnşallah iyi haber alırsın. Akşama niye hastaneye vermedin mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AŞILAMA ( yakın zamanda yaptıranlar, yaptıracak olanlar )
- Konu Sahibi Kontes001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
hadi bakalım canım. Bende verdim de çıkmasını bekliyorm hastanedeCnm ben hemşireyim sağlık ocağında çalışıyorum kendi kurumunda verdim aslında yrn çıkar ama labaratuardan rica ettik akşama kadar haber vericem dedi bakalim
- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
hadi inş cnm senden yana seviniriz,adet oldum ben cnm,tutmadı yani hayırlısı :)Cnm ben hemşireyim sağlık ocağında çalışıyorum kendi kurumunda verdim aslında yrn çıkar ama labaratuardan rica ettik akşama kadar haber vericem dedi bakalim
- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
amin cnm inş. hepimiz şöyle bi sevinelim artıkCanım benim üzüldüm vallahi rabbim sana en kısa zamanda normal yoldan hayırlısı ile evlat Nasib etsin inşallah
- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
ayne cnm ,sendende hayırlı haberler güzel haberler bekliyorum :)Hayirlisi olsun.çalişmalara devam
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
İnşallah canm cuma sabah belli olur benimdeayne cnm ,sendende hayırlı haberler güzel haberler bekliyorum :)
- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
Canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir mutluluk olsa gerek ne güzel ikiz olucaklar bu ay doktor kontrolünde büyüdü yumurtalarım yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah benimde yüzüm güler bu ay canımBenim ikizmiş kızlarrrr :)
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
İnşallah canım. inşallah tutar seninde. İlk önce üzüldüm ama sonra sevindim :)Canım Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir mutluluk olsa gerek ne güzel ikiz olucaklar bu ay doktor kontrolünde büyüdü yumurtalarım yarın çatlatma iğnesi yapılacak inşallah benimde yüzüm güler bu ay canım
- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
Çok sevindim canım..Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ..darısı basima:)Benim ikizmiş kızlarrrr :)
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Sağol canım. İnşallah hiç sıkıntı çekmeden doğarlar :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Çok sevindim canım..Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ..darısı basima:)
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Neden tekrar istiyolarmiş sormadın mı. Bi de kromozom analizi nedeniyleHayyyııırrr az önce aşılama için aradılar tekrar HSG istiyorlarmışşşşş ((((( pıhtılaşma paneli, kromozom analizi de... benim aşılama iki ay yattı
- 13 Ocak 2017
- 813
- 435
- 23
- 41
Tüp ameliyatından sonra iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Tüpleri kontrol etmek istemişler tekrar. Kromozomu da hasar varsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçmek için canım. Vallaha bıktım artık yaNeden tekrar istiyolarmiş sormadın mı. Bi de kromozom analizi nedeniyle
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Hadi hsg anladim da aşılamada diğerlerini istemek de sırf para gitsin diye resmen. Ay allahım ya. Neyse canm sabırlı ol. Yapacak bişey yok malesefTüp ameliyatından sonra iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Tüpleri kontrol etmek istemişler tekrar. Kromozomu da hasar varsa aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçmek için canım. Vallaha bıktım artık ya
- 13 Ocak 2017
- 813
- 435
- 23
- 41
Yok canım hsg hariç diğerlerini ege ünv genetikte yaptıracakmışım, devlet ödeyecek yani. Ama hsg sıkıntı daha önce devlette çektrdim bari ona para vermeyelim diye anestezisiz oldu, hayatımda hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum...Hadi hsg anladim da aşılamada diğerlerini istemek de sırf para gitsin diye resmen. Ay allahım ya. Neyse canm sabırlı ol. Yapacak bişey yok malesef
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Hsg ben özelde yaptirmiştim. Hiç bir sıkıntı yaşamamiştim. Devlette zor olabilir evet doğrudur.Yok canım hsg hariç diğerlerini ege ünv genetikte yaptıracakmışım, devlet ödeyecek yani. Ama hsg sıkıntı daha önce devlette çektrdim bari ona para vermeyelim diye anestezisiz oldu, hayatımda hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum...