• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
Benim ikizmiş kızlarrrr :)

arkadaşım selamun aleyküm, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini. bende 29 eylül de 3.cü aşılamamı yaptım. bnm tek tüpüm yok, 1 tüple hamile kalmaya çalışıyorum, 3 yıldır evliyim ve yaklaşık 2 yıldır hamile kalamıyorum. tek tüp dışında hiç bir sıkıntımız yok elhamdülillah.. sadece eşimin morfolojisi 2 biraz bozukluk var spermlerde dedi doktor ama sıkıntı değil o dedi, aşılama da temizlenip iyileri seçiliyo dedi. neyse bnm sana sormak istediğim, aşılamanı yaptığın ilk günden gebelik testi yaptığın güne kadar ne gibi belirtiler oldu acaba? mesela adet ağrısı bi ağrın oldu mu? akıntın oldu mu? göğüslerin şişti mi? yada herhangi farklı bir şey? kusura bakma soruyorum ama içimin rahatlaması için :( bugün aşılamanın 13.cü günü, ama bende adet ağrısı dışında hiçççççççç bir belirti yok, ve psikolojik olarak sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum, ben meraktan bugün kan verdim yarın öğrenicem bakalım hayırlısı inşallah...

arkadaşım selamun aleyküm, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeklerini. bende 29 eylül de 3.cü aşılamamı yaptım. bnm tek tüpüm yok, 1 tüple hamile kalmaya çalışıyorum, 3 yıldır evliyim ve yaklaşık 2 yıldır hamile kalamıyorum. tek tüp dışında hiç bir sıkıntımız yok elhamdülillah.. sadece eşimin morfolojisi 2 biraz bozukluk var spermlerde dedi doktor ama sıkıntı değil o dedi, aşılama da temizlenip iyileri seçiliyo dedi. neyse bnm sana sormak istediğim, aşılamanı yaptığın ilk günden gebelik testi yaptığın güne kadar ne gibi belirtiler oldu acaba? mesela adet ağrısı bi ağrın oldu mu? akıntın oldu mu? göğüslerin şişti mi? yada herhangi farklı bir şey? kusura bakma soruyorum ama içimin rahatlaması için :KK43: bugün aşılamanın 13.cü günü, ama bende adet ağrısı dışında hiçççççççç bir belirti yok, ve psikolojik olarak sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum, ben meraktan bugün kan verdim yarın öğrenicem bakalım hayırlısı inşallah...
Evde test yapsaydın çıkardı. İnşallah vardı. Benim tek hatırladığım sıvı akıntım oluyodu

Merhaba arkadaşlar bütün sayfaları okudum, artık yazmıyormusunuz? son durumlarınız neler? Ben siteye yeni üye oldum ama bir süredir takip ediyorum. 3 yıldır evliyim. 1.5 yıldır korunmuyorum. 30 yaşındayım. Eşimle benim hiçbir sorunumuz yok. Sebepsiz infertilite. 4 ay önce hsg çekildikten 1 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. 2 ay daha bekledim sonunda doktorum aşılama önerdi kabul ettim Adetimin 3.günü klomen hapa başladım 5 gün kullandım 2 gün sonra dra gittiğimde sağda 16mm ve solda 20mm olmak üzere 2 adet yumurtam oluştuğunu öğrendim dr çoğul gebelik olabilir bilgisini verdi ,aynı gün ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdıktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. 7 gün geçti, sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Umarım dualarımız kabul olur bizler de annelik duygusunu yaşarız hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar bütün sayfaları okudum, artık yazmıyormusunuz? son durumlarınız neler? Ben siteye yeni üye oldum ama bir süredir takip ediyorum. 3 yıldır evliyim. 1.5 yıldır korunmuyorum. 30 yaşındayım. Eşimle benim hiçbir sorunumuz yok. Sebepsiz infertilite. 4 ay önce hsg çekildikten 1 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. 2 ay daha bekledim sonunda doktorum aşılama önerdi kabul ettim Adetimin 3.günü klomen hapa başladım 5 gün kullandım 2 gün sonra dra gittiğimde sağda 16mm ve solda 20mm olmak üzere 2 adet yumurtam oluştuğunu öğrendim dr çoğul gebelik olabilir bilgisini verdi ,aynı gün ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdıktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. 7 gün geçti, sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Umarım dualarımız kabul olur bizler de annelik duygusunu yaşarız hayırlısıyla
İnşallah tutmuştur canım.

Merhaba arkadaslar..Ben siteye yeniye oldum.. bana deneyimlerinizi aktarabilirsiniz çok mutlu olurum.. adet dönemi biterken klomen başladım. . Bitince Dr un dediği gün çatlama iğnesini gittim.. iki yumurtam oldu.. büyüklükleri çok ideal dedi Dr. . Neyse aşılamaya da yaptık. . 6. Günüm.. aşılama dan beri ilk kez dün biraz rahattım ama benim her yerim kırılıyor belim ağriyor bugün bacaklarımda da çok ağrı var.. normal mi ki bilemedim

Merhaba. . Sonucunuz belli olmuştur sanırım umarım güzel haberler almissinizdir.. benim de bugün 6. Gunum

Merhaba arkadaslar..Ben siteye yeniye oldum.. bana deneyimlerinizi aktarabilirsiniz çok mutlu olurum.. adet dönemi biterken klomen başladım. . Bitince Dr un dediği gün çatlama iğnesini gittim.. iki yumurtam oldu.. büyüklükleri çok ideal dedi Dr. . Neyse aşılamaya da yaptık. . 6. Günüm.. aşılama dan beri ilk kez dün biraz rahattım ama benim her yerim kırılıyor belim ağriyor bugün bacaklarımda da çok ağrı var.. normal mi ki bilemedim

Merhaba hayırlı olur inş güzel haberinizi alırız. Bnim de aşılamadan sonra 3-4 gün alt karnım ve kasıklarım ağrıyordu , bacak ağrısı da vardı gün geçtikçe azalarak 1 hafta sonra ağrılarım geçti. Normal bence canım. Aşılamadan sonra 7. ve 9. Sabah saatlerinde 1-2damla pembe sıvı leke oldu. 12. ve 13. Gün adet ağrısı gibi ağrı yaşadım 12.günü sabahı evde idrar testi yaptım negatifti oyüzden batı beklemeye karar verdim ve kan testi yaptırmadım canım bugün 15.gün ve bata 2gün kaldı. Batı atlatırsam ptesi yaptıracağım kan testi. Bnde hiçbir hamilelik belirtisi yok.

Merhaba hayırlı olur inş güzel haberinizi alırız. Bnim de aşılamadan sonra 3-4 gün alt karnım ve kasıklarım ağrıyordu , bacak ağrısı da vardı gün geçtikçe azalarak 1 hafta sonra ağrılarım geçti. Normal bence canım. Aşılamadan sonra 7. ve 9. Sabah saatlerinde 1-2damla pembe sıvı leke oldu. 12. ve 13. Gün adet ağrısı gibi ağrı yaşadım 12.günü sabahı evde idrar testi yaptım negatifti oyüzden batı beklemeye karar verdim ve kan testi yaptırmadım canım bugün 15.gün ve bata 2gün kaldı. Batı atlatırsam ptesi yaptıracağım kan testi. Bnde hiçbir hamilelik belirtisi yok.
İnşallah çok teşekkür ederim.. ben 12. Gün tahlil için gidicem Dr kan değerlerinden hamilelik belirtisi olan biri varmış adını hatırlayamadım onun yükselip yukselmedigine bakacak.. inşallah yüksek cikarsa adet dönemini beklicez dedi.. sırt ağrısı ve mide bulantısı var az az ama bilemiyorum umutlanmak da istemiyorum. . Şu an sabırla bekliyorum..kimseyle de konuşamıyorum sizlerden gelen mesajlar rahatlattı baya sen de moralini bozma herkeste farklı farklı belirtiler oluyor demek ki hiç moralini bozma Allah büyüktür inşallah güzel bi haber alırız. . Ben çarşamba günü gidiyorum tahlile..

Kızlar benim aşılamam tutmadı maalesef bugün adet oldum, çok üzüldüm. İnşallah sizlerin olur ve yakında burdan okurum güzel haberlerinizi ve bana da umut olursunuz.

Ay canım çok üzüldüm :KK43: ne desem bilemedim.. Rabbim nasip etsin inşallah. . Türkiye de diğer ülkelerden farklı olarak %35 mis tutma ihtimali.. moralini bozma, olur inşallah. . Ben de hamile kalsam da çok riskli bir süreç olacak benim için.. Dua edip bekliyorum bakalım hayırlısı :KK200: dualarını beklerim.. çarşamba günü kan tahliline gidicem ben de.. hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem sakinim hem kıpır kıpır. . Bekliyoruz bakalım hayırlısı.. bu da bir sınav

Ay canım çok üzüldüm :KK43: ne desem bilemedim.. Rabbim nasip etsin inşallah. . Türkiye de diğer ülkelerden farklı olarak %35 mis tutma ihtimali.. moralini bozma, olur inşallah. . Ben de hamile kalsam da çok riskli bir süreç olacak benim için.. Dua edip bekliyorum bakalım hayırlısı :KK200: dualarını beklerim.. çarşamba günü kan tahliline gidicem ben de.. hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem sakinim hem kıpır kıpır. . Bekliyoruz bakalım hayırlısı.. bu da bir sınav

Ediyorum canım hepimiz için inşallah Allahım kabul eder. İnşallah seninki tutar

Kızlar benim aşılamam tutmadı maalesef bugün adet oldum, çok üzüldüm. İnşallah sizlerin olur ve yakında burdan okurum güzel haberlerinizi ve bana da umut olursunuz.
çok üzüldüm canım ne desem boş biliyorm rabbim tez zamanda nasib etsin inşallah..

İyiki konu açıp yazmışım buraya hatıra kaldı. Tek tek okuyup eskiye döndüm 😌

Back