• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoscakal canım.ayrıca araştırma yapmak istiyorsan tüp bebek özel bolum yazan yerden aşılama yöntemleri ve tecrubelerimiz yazan bi sayfa var genelde aşılama yaptıranlar oralara yazıyor.bende oradayim 2017mayis ayı aşılama yaptıranlar diye.oradan daha çok bilgi edinebilirsin hoscakal ...
Arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum da merak ettim hamile misin :) ?? D Denisss26

Öncelikle hanımlar nerdeyse hepimiz aşılamadan sonra geçemeyen 14 günün heyecanını paylaşıyoruz.aynı zamanda aramızda deneyimli arkadaşlardan tavsiyeleri alarak rahatlamaya çalıyoruz.yada benzer belirtileri yaşayan arkadaşlar varmı diye paylaşımlarda bulunuyoruz.
Benim hikayemde sizlerden farksız.13.günü geride bıraktım.hepiniz gibi hamileyim yok değilim diyerek kendimle savaştım.12. Günümde idrar testi yaptırdım.mağlum sonuç negatif.edindiğim bilgilere ve dr.umun bilgilendirmesine dayanarak idrar testi yanıltabiliyor.15 .kan testiyaptıracağım.fakat bendeki belirtileri sizinle paylaşmak isyiyorum.gögüste hassasiyet,reğli ağrısı gibi kasık ağrısı, arasıra miğde bulantısı,benim sağ iki yumurtam gelişmişti buyüzdensağ kasığımdan bacağıma vuran son üçgündür bir ağrı ve arasıra rahimeme kıraplar giriyor son iki gündür.yazdıklarım uzun oldu affedin ama bazı arkadaşlarla aynı şikayetleri paylaşıyor olabileceğimi düşünerek bukadar ayrıntılı paylaşmak istedim.
Sonucu alır almaz sizinle paylaşacağım...

Ben de aşılama yaptırdım 1 hafta oldu. Adet belirtilerini yaşıyorum şu anda.. kas ağrıları, sivilce halsizlik. Aşılama yaptırdığım günden ver ara sıra minik minik kaşığımda sızılar oluyor. Ben de merak ediyorum çok sonuç ne olacak diye.
Aşılama yaptırmak isteyenlere de şunu söyleyebilirim ki; aşılama çok kolay bir işlem. Öncesinde ilaç ya da iğne tedavisi veriliyor. Ben iğne kullandım ve iğneden korkmayın hiç cam yakmıyor. Aşılama yapılırken hissetmedim bile muayeneden daha rahat geçti.

Back