- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi BaharDarcan48
-
Maşallah canım çok iyi inşallah bu ay güzel haberi alırsınAdet bittikten sonra 7 . Gün 6 kasım da femera kullandım sabah akşam 5 gün ayın 15 de 20 mm gördüm inşallah yarında aşılamam var umarım her şey yolunda gider
Hayırlısı be benim de bu 2 aydır güzel büyüyo önceleri benim de bu kadar olmamıştı femera iyi geldi yumurtalıklarıma umarım senin de güzel gelişmelerin olur canım benim üzme kendiniMaşallah canım çok iyi inşallah bu ay güzel haberi alırsınBen de bugun kontrole gittim adetin 9. Günü 5 gündür femera kıllanıyordum ama ne yazık ki hiç gelişmemiş yumurtlar bir tane 11lik gördü. Gerçi bende beklemiyordum benim ilaçsız anca 25. Günde falan ovulasyon oluyor. Şimdi menapur 75 diye bir iğne var onu kullanacam cumartesi tekrar kontrol edicek
Aşılamaya geçiyorum ben çok heyecanlıyım ya ofA
Aynen haber edersin canım hayırlı haberlerle inşallah
Ettim canım ettimAşılamaya geçiyorum ben çok heyecanlıyım ya ofDua edin bana
Güzel geçti pazartesi çatlama iğnesi vurunmuştum 2 yumurtam da çatlamış aşılamayı da oldum yarım saat yatırdılar bakalım inşallah tutarEttim canım ettimNasıldıı nasıl geçtiiii??
Aayy çok heyecanlııı artık beklemeye geçtin canım rahat ol strese sokma kendini bol bol dua edelimde olsunGüzel geçti pazartesi çatlama iğnesi vurunmuştum 2 yumurtam da çatlamış aşılamayı da oldum yarım saat yatırdılar bakalım inşallah tutarfolik asitini ihmal etme dedi ilişki günü önerdi 3 gün 19,21,23 tarihler ilişki olsun dedi yumurtalıklarına çok yakın yere bıraktığını söyledi umarım döllenir ve bebişlerim gelir
Ay inşallah canım ya umarım hepimizin çabaları boşa gitmez rahatım canım bu ay bakalım vakit buldukça Meryem suresini okuyorum aşılama öncesi de okudum anlamı beni çok etkiledi o yüzden aklıma geldikçe bi sıra olsa bile okuyorumAayy çok heyecanlııı artık beklemeye geçtin canım rahat ol strese sokma kendini bol bol dua edelimde olsunBende doktordan geldim şimdii solda 2 3 tane yumurtam var 16 ile 18.5 mm arasında değişen sağdada yine bitane 16lık doktor 18.5 luk olan bize yeter beklemeye gerek yok diğerlerinin büyümesini çünkü rahmin çok iyi kalınlaşmış dedi bu akşam çatlatma iğneni vur dedi 11 de vurulcam cumada saat 12.30da aşılamam var rabbimin izniylee
Allah kabul etsin canım inşallahAy inşallah canım ya umarım hepimizin çabaları boşa gitmez rahatım canım bu ay bakalım vakit buldukça Meryem suresini okuyorum aşılama öncesi de okudum anlamı beni çok etkiledi o yüzden aklıma geldikçe bi sıra olsa bile okuyorum
canımmm hadı cok guzel gecsın ınsallahhh sonrasında bol bol dınlen Rabbı heblı mınes salıhın çek bol bol dua et. Rabbım nasıp etsın ınsallaahAayy çok heyecanlııı artık beklemeye geçtin canım rahat ol strese sokma kendini bol bol dua edelimde olsunBende doktordan geldim şimdii solda 2 3 tane yumurtam var 16 ile 18.5 mm arasında değişen sağdada yine bitane 16lık doktor 18.5 luk olan bize yeter beklemeye gerek yok diğerlerinin büyümesini çünkü rahmin çok iyi kalınlaşmış dedi bu akşam çatlatma iğneni vur dedi 11 de vurulcam cumada saat 12.30da aşılamam var rabbimin izniylee
Okudum canım Allah razı olsun cuma saatinde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahcanımmm hadı cok guzel gecsın ınsallahhh sonrasında bol bol dınlen Rabbı heblı mınes salıhın çek bol bol dua et. Rabbım nasıp etsın ınsallaah
canımm maalesef degerım 14e düşmüşOkudum canım Allah razı olsun cuma saatinde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahSen nasılsın gebeliğin kesinleştimi canım
Ya nasıl ya kimyasalmı olmuş canımcanımm maalesef degerım 14e düşmüş
doktorum deger düşük dedi aşılama ıcın, haftaya adet olursun muhtemelen dedı sanırım kımyasalYa nasıl ya kimyasalmı olmuş canım
Tekrar kan verdinmi peki canım artma oldumudoktorum deger düşük dedi aşılama ıcın, haftaya adet olursun muhtemelen dedı sanırım kımyasal
14 e dusmus canımTekrar kan verdinmi peki canım artma oldumu
Canım belki iğne etkisi devam ediyor ama seninde değerin birazcık yükselmiş olamaz mı iyi düşünmeye çalışıyorum tekrar kan ver dedi mi doktor14 e dusmus canım
Anladım canım ilk değerini bilmediğim için kusura bakma tekrar aşılama denicekmisiniz bu ay14 e dusmus canım
yok canım ne kusuru, bu ay denemem belkı ocak yada şubat belkıde hıc denemem bılemıyorum bakalımA
Anladım canım ilk değerini bilmediğim için kusura bakma tekrar aşılama denicekmisiniz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?