Aşılama yaptıracaklar ve aşılama olanlar tecrübelerimizi belirtileri paylaşıp birbirimize bilgi verip beraber bekleyelim mi

Ay inşallah allahım güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin inşallah Benim de yumurtalıkların durumuna göre yarın aşılama olacak yada gün verecek
Amiiin Allah ım hepimize annelik duygusunu hamilelik duygusunu yaşatsın inşallah. Benim ctesi 19,5 mm di çoğu zaman erken çatlıyo korkuyorum süresi geçecek diye yarın inşallah sorunsuz zamanında olmuş olur. Önceki günlerde yumrtalarına bakıldı mı?

Benim çatlatma iğnesi vurulduğum gün 20mm ve 21mm olmuşlardı çatlamamışlardı 18 mm iken ben de korkmuştum bana 2 gün sonra gel demişti doktorum ama şükür zamanında oldu inşallah seninki de öyle olur

Kızlar Allah hepimize sabır selamet versin sonra da nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah
Bende 1 buçuk yıldır yolunu gözlüyorum bebişimin 2 kere klomen 1 kere de femara kullandım olmadı. Bu ay aşılama çalışmalarına başlıycaktık kist oluşmuş salı günü kontrolüm var. İnşallah kistim gitmiştir de bende bu ay aşılama yaptırırım

Muğla da mı yaşıyorsunuz

Bakıldı ben geçen ay femera ile aşılama olacaktım aşılama öncesi ultrasondan baktı ki çatlamış bi gün önce de çok ağrım olduğunu söyledim o yüzden aşılama iptal oldu bu ay femera kullanmadan yumurtalıkların durumuna baktı femeradan sonra yumurtaların eskisinden çok çok iyi şenlenmişler dedibu ay yine 5 gün femera kullandım ayın 6 da başladım yarın da kontrolüm var bakalım bu ay ne dicek aşılama günü verecek yada aşılama yapacak nasip

İnşallah canım benim umarım kist en kısa zamanda geçer bende 1.5 yıldır yolunu gözlüyorum ama bakalım çarşamba olcak aşılamam bugün kontrol den geldim doktor çok güzel şeyler dedi çok çok mutlu oldum umarım güzel haber bekleyen herkes alır haberleri Muğla’da hangi doktora gidiyorsun bende muğladayım ondan merak ettim

Hayırlı haberler alırsınız inşallah bnde muğla da yaşıyorum eren bey e gidiyorum

Kızlar benim bugun femera son günümde yarın kontrol var ama yumurtalıklarım baya çalışıyor ağrı oluyor normal mi

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün güler Ali beye gidiyorum ben

Bugün kontrolü olan arkadaşlar nasıl yumurtalarınızın durumu?

Kızlar benim bugun femera son günümde yarın kontrol var ama yumurtalıklarım baya çalışıyor ağrı oluyor normal mi
Normal canım ağrı olabilir çok ağrın varsa çatlamış bile olabilir çatladığında öyle oluyor benimde hafif hafif ağrım vardı bende femera kullandım yumurtam büyümüş 20 mm olmuş aşıla olcam çarşamba bakalım Nolur nasip et ya rabbim

Kizlar sayfalari okudum cogunuz ilac kullanmissiniz bana doktorum gonaf igne onerdi ne fark var arada
Belki yumurtalığın geç büyüyodur ondan olabilir benim femera ile 5 günde büyüyor hemen o yüzden hatta geçen ay femera ile yumurtam çatlamıştı ama tutmadı bu ay aşılama günü nü erken verdi hatta kaçırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…