- Konu Sahibi BaharDarcan48
-
AmiiinAy inşallah allahım güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin inşallahBenim de yumurtalıkların durumuna göre yarın aşılama olacak yada gün verecek
Benim çatlatma iğnesi vurulduğum gün 20mm ve 21mm olmuşlardı çatlamamışlardı 18 mm iken ben de korkmuştum bana 2 gün sonra gel demişti doktorum ama şükür zamanında oldu inşallah seninki de öyle olurAmiiinAllah ım hepimize annelik duygusunu hamilelik duygusunu yaşatsın inşallah. Benim ctesi 19,5 mm di çoğu zaman erken çatlıyo korkuyorum süresi geçecek diye yarın inşallah sorunsuz zamanında olmuş olur. Önceki günlerde yumrtalarına bakıldı mı?
Hadi inşallahBenim çatlatma iğnesi vurulduğum gün 20mm ve 21mm olmuşlardı çatlamamışlardı 18 mm iken ben de korkmuştum bana 2 gün sonra gel demişti doktorum ama şükür zamanında oldu inşallah seninki de öyle olur
Muğla da mı yaşıyorsunuzKızlar Allah hepimize sabır selamet versin sonra da nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah
Bende 1 buçuk yıldır yolunu gözlüyorum bebişimin2 kere klomen 1 kere de femara kullandım olmadı. Bu ay aşılama çalışmalarına başlıycaktık kist oluşmuş salı günü kontrolüm var. İnşallah kistim gitmiştir de bende bu ay aşılama yaptırırım
EvetMuğla da mı yaşıyorsunuz
Bakıldı ben geçen ay femera ile aşılama olacaktım aşılama öncesi ultrasondan baktı ki çatlamış bi gün önce de çok ağrım olduğunu söyledim o yüzden aşılama iptal oldu bu ay femera kullanmadan yumurtalıkların durumuna baktı femeradan sonra yumurtaların eskisinden çok çok iyi şenlenmişler dediAmiiinAllah ım hepimize annelik duygusunu hamilelik duygusunu yaşatsın inşallah. Benim ctesi 19,5 mm di çoğu zaman erken çatlıyo korkuyorum süresi geçecek diye yarın inşallah sorunsuz zamanında olmuş olur. Önceki günlerde yumrtalarına bakıldı mı?
İnşallah canım benim umarım kist en kısa zamanda geçer bende 1.5 yıldır yolunu gözlüyorum ama bakalım çarşamba olcak aşılamam bugün kontrol den geldim doktor çok güzel şeyler dedi çok çok mutlu oldum umarım güzel haber bekleyen herkes alır haberleriKızlar Allah hepimize sabır selamet versin sonra da nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah
Bende 1 buçuk yıldır yolunu gözlüyorum bebişimin2 kere klomen 1 kere de femara kullandım olmadı. Bu ay aşılama çalışmalarına başlıycaktık kist oluşmuş salı günü kontrolüm var. İnşallah kistim gitmiştir de bende bu ay aşılama yaptırırım
Hayırlı haberler alırsınız inşallah bnde muğla da yaşıyorum eren bey e gidiyorumİnşallah canım benim umarım kist en kısa zamanda geçer bende 1.5 yıldır yolunu gözlüyorum ama bakalım çarşamba olcak aşılamam bugün kontrol den geldim doktor çok güzel şeyler dedi çok çok mutlu oldum umarım güzel haber bekleyen herkes alır haberleriMuğla’da hangi doktora gidiyorsun bende muğladayım ondan merak ettim
İnşallahHayırlı haberler alırsınız inşallah bnde muğla da yaşıyorum eren bey e gidiyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün gülerİnşallah canım benim umarım kist en kısa zamanda geçer bende 1.5 yıldır yolunu gözlüyorum ama bakalım çarşamba olcak aşılamam bugün kontrol den geldim doktor çok güzel şeyler dedi çok çok mutlu oldum umarım güzel haber bekleyen herkes alır haberleriMuğla’da hangi doktora gidiyorsun bende muğladayım ondan merak ettim
Normal canım ağrı olabilir çok ağrın varsa çatlamış bile olabilir çatladığında öyle oluyor benimde hafif hafif ağrım vardı bende femera kullandım yumurtam büyümüş 20 mm olmuş aşıla olcam çarşamba bakalımKızlar benim bugun femera son günümde yarın kontrol var ama yumurtalıklarım baya çalışıyor ağrı oluyor normal mi
Ali mi üniversite de mi hiç duymadım yeni mi gelmiş özel miHakkında hayırlısı olsun inşallah bu defa yüzün gülerAli beye gidiyorum ben
Özel de canımAli mi üniversite de mi hiç duymadım yeni mi gelmiş özel mi
Hım peki ben Sezen hanıma gidiyorum Muğla’da özelde doktor ilgili çok tatlı ama bakalım yarın aşılama olcam inşallah tutarÖzel de canım
Belki yumurtalığın geç büyüyodur ondan olabilir benim femera ile 5 günde büyüyor hemen o yüzden hatta geçen ay femera ile yumurtam çatlamıştı ama tutmadı bu ay aşılama günü nü erken verdi hatta kaçırmamak içinKizlar sayfalari okudum cogunuz ilac kullanmissiniz bana doktorum gonaf igne onerdi ne fark var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?