- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi BaharDarcan48
-
2 gün mü bana 14 gün sonra dedi 1 aralıkta vercem testi bana öyle dedi doktorBende bugün oldum aşılamamı. Doktor eşime iki gün sonra bir test alıp yapın yinede demiş ama iki gün sonra ne belli olur ki
Bana da 14 gün sonra kan testi yap dedi ama çıkarken eşime iki gün sonra eczaneden bi test al yapın bakalım demiş. Bende anlamadim.2 gün mü bana 14 gün sonra dedi 1 aralıkta vercem testi bana öyle dedi doktor
Valla canım bende bilemedim ki bi bakın belki yumurta çatladı ya 2 günde döllenme olasılığı vardır bilemedimBana da 14 gün sonra kan testi yap dedi ama çıkarken eşime iki gün sonra eczaneden bi test al yapın bakalım demiş. Bende anlamadim.
zaten çatlatma iğnesi etkisi devam etmiş olacak. pozitif çıkarsa da ondanValla canım bende bilemedim ki bi bakın belki yumurta çatladı ya 2 günde döllenme olasılığı vardır bilemedim
Olabilir belki 2 gün dikkat etsin demiştir o yanlış anlamıştırzaten çatlatma iğnesi etkisi devam etmiş olacak. pozitif çıkarsa da ondan
belki eşim yanlış anlamıştır, hiç yapmayayım ben. 14 gün bekleyeyim
Kız nasılsın ağrın var mıNe durumdasın ağrın sızın varmı canım
Valla bugün ikindi vakti yemek yapmaya kalktığımda dolaba uzandım tencereyi alayım diye ondan sonra bi ağrı başladı bildiğin adet olucam gibi 2 3 saat sürdü ara ara şimdide hafifledi biraz bide 3.gün çok batma oldu sanırım progestandan oluyor bekliyorum bakalım 5.günümdü bugün sen ne durumdasın?Kız nasılsın ağrın var mı
Bugün benimde ağrısıdır baya ya özellikle sol taraf bazen karnımın altına sanki iğne sokuyolar sağ tarafımda ağrıdı ama daha çok sol taraf ağrıdı bugün bi de bi yanma hissettim ben onu anlamadım hani çatlatma iğnesinden sonra bi yanar ya aynı onun gibi bi şey çok sürmedi amaValla bugün ikindi vakti yemek yapmaya kalktığımda dolaba uzandım tencereyi alayım diye ondan sonra bi ağrı başladı bildiğin adet olucam gibi 2 3 saat sürdü ara ara şimdide hafifledi biraz bide 3.gün çok batma oldu sanırım progestandan oluyor bekliyorum bakalım 5.günümdü bugün sen ne durumdasın?
Ya evet ağrı oluyor illaki ağrısı olup tutmayanda çok oldu kendimi umutlandırmıyorum o kadar iğne, ilaç hormonlarına bağlıyorum benimkini çünkü ya adet ağrılarım yada çatlatma iğnesinden sonraki ağrılarımla aynı yani geçen aydaki gibi hayırlısı olsun inşallah adımıza.. Evet bende 3 gün önce en yakın dostumun hamile olduğunu öğrendim çook sevindim rabbim aratmadı ona şükür ilk seferde kaldıBugün benimde ağrısıdır baya ya özellikle sol taraf bazen karnımın altına sanki iğne sokuyolar sağ tarafımda ağrıdı ama daha çok sol taraf ağrıdı bugün bi de bi yanma hissettim ben onu anlamadım hani çatlatma iğnesinden sonra bi yanar ya aynı onun gibi bi şey çok sürmedi amabi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün halbuki benden sonra başlamıştı denemeye 2,3 ay içinde hamile kaldı hem sevindim hem üzüldüm bi yanım ben neden olamadım dedim oda sanırım beni üzmemek için senin için dua edicem dedi bende teşekkürler dedim hayırlı olsun dedim onu üzemezdim
Amin inşallah umutlanmıyorum ağrıları o yüzden eşime söylemiyorum ağrım oluyo diye umutlandırmak istemiyorum bakalım nasip ya hayırlısı benim ayın 24 de 8. Günüm oluyo ya benim iğne ile ilk defa çatladı ama o zaman bu kadar ağrı hissetmedim ben daha önce vurunmuştum ama çatlamadı sadece iğneyle belki çatlamadığı için bu kadar ağrı hissetmedim bakalım görücez nasipYa evet ağrı oluyor illaki ağrısı olup tutmayanda çok oldu kendimi umutlandırmıyorum o kadar iğne, ilaç hormonlarına bağlıyorum benimkini çünkü ya adet ağrılarım yada çatlatma iğnesinden sonraki ağrılarımla aynı yani geçen aydaki gibi hayırlısı olsun inşallah adımıza.. Evet bende 3 gün önce en yakın dostumun hamile olduğunu öğrendim çook sevindim rabbim aratmadı ona şükür ilk seferde kaldıRabbim olanlarında sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin olmayanlarada tez, hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Naptın test yaptınmı canım? Ben pazartesi yapıcam sen benden 2 gün önceydin yarın erken gebelik testi yapsan çıkar bence artık..Amin inşallah umutlanmıyorum ağrıları o yüzden eşime söylemiyorum ağrım oluyo diye umutlandırmak istemiyorum bakalım nasip ya hayırlısı benim ayın 24 de 8. Günüm oluyo ya benim iğne ile ilk defa çatladı ama o zaman bu kadar ağrı hissetmedim ben daha önce vurunmuştum ama çatlamadı sadece iğneyle belki çatlamadığı için bu kadar ağrı hissetmedim bakalım görücez nasip
İnşallah hepimize nasip etsinYa evet ağrı oluyor illaki ağrısı olup tutmayanda çok oldu kendimi umutlandırmıyorum o kadar iğne, ilaç hormonlarına bağlıyorum benimkini çünkü ya adet ağrılarım yada çatlatma iğnesinden sonraki ağrılarımla aynı yani geçen aydaki gibi hayırlısı olsun inşallah adımıza.. Evet bende 3 gün önce en yakın dostumun hamile olduğunu öğrendim çook sevindim rabbim aratmadı ona şükür ilk seferde kaldıRabbim olanlarında sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin olmayanlarada tez, hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Naptın test yaptınmı canım? Ben pazartesi yapıcam sen benden 2 gün önceydin yarın erken gebelik testi yapsan çıkar bence artık..
Yapmadım sen yaptın mı test almadım Kİ yarın Kİ nöbetçi eczanede evden çok uzak
Benim erken daha pazartesi yapıcamYapmadım sen yaptın mı test almadım Kİ yarın Kİ nöbetçi eczanede evden çok uzak
Nasip artık hakkımızda hayırlısıBenim erken daha pazartesi yapıcam
Yaptın mı idrarda gebelik testiBurdan bol bol haberleşiriz artık
Yarın yapıcam 12.günü aşılamanın sen ?Yaptın mı idrarda gebelik testi
Ben yarın yapcam bugün test alıp nasipYarın yapıcam 12.günü aşılamanın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?