Aşılama yaptıracaklar ve aşılama olanlar tecrübelerimizi belirtileri paylaşıp birbirimize bilgi verip beraber bekleyelim mi

Cevabin icin saol duamda olacaksin insallah bu ay tutar
O zaman gonaf igne daha mi etkili oluyor

Cevabin icin saol duamda olacaksin insallah bu ay tutar
O zaman gonaf igne daha mi etkili oluyor
Sanırım daha etkili benimki büyüyor ama çatlamıyodu dün de çatlatma iğnesi vurundum zaten bu ay güzel gidiyoruz bakalım sağ tarafta ağrılarım olmaya başladı ya hayırlara çıkar ya rabbim hepimiz için

Amin canim rabbim saglik hayirli evlatlar nasip etsin 2 ser 2 ser
Zaten 2 yumurtam eşit ölçüde büyümüş aşılamam tutarsa büyük ihtimal ikiz olacağını söyledi doktor bi aksilik olmazsa iki yumurtam da 20mm o ikiz lafını duyunca kalbim gümbür gümbür attı o günboyunca aklıma geldikçe güldüm

Ohh mis ne güzel inşallah bebişin gelir canım bu ay Peki 20 mm adetin kaçıncı günü geldi. Bugun kontrole geldim bakalım ne dicek doktor

20 mm olmuş dün dü benim kontrol yarın aşılama olcam 2 tane yumurtam var ikisi de aynı mm de ikiz olma olasılığı varmış aşılama tutarsasrninki nasıl
Çok sevindimm çok güzel gelişmişler maşallahh inşallah çifter çifter olsun Benim kontrolüm yarın canım hayırlısıyla..

Ohh mis ne güzel inşallah bebişin gelir canım bu ay Peki 20 mm adetin kaçıncı günü geldi. Bugun kontrole geldim bakalım ne dicek doktor
Adet bittikten sonra 7 . Gün 6 kasım da femera kullandım sabah akşam 5 gün ayın 15 de 20 mm gördüm inşallah yarında aşılamam var umarım her şey yolunda gider

Size bir şey soracağım benim dün sabah aşılamam oldu ama hala özellikle vajinamda ağrı hassasiyet var dr ilişki olsun dedi ama benim halim yok. Sizin aşılama sonrasında ağrısız normal ilişki oldu mu

Size bir şey soracağım benim dün sabah aşılamam oldu ama hala özellikle vajinamda ağrı hassasiyet var dr ilişki olsun dedi ama benim halim yok. Sizin aşılama sonrasında ağrısız normal ilişki oldu mu
Asilama nasil yapildi anlatirmisin peki agrili olmus sanirim ben biraz korkuyorum

Asilama nasil yapildi anlatirmisin peki agrili olmus sanirim ben biraz korkuyorum
Hiç korkma benim o esnada kanamam da oldu ama zamanında rahim filmi çektirceğim zaman öyle yorumlar okumuştum ki zor, çok acıyo vs diye film çekileceği zaman bayılcaktım korkudan. Ama vajinal muayeneden farksızdı hiç acımamıştı. O yüzden ben dün çok kötü oldum ama inşallah senin çok kolay geçer. Çoğu kişi hissetmiyormuş bile Eğer benim bu durum yarın da devam ederse dr a yazacağım

Insallah emeklerin cektigin acilarin karsiligini alirsin canim
Guzel haberler duyariz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…