- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi BaharDarcan48
-
Cevabin icin saol duamda olacaksin insallah bu ay tutarBelki yumurtalığın geç büyüyodur ondan olabilir benim femera ile 5 günde büyüyor hemen o yüzden hatta geçen ay femera ile yumurtam çatlamıştı ama tutmadı bu ay aşılama günü nü erken verdi hatta kaçırmamak için
Sanırım daha etkili benimki büyüyor ama çatlamıyodu dün de çatlatma iğnesi vurundum zaten bu ay güzel gidiyoruz bakalım sağ tarafta ağrılarım olmaya başladı ya hayırlara çıkar ya rabbim hepimiz içinCevabin icin saol duamda olacaksin insallah bu ay tutar
O zaman gonaf igne daha mi etkili oluyor
Amin canim rabbim saglik hayirli evlatlar nasip etsin 2 ser 2 serSanırım daha etkili benimki büyüyor ama çatlamıyodu dün de çatlatma iğnesi vurundum zaten bu ay güzel gidiyoruz bakalım sağ tarafta ağrılarım olmaya başladı ya hayırlara çıkar ya rabbim hepimiz için
Zaten 2 yumurtam eşit ölçüde büyümüş aşılamam tutarsa büyük ihtimal ikiz olacağını söyledi doktor bi aksilik olmazsaAmin canim rabbim saglik hayirli evlatlar nasip etsin 2 ser 2 ser
20 mm olmuş dün dü benim kontrol yarın aşılama olcam 2 tane yumurtam var ikisi de aynı mm de ikiz olma olasılığı varmış aşılama tutarsaBugün kontrolü olan arkadaşlar nasıl yumurtalarınızın durumu?
Ohh mis ne güzel inşallah bebişin gelir canım bu ayNormal canım ağrı olabilir çok ağrın varsa çatlamış bile olabilir çatladığında öyle oluyor benimde hafif hafif ağrım vardı bende femera kullandım yumurtam büyümüş 20 mm olmuş aşıla olcam çarşamba bakalımNolur nasip et ya rabbim
Çok sevindimm çok güzel gelişmişler maşallahh inşallah çifter çifter olsun20 mm olmuş dün dü benim kontrol yarın aşılama olcam 2 tane yumurtam var ikisi de aynı mm de ikiz olma olasılığı varmış aşılama tutarsasrninki nasıl
Haber et canım benimde yarın hayırlısıyla bakalım nasıl geliştilerOhh mis ne güzel inşallah bebişin gelir canım bu ayPeki 20 mm adetin kaçıncı günü geldi. Bugun kontrole geldim bakalım ne dicek doktor
Adet bittikten sonra 7 . Gün 6 kasım da femera kullandım sabah akşam 5 gün ayın 15 de 20 mm gördüm inşallah yarında aşılamam var umarım her şey yolunda giderOhh mis ne güzel inşallah bebişin gelir canım bu ayPeki 20 mm adetin kaçıncı günü geldi. Bugun kontrole geldim bakalım ne dicek doktor
İnşallah tutar da yüzüm GülerÇok sevindimm çok güzel gelişmişler maşallahh inşallah çifter çifter olsunBenim kontrolüm yarın canım hayırlısıyla..
Amin, amin inşallah canım hepimiz güzel güzel haberler alalımİnşallah tutar da yüzüm GülerUmarım sende güzel haberler alırsın canım benim
İğneyi dünmü vurdun canım yarın kaçta aşılaman kaçıncı saatinde?İnşallah tutar da yüzüm GülerUmarım sende güzel haberler alırsın canım benim
Dün 23.00 da vurdum yarın da 11 de aşılama olcakİğneyi dünmü vurdun canım yarın kaçta aşılaman kaçıncı saatinde?
Tam 36.saatte demekki sağol canımDün 23.00 da vurdum yarın da 11 de aşılama olcak
Aynen rica ederimTam 36.saatte demekki sağol canım
Asilama nasil yapildi anlatirmisin peki agrili olmus sanirim ben biraz korkuyorumSize bir şey soracağım benim dün sabah aşılamam oldu ama hala özellikle vajinamda ağrı hassasiyet vardr ilişki olsun dedi ama benim halim yok. Sizin aşılama sonrasında ağrısız normal ilişki oldu mu
Hiç korkma benim o esnada kanamam da oldu ama zamanında rahim filmi çektirceğim zaman öyle yorumlar okumuştum ki zor, çok acıyo vs diye film çekileceği zaman bayılcaktım korkudan. Ama vajinal muayeneden farksızdı hiç acımamıştı. O yüzden ben dün çok kötü oldum ama inşallah senin çok kolay geçer. Çoğu kişi hissetmiyormuş bileAsilama nasil yapildi anlatirmisin peki agrili olmus sanirim ben biraz korkuyorum
Insallah emeklerin cektigin acilarin karsiligini alirsin canimHiç korkma benim o esnada kanamam da oldu ama zamanında rahim filmi çektirceğim zaman öyle yorumlar okumuştum ki zor, çok acıyo vs diye film çekileceği zaman bayılcaktım korkudan. Ama vajinal muayeneden farksızdı hiç acımamıştı. O yüzden ben dün çok kötü oldum ama inşallah senin çok kolay geçer. Çoğu kişi hissetmiyormuş bileEğer benim bu durum yarın da devam ederse dr a yazacağım
Amiiiin çok teşekkür ederim canımInsallah emeklerin cektigin acilarin karsiligini alirsin canim
Guzel haberler duyariz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?