- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
- Konu Sahibi BaharDarcan48
İnşallah güzel haberle döneriz bizede aşılama günü verirlerİnşallah canım büyümüştür bende yarın gidicem umarım benimkilerde büyümüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberle döneriz bizede aşılama günü verirlerİnşallah canım büyümüştür bende yarın gidicem umarım benimkilerde büyümüştür
İnşallah canım yaİnşallah güzel haberle döneriz bizede aşılama günü verirler
İnsallah hayırlı sonuçlar alırsınızBende dahil olayım yarın sabah inşallah aşılama yapılacak bana da Çikolata kistlerim var 2 yıldır gebelik oluşmadı ama yine de umutla heyecanla geçireceğim bu ayı
Hadi inşallah çok güzel geçer ve güzel haber alırsın yeni aydaBende dahil olayım yarın sabah inşallah aşılama yapılacak bana da Çikolata kistlerim var 2 yıldır gebelik oluşmadı ama yine de umutla heyecanla geçireceğim bu ayı
Sende durumlar nasıl canımİnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Benimde 17 si kontrolüm var femara baya etkili bi ilaç gelişir canım normalde benim hiç yumurtam gelişmiyor pcodan dolayı klomenle 3 4 oluyorkızlar ben bu ay 11 inde femeraya başladım ayın 16sında kontrolum var bakalım yumuertalarım gelişecek mi
benim ilk femera kullanışım normalde pcos var 20. gün falan yumurta gelişiyor. femera erken büyütür mü
senin adetin kaçıncı günü oluyor canım? benim 9. gün salı kontrol.Benimde 17 si kontrolüm var femara baya etkili bi ilaç gelişir canım normalde benim hiç yumurtam gelişmiyor pcodan dolayı klomenle 3 4 oluyor
10 günü devirmişsin ne güzel benim de bugun 2.günüm bir an önce günler geçsin diye bekliyorum. Herhangi bi belirtin var mı nasıl hissediyosun kendiniKızlar ben 4 kasımda aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim
Regli belirtilerim var o yüzden umudum kırılıyor10 günü devirmişsin ne güzel benim de bugun 2.günüm bir an önce günler geçsin diye bekliyorum. Herhangi bi belirtin var mı nasıl hissediyosun kendini
Umudunu kırma hiç yerleşme aşamalarıdır belki kötüye yorma bunu düşünmek için erken daha önünde 4 gün var. İnşaAllah pozitif haberin açılışını sen yaparsınRegli belirtilerim var o yüzden umudum kırılıyor
8.günü oluyor canım evet sabah akşam benimde ınofolicte bi ara kullanmıştım oda baya işe yarıyor canım yumurta kalitesini arttırıyor.senin adetin kaçıncı günü oluyor canım? benim 9. gün salı kontrol.
sabah akam kullanıyorum birde inofolic verdi o da pcos ta etkiliymiş. inşallah güzel yumurtalarımız oluşur
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımMerhabaa ben de ayın 11 inde aşılama oldum 2 tane 20 ve 21 mm solda yumurtam vardı bugün 4 günüm bel ve kasık ağrım var kaldı 10 gün bekliyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip ederHayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım
Benim adetim senede 1 oluyor canım olmadığıda oluyor adet sökücüyle adet olabiliyorum ben..8.günü oluyor canım evet sabah akşam benimde ınofolicte bi ara kullanmıştım oda baya işe yarıyor canım yumurta kalitesini arttırıyor.
Ay inşallah allahım güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin inşallah Benim de yumurtalıkların durumuna göre yarın aşılama olacak yada gün verecekBende dahil olayım yarın sabah inşallah aşılama yapılacak bana da Çikolata kistlerim var 2 yıldır gebelik oluşmadı ama yine de umutla heyecanla geçireceğim bu ayı