• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıracaklar ve aşılama olanlar tecrübelerimizi belirtileri paylaşıp birbirimize bilgi verip beraber bekleyelim mi

kızlar ben bu ay 11 inde femeraya başladım ayın 16sında kontrolum var bakalım yumuertalarım gelişecek mi
benim ilk femera kullanışım normalde pcos var 20. gün falan yumurta gelişiyor. femera erken büyütür mü :(

kızlar ben bu ay 11 inde femeraya başladım ayın 16sında kontrolum var bakalım yumuertalarım gelişecek mi
benim ilk femera kullanışım normalde pcos var 20. gün falan yumurta gelişiyor. femera erken büyütür mü :KK43:
Benimde 17 si kontrolüm var femara baya etkili bi ilaç gelişir canım normalde benim hiç yumurtam gelişmiyor pcodan dolayı klomenle 3 4 oluyor

Benimde 17 si kontrolüm var femara baya etkili bi ilaç gelişir canım normalde benim hiç yumurtam gelişmiyor pcodan dolayı klomenle 3 4 oluyor
senin adetin kaçıncı günü oluyor canım? benim 9. gün salı kontrol.
sabah akam kullanıyorum birde inofolic verdi o da pcos ta etkiliymiş. inşallah güzel yumurtalarımız oluşur

senin adetin kaçıncı günü oluyor canım? benim 9. gün salı kontrol.
sabah akam kullanıyorum birde inofolic verdi o da pcos ta etkiliymiş. inşallah güzel yumurtalarımız oluşur
8.günü oluyor canım evet sabah akşam benimde ınofolicte bi ara kullanmıştım oda baya işe yarıyor canım yumurta kalitesini arttırıyor.

Bende dahil olayım yarın sabah inşallah aşılama yapılacak bana da ☺️ Çikolata kistlerim var 2 yıldır gebelik oluşmadı ama yine de umutla heyecanla geçireceğim bu ayı 🤗
Ay inşallah allahım güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin inşallah 🤲🏻Benim de yumurtalıkların durumuna göre yarın aşılama olacak yada gün verecek

Back