Aşılama Aşilama Yapildi Beklemek Cok Zorrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
211
1
herkese merhaba 05.01.2008 de aşılama yapıldı beklemek zor zor 15 gün gecmiyor acaba ben aşılama tarihinden 10 sonra idrar testi yapsam cıkarmıııııııı?

herkese merhaba 05.01.2008 de aşılama yapıldı beklemek zor zor 15 gün gecmiyor acaba ben aşılama tarihinden 10 sonra idrar testi yapsam cıkarmıııııııı?

ama güzelim öyle olsaydı sonuç bu tarihte belli olsaydı o tarihi söylerdi doktorun değilmi bekle tatlım inşallah tutar bebişin yada bebişlerina.s

yaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff dünden beri hamilelik belirtilerini okuyorummmmm....

insan telaştan bildiği o bilgileride unutuyor herşeyi hamileliğine yoruyor.......bilginin bitiği yerdir anne olmakkkk

ewt biliyorum 3 yıldır korunmadan gecen bir süreden sonra bu ilk tedavim aşılama yapıdı ........ve sanki herşey silindi...mesela annem 3 ay regl olmuş bende ve hiç anlamamış hamile olduğunu ......

slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...

canım herşey yolunda gitsinnnn.........sanırım 17 mil. spermle bu iş olmayacak olsaydı dr eşine de bir hap yada tedavi veriridi......aslında daha coook gencsin eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa keşke biraz daha normal yola deneseydin

canım hayırlı olsun inşallah ilk aşılamanda hamile kalırsın .beklemek çok zor ama kafana bu kadar takma benim hep tahlil tarihime bir kaç gün kala korkuyla karışık heyecan olurdu

sisim canım ben 22 ama eşimm 27 yaşında canımm 30 dan sonra zor olurr dendi.. bakalımm belkide olmayacak bizimkisi bi ümit hayırlısı artıkk allahh bilirrr o verir biz sadece çabalarız...

sisim umarım aşılaman tutar ve bize i haberlerini verirsin inan çok içten söylüyorumm allahım emeklerimizi boş çıkarmasın yarabbim

selam akdeniz
ben seni diğer konuda (aşılama yolunda tecrübelerimiz ) başlığında cevaplamıştım ama sen burdasın sanırım

akdeniz0007 canım iyi dileklerin için coook teşekürler......allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinnnnn allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

inşallah tutar canım benım ya dualarımız sızınle hep
bende aşılama ile hamıle kalanlardanım Allahım herkese nasıp etsın

problem neydi

Merhaba
Bu siteyi cok uzun zamandir takip ediyordum ama bu gun artık dayanamayıp üye oldum. Bende dun yani 07/01/2008 gunu ikinci aşılamamı yaptırdım. Gerçekten sana katılıyorum beklmek cok zor. Kafamı takmayım diyorum başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum ama yok olmuyor. bir bakıyorum yine bebek hayalleri icindeyim. Tabiki bir de bu aşılamanın da tutması ihtimali var. onu düşünmek bile istemiyorum. Beni bir tek sizler anlarsınız biliyorum. Cunku bunu yaşamayan bilemez. Herkes diyorki takma kafana amaaan olursa olmuz olmazsada dunyanın sonu değil ya. Ama oyle değil işte. Ben artık anne olmak istiyorum

kızlar sinir olan da bu zaten hiç bir sağlık problemim yok ama olmuyor olmuyor...ben aşılama öncesine kadar cok iyidim cok kafama takmıyordum zamana bırakmıştım dr güvenmeyi tercih etmiştim ama şimdi aşılama yapıldı bana birşey oldu tutu mu acaba içimde mi vs vs vs yediğime içtiğme dikkat etmeye başladım ,artık dar kot giymiyorum bebeğime zarar vermesin diye yani anlıyacağınız bir parayona dır gidiyor..ve biran önce sonuç almak istiyorum o yüzden gmdeep seni cok ama cok iyi anlıyorum eğer ikimizinde tutarsa yakın zamanlarada öğreneceğiz .SANA DR KACINDA GELMENİ SÖYLEDİİİİİ BANA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM

SİSİCİM merhaba daha önce bir kaç forumda rastladım senin yazılarına birşeyler yazdım ama herhalde görmedin henüz,benimde senin gibi hikayem,eşimde ve bende hiçbir sorun yok ama 4 yıl oldu bir türlü olmuyor,bizde geçen ay yumurta takibine başladık olmadı,bu ay ilaç kullandım 3 yumurtam oluştu ve yeterli olgunluğa erişti sonra çatlatma iğnesi yaptı doktorum şimdi 11 ocağı bekliyorum bende,seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor şansın bol yolun açık olsun canım.bu arada benim eşimde egede öğretim görevlisi sen nerdesin??

nevacım seninle sohbet ettiğimizi hatırlıyorum umarımyanlış bir hatırlama değildir..ben c.b.ü deyim canım

bu arada 11 ocakta sana boool şans diliyorummm bize de haber ver

Sanırım çıkmaz.Çıkan çok nadir kişi var çünkü.Çoğu kanda öğrendiği halde bile idrarda haftalar sonra öğreniyor.
Bence 10 gün sonra değilde 12 gün sonra felan kan testi yaptır.
İnşallah pozitif olur.a.s.

X