Evet yani girmeden önce su içtim iki bardak o kadar çünkü sonrasında tuvalete bir kaç saat cikmaman gerekiyorCanım bişey soracağım sana aşılama günü sende sıkışık mi girdin işleme bana hemşire dedi Perşembe sabah gelin sıkışık olman lazım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yani girmeden önce su içtim iki bardak o kadar çünkü sonrasında tuvalete bir kaç saat cikmaman gerekiyorCanım bişey soracağım sana aşılama günü sende sıkışık mi girdin işleme bana hemşire dedi Perşembe sabah gelin sıkışık olman lazım dedi
İşte bende o yüzden sordum normalde bile ilişkiye girmeden önce lavobaya gidiyorum ki hemen sıkışıp lavabo ihtiyacim olmasın diye aşılamadan hemen sonra da lavobaya gitmek istemiyorum o yüzden sana da bi sorayım dedimEvet yani girmeden önce su içtim iki bardak o kadar çünkü sonrasında tuvalete bir kaç saat cikmaman gerekiyor
Evet canım valla çevremde aşılama olanlarda sonrası çıkma dedi ben iki bardak su içtim ama yani aşılama sonrası 4 saat felan çıkmadım tuvalete. Eğer sen hemen okuyorsan bir bardak tek iç bence arkadaşlar tercubeliler öyle dediİşte bende o yüzden sordum normalde bile ilişkiye girmeden önce lavobaya gidiyorum ki hemen sıkışıp lavabo ihtiyacim olmasın diye aşılamadan hemen sonra da lavobaya gitmek istemiyorum o yüzden sana da bi sorayım dedim
Anladım canım teşekkür ederim sıkışık olman gerekir deyince bi merak ettim genel bi yöntem mi diyeEvet canım valla çevremde aşılama olanlarda sonrası çıkma dedi ben iki bardak su içtim ama yani aşılama sonrası 4 saat felan çıkmadım tuvalete. Eğer sen hemen okuyorsan bir bardak tek iç bence arkadaşlar tercubeliler öyle dedi
Anladım canım teşekkür ederim sıkışık olman gerekir deyince bi merak ettim genel bi yöntem mi diyeva
Bezmialem de hangi Dr gidiyorsunuz acaba? Ben de oraya gidiyorumİstanbul bezmi alem Vakıf üniversitesinde yapıyorum ben
Bakalım çatlatma iğnelerini yaptım bu akşam hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinValla bilemedim ben şu içmiştim o kadar çok şey yapmadım zaten direk aşılama yaptılar rahat ol canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun ne zaman asilamanBakalım çatlatma iğnelerini yaptım bu akşam hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Pınar hanım aBezmialem de hangi Dr gidiyorsunuz acaba? Ben de oraya gidiyorum
Perşembe günü hayırlısıylaHadi bakalım hayırlısı olsun ne zaman asilaman
Hadi inşallah rabbim kolsyluk versin hiç ağrım olmadı güzel haberler olur inşallahPerşembe günü hayırlısıyla
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun ben 29 unda yAptirdim çok merak ediyorumSelam kızlar ben de 21 Eylül'de aşılama olmuştum bugün 14.gun dün idrar testi ve kan testi yaptım pozitif çıktı darısı sizlere inşallah
Sağolunn darısı size inşallah Perşembe günü tekrar kan vereceğim artış var mı diyeYaaaa çok sevindim hayırlı olsun ben 29 unda yAptirdim çok merak ediyorum
Ne güzel yaa kaç gün sonra test yapmak gerekiyor ben çok merak ediyorum daSağolunn darısı size inşallah Perşembe günü tekrar kan vereceğim artış var mı diye
Ben çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın 13.gunu yaptım önce idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip test verdim o da pozitif çıktıNe güzel yaa kaç gün sonra test yapmak gerekiyor ben çok merak ediyorum da
Yaa ne güzel benim 27 Eylül çatlatma 29 eylul de aşılama olduBen çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın 13.gunu yaptım önce idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip test verdim o da pozitif çıktı