- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
- 198
inşallah kuzu valla arkadaşınkinde bile çok heyecanlandım kendimde ne olurum bilmemBende meraktayım canım inşallah kendimiz içinde böyle tahlil sonucu beklediğimiz günleri görürürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzu valla arkadaşınkinde bile çok heyecanlandım kendimde ne olurum bilmemBende meraktayım canım inşallah kendimiz içinde böyle tahlil sonucu beklediğimiz günleri görürürüz
Canım harika bir haber bu inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin aralık annesi olacaksın canım 2018 yılına bebisinle birlikte giriceksiniz ne güzel darısı bizlerin başına olsun
Aminnn canımm inşallahSüper cnm allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin
Aminn inşallah canım. İnşallah sizinde olacak her ay ümitle bekledim çok şükür kanda gördüm inşallah kalp atışını da duyarım.Canım harika bir haber bu inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin aralık annesi olacaksın canım 2018 yılına bebisinle birlikte giriceksiniz ne güzel darısı bizlerin başına olsun
İyi canım :)yani kuzu ne demek ? iyi mi kötü mü?
Ayyy gözün aydın kuzu çooook mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasib etsin maşallah subhanallah bizleri haberdar et her daim aşamalardan mutlu olalımİyi canım :)
Amiiin canım inşallah ümidim çoğaldıCanım harika bir haber bu inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin aralık annesi olacaksın canım 2018 yılına bebisinle birlikte giriceksiniz ne güzel darısı bizlerin başına olsun
İnşallah canım bizlerde müjdeli haberlerimizi paylaşırız sen hiç doktora gittinmi ben tedavi görüyorum yumurtalarım geç olgunlaşıyormuş adetin 4. Günü yumurta geliştirici iğnelere başladık salı günü kontrole gidicem inşallah olumlu konuşur doktorum nasip bakalım gelsin bebisler dolsun göbüslerAmiiin canım inşallah ümidim çoğaldı
Sağol canım. Ederim tabiki. Sizde güzel haberlerinizi verin bana :)Ayyy gözün aydın kuzu çooook mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasib etsin maşallah subhanallah bizleri haberdar et her daim aşamalardan mutlu olalım
Inşallah olumlu olur canım sıra sende bekliyoruz. Ben doktora gittim canım bende problem yok eşimde problem ilaç kullanıyor biz bekliyoruz henüz aşılama şansımız çok düşük bizim rabbim gerek kalmadan kavuşturur İnşallah bebislereİnşallah canım bizlerde müjdeli haberlerimizi paylaşırız sen hiç doktora gittinmi ben tedavi görüyorum yumurtalarım geç olgunlaşıyormuş adetin 4. Günü yumurta geliştirici iğnelere başladık salı günü kontrole gidicem inşallah olumlu konuşur doktorum nasip bakalım gelsin bebisler dolsun göbüsler
Inşallah veririz kuzu haberleriSağol canım. Ederim tabiki. Sizde güzel haberlerinizi verin bana :)
martta yaptırdım cnm hayırlı haberler bekiyoruz :/o zman kesin aşılama dene kuzu çok var çevremde aşılama olan birinin ikizi olmuş ikiside birbirine benzemiyor ama aşılama ile olmuş
valla konu uğurlu geldi galiba bu uğuru hepimiz de tatdalım inş. sağlıklı gebelik diliyorum cnmSağol canım. Ederim tabiki. Sizde güzel haberlerinizi verin bana :)
Aminn canım. Güzel duaların için çok sağol. İnşallah olacak sizinde. Bol dua ile.Kontes001 tebrik ederim tekrar canım allah önce keseyi görmeyi, sonra kalp atışlarını duymayı derken sana bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah burada aşılama yaptıracak ve yaptırmış bekleyen kişilere de ümit oldun vallahi :) benimde pazartesi günü 2.aşılamam yapılacak Allah bu güzel duyguları yaşamayı bize de nasip etsin inşallah :)
Insallah canım nisan ayı ikimizinde ayı olsun müjdeli haberlerimizi alalım inşallahInşallah olumlu olur canım sıra sende bekliyoruz. Ben doktora gittim canım bende problem yok eşimde problem ilaç kullanıyor biz bekliyoruz henüz aşılama şansımız çok düşük bizim rabbim gerek kalmadan kavuşturur İnşallah bebislere
Tebrik ederim canım..Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..ilk aşılaman mi?bende pazartesi aşılama olacağım ilk defa..umut oldun bana da:))Aminn canım. Güzel duaların için çok sağol. İnşallah olacak sizinde. Bol dua ile.