- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
Canım çok sevindimmm gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bizlerde dua et canımCuma gidecem canım kana. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindimmm gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bizlerde dua et canımCuma gidecem canım kana. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
Etmem mi canım inşallah isteyen herkesin olsun. Kanda da görüyüm de öyle inanacam. İnşallah sağlıklıdır.Canım çok sevindimmm gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bizlerde dua et canım
Insallah canim. Guzel haberlerini bekliyoruzCuma gidecem canım kana. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
Ya bariz çift çizgi canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniÇok heyecanladım
Aminn inşallah ilaçların etkisi falan değildir.Ya bariz çift çizgi canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
Yemin ederim tüylerin diken diken oldu ay sanki çift çizgi dimi hemen kan yaptir canım durma inşallah güzel net haberi ver bizeCuma gidecem canım kana. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
ayy tuttu tuttuu hayırlısı hayırlı haberler olsun inş. Cnm valla çok heyecan yaptım bendeÇok heyecanladım
ayy profilindeki gibi nur topu gibi bi kız olsun sağlıklı sıhhatliMammamia2
meraklilarca
Kızlarrr çok sağolun ya. İnşallah sizin güzel haberlerinize de böyle sevinecez inşallahh.
Kendimin bebekliğine benzettim ben bu bebeği :)ayy profilindeki gibi nur topu gibi bi kız olsun sağlıklı sıhhatli
ay maşlallah o zmn aynı sana benzeyen bi kız olsun nur topu gibi :)Kendimin bebekliğine benzettim ben bu bebeği :)
Şimdi gördüm cnm çok sevindim Kontes001 hayırlı ve daim olsun inşallah cnm.
Canım merhaba ben sana başka bi topikte yazmıştım ama burda bulduğum iyi oldu bende aşılama olmayı düşünüyorum önümüzdeki ay.. Hormon testlerim normal eşimin spermiyogram testinde gayet iyiydi canım 5 ay önce klomen ile boş gebelik oldu kürtaj oldum bunların sonucunda sana sormak istediğim aşılama bende tutma ihtimali var mı sence???Merhaba canim. Oncelikle asilamanin sizin icin uygun bir tedavi yontemi olup olmadigina doktorun karar vermesi lazim. Biliyorsun asilamada hamile kalabilme orani %15~20 civari. Eger sen de ve esinde bir problem yoksa, yumurta rezervin iyiyse, kan degerlerin, tuplerin, esinin spermiyogram testi hersey iyiyse ve 1 senedir normal yolla hamile kalamadiysan asilama ilk basamak olur. Ama sende veya esinde bir sikinti varsa harcadiginiz para ve emek bosa gitmis olur. Doktora gittinizmi daha once? O zaten gereken tahlil vs ne gerekiyorsa size soyler. Ilac konusuna gelince, herkesin problemi baskadir birine igne verilir birine hap birine hicbisey. Tedavinin seyrine karar verecek olan da doktor. Herkese ayni sey yapilmiyor.
biz ilaç kullanıyoruz kuzu eşim proxceed plus kullanıyor keçi boynuzu pekmezi falan eşimin değerleri yükselirse bende aşılama düşünüyorum inşallah onun dışında kaynanam geldi çalışmalar biraz aksasa da devam ediyiMammamia2 sende ne haberler var hiç yazmadın ,nası gidiyo çalışmalar
amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah sende kız istiyorsun galiba rabbim hayırlı evlat versin inşallah bu arada bugün bir kadınla tanıştım rastgele 3 yıl sonra çocuğu olmuş eşinde de kendinde de birşey yokmuş 1 buçuk yaşında tatlış bir kızı vardı ikinciye hamileymiş darısı bizeMammamia2
meraklilarca
Kızlarrr çok sağolun ya. İnşallah sizin güzel haberlerinize de böyle sevinecez inşallahh.
ne kadar oldu canım evleneli yani nedensizse çocuk olmaması dene bence inşallah nasib eder rabbimMerhaba arkadaşlar bide buraya yazayım dedim bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.. 5 ay önce kürtaj olmuştum şimdi tekrar klomen deniyorum ama süreci hızlandırmak istiyorum.. Fikirleriniz nedir?? Eşimde de bende de bi sorun yok testlere göre..