• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
Canım çok sevindimmm gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah:dua: sağlıklı bir gebelik olsun:nazar: Rabbim hepimize nasip etsin inşallah:dua: bizlerde dua et canım
Etmem mi canım inşallah isteyen herkesin olsun. Kanda da görüyüm de öyle inanacam. İnşallah sağlıklıdır.

G gulbisss ya Kontes001 Kontes001 nın haberini duydun mu cnm ,bizde aynı günde olduk ya aynı haberi alırız inşallah
Nası gidiyo var mı değişiklik bi his
Şimdi gördüm cnm çok sevindim Kontes001 Kontes001 hayırlı ve daim olsun inşallah cnm.
Tatlım bende hiç bir değişiklik yok göğüs hassiyeyin bile azaldı yani arttık hakkımızda hayırlısı düşünemeye çalışyorum bugün ise de başladim kafam daha rahat bekliyorum sende var mi değişiklik

Merhaba arkadaşlar bide buraya yazayım dedim bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.. 5 ay önce kürtaj olmuştum şimdi tekrar klomen deniyorum ama süreci hızlandırmak istiyorum.. Fikirleriniz nedir?? Eşimde de bende de bi sorun yok testlere göre..

Merhaba canim. Oncelikle asilamanin sizin icin uygun bir tedavi yontemi olup olmadigina doktorun karar vermesi lazim. Biliyorsun asilamada hamile kalabilme orani %15~20 civari. Eger sen de ve esinde bir problem yoksa, yumurta rezervin iyiyse, kan degerlerin, tuplerin, esinin spermiyogram testi hersey iyiyse ve 1 senedir normal yolla hamile kalamadiysan asilama ilk basamak olur. Ama sende veya esinde bir sikinti varsa harcadiginiz para ve emek bosa gitmis olur. Doktora gittinizmi daha once? O zaten gereken tahlil vs ne gerekiyorsa size soyler. Ilac konusuna gelince, herkesin problemi baskadir birine igne verilir birine hap birine hicbisey. Tedavinin seyrine karar verecek olan da doktor. Herkese ayni sey yapilmiyor.
Canım merhaba ben sana başka bi topikte yazmıştım ama burda bulduğum iyi oldu bende aşılama olmayı düşünüyorum önümüzdeki ay.. Hormon testlerim normal eşimin spermiyogram testinde gayet iyiydi canım 5 ay önce klomen ile boş gebelik oldu kürtaj oldum bunların sonucunda sana sormak istediğim aşılama bende tutma ihtimali var mı sence???

Mammamia2 Mammamia2 sende ne haberler var hiç yazmadın ,nası gidiyo çalışmalar
biz ilaç kullanıyoruz kuzu eşim proxceed plus kullanıyor keçi boynuzu pekmezi falan eşimin değerleri yükselirse bende aşılama düşünüyorum inşallah onun dışında kaynanam geldi çalışmalar biraz aksasa da devam ediyi:KK25:

Mammamia2 Mammamia2
meraklilarca meraklilarca
Kızlarrr çok sağolun ya. İnşallah sizin güzel haberlerinize de böyle sevinecez inşallahh.
amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah sende kız istiyorsun galiba rabbim hayırlı evlat versin inşallah bu arada bugün bir kadınla tanıştım rastgele 3 yıl sonra çocuğu olmuş eşinde de kendinde de birşey yokmuş 1 buçuk yaşında tatlış bir kızı vardı ikinciye hamileymiş :21:darısı bize

Merhaba arkadaşlar bide buraya yazayım dedim bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.. 5 ay önce kürtaj olmuştum şimdi tekrar klomen deniyorum ama süreci hızlandırmak istiyorum.. Fikirleriniz nedir?? Eşimde de bende de bi sorun yok testlere göre..
ne kadar oldu canım evleneli yani nedensizse çocuk olmaması dene bence inşallah nasib eder rabbimHoppa

bir kadınla daha tanıştım dolmuşta hep bana denk geliyor galiba ya bu iki oldu kadının ikizi varmış oğlan ikisi de 2 buçuk falan yaşları düşmüş dudağını patlatmış ikizin biri dikiş attırmış getiriyordu. diyor ki birine beddua edeceksen ikizi olsun de! ay bi üzüldüm öyle deme abla Allah yokluklarını göstermesin dedim. yahu biz 3 üze bile razıyız:KK6::-)

Back