• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
Tebrik ederim canım..Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..ilk aşılaman mi?bende pazartesi aşılama olacağım ilk defa..umut oldun bana da:))
Evet ilk cnm. çok sağol inşallah sende güzel haber alırsın en kısa zamanda

Evet ilk cnm. çok sağol inşallah sende güzel haber alırsın en kısa zamanda
Mrb bnde dun asilama oldum tip fakultesinde. Sizin tutmus hayirli olsun . Bir kac soru sorcaktim sakincasi yoksa ? Asilamadan once ve sonra iliski oldu mu sizde bi de asilamadan sonra ne zaman banyo yaptiniz?

Mrb bnde dun asilama oldum tip fakultesinde. Sizin tutmus hayirli olsun . Bir kac soru sorcaktim sakincasi yoksa ? Asilamadan once ve sonra iliski oldu mu sizde bi de asilamadan sonra ne zaman banyo yaptiniz?
3 Gün sonra banyoya girdim. Aşılama günü ve devamındaki 2 gün ilişki oldu. Sonra gün aşırı ilişki oldu.

3 Gün sonra banyoya girdim. Aşılama günü ve devamındaki 2 gün ilişki oldu. Sonra gün aşırı ilişki oldu. sagol canim cevabin icin bana kimse bunlari soylemedi ancak nette arastirirken bende boyle yazi gordum senin gibi uyguluyorum aynen. peki ne kadar yattin? is yaptin mi o gunlerde?

Günlük işlerimi yaptım. Öyle gün boyu yatmadım hatta ben günde 10.000 bin yürüyen biriyim :) çok kasmadım kendimi sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim o kadar. Hnf sllms Hnf sllms

Back