- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi 4 ay önce kürtaj oldum 1 ay koruduk şimdi tekrar deniyoruz bence sebepsiz canım çünkü yumurtlama her ay oluyo eşimde sperm de sorun yok bilemiyorumne kadar oldu canım evleneli yani nedensizse çocuk olmaması dene bence inşallah nasib eder rabbim
ya bi arkadaşımda yeni bebeği oldu sana beddua edicem bak ikizin olsun dedi ,demekki yaygın bi anlayış :)bizim olmayınca anlayamıyoruz herhalde :)bir kadınla daha tanıştım dolmuşta hep bana denk geliyor galiba ya bu iki oldu kadının ikizi varmış oğlan ikisi de 2 buçuk falan yaşları düşmüş dudağını patlatmış ikizin biri dikiş attırmış getiriyordu. diyor ki birine beddua edeceksen ikizi olsun de! ay bi üzüldüm öyle deme abla Allah yokluklarını göstermesin dedim. yahu biz 3 üze bile razıyız
biz de 2 yılık evliyiz ve hiç korunmadık , 3 defa klomende kullandım ama olumlu sonuç alamadım geçen hafta aşılama denedik hayırlı haberleri beklicez , eşimde bende tüm testleri yaptık sağlıklıyız ama olmuyor işte vardır bi zamanı1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi 4 ay önce kürtaj oldum 1 ay koruduk şimdi tekrar deniyoruz bence sebepsiz canım çünkü yumurtlama her ay oluyo eşimde sperm de sorun yok bilemiyorum
biz bide hurma poleni duyduk balla karıştırıp yeniyormuş , olsun kayınvalide de duymayıversin bişi :)) kaç yıllık evlisiniz ne zmndır istiyorsunuzbiz ilaç kullanıyoruz kuzu eşim proxceed plus kullanıyor keçi boynuzu pekmezi falan eşimin değerleri yükselirse bende aşılama düşünüyorum inşallah onun dışında kaynanam geldi çalışmalar biraz aksasa da devam ediyi
en kısa zamanda hayırlısı ile olur inşallah canım benim belki spermlerin morfolojisindemi bozukluk var acaba ya da genetiğinde yoksa 1 buçuk yıl uzun bir süre veyahut zamanı var kuu biz bilemiyoruz işte hayırlısıyla olsun bebişiniz inşallah1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi 4 ay önce kürtaj oldum 1 ay koruduk şimdi tekrar deniyoruz bence sebepsiz canım çünkü yumurtlama her ay oluyo eşimde sperm de sorun yok bilemiyorum
Duyacak birşey yok da yine de insan tedirgin oluyor işte ne bilim. bizim 2 yıl oldu canım evleneli hiç korunmadık olacaksa olsun dedik olmadı ama inanıyorum Allah nasib edecek kuzu inşallahbiz bide hurma poleni duyduk balla karıştırıp yeniyormuş , olsun kayınvalide de duymayıversin bişi :)) kaç yıllık evlisiniz ne zmndır istiyorsunuz
Canım spermiyogramda morfoloji degeri normaldi yeni kadın doğumcum test sonuçlarına baktığı zaman gayet iyi demişti bilmiyorum belki vakti saati var canımen kısa zamanda hayırlısı ile olur inşallah canım benim belki spermlerin morfolojisindemi bozukluk var acaba ya da genetiğinde yoksa 1 buçuk yıl uzun bir süre veyahut zamanı var kuu biz bilemiyoruz işte hayırlısıyla olsun bebişiniz inşallah
İnşallah canım. Hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim. Çakşır suyu da içsin eşin çok iyi sperm artırıyoamin canım benim ALLAH razı olsun inşallah sende kız istiyorsun galiba rabbim hayırlı evlat versin inşallah bu arada bugün bir kadınla tanıştım rastgele 3 yıl sonra çocuğu olmuş eşinde de kendinde de birşey yokmuş 1 buçuk yaşında tatlış bir kızı vardı ikinciye hamileymişdarısı bize
Çakşır çayı aldım kuzuİnşallah canım. Hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim. Çakşır suyu da içsin eşin çok iyi sperm artırıyo
O zaman yoktur birşey canım onlar daha iyi bilirCanım spermiyogramda morfoloji degeri normaldi yeni kadın doğumcum test sonuçlarına baktığı zaman gayet iyi demişti bilmiyorum belki vakti saati var canım
Evet o da olur :).Çakşır çayı aldım kuzu
aaa bizde 2 yıl oldu evlenli ve 2 yıldır korunmuyoruz bi problemde yok ve bizde bekliyoruz nası şaşırdımm :)Duyacak birşey yok da yine de insan tedirgin oluyor işte ne bilim. bizim 2 yıl oldu canım evleneli hiç korunmadık olacaksa olsun dedik olmadı ama inanıyorum Allah nasib edecek kuzu inşallah
3.gününde çağırıyor canım ultrasonla bakıyor ve iğne kullanmaya başlıyorsun ,sanmıyorum ki ptesi olsunKızlar aşılama için tedavi ne zaman başlıyor. Benim kanamanın bugün üçüncü günü, pazartesi dosyam konseye girse bu ay için yetişir mi sizce?
o zman kesin aşılama dene kuzu çok var çevremde aşılama olan birinin ikizi olmuş ikiside birbirine benzemiyor ama aşılama ile olmuşaaa bizde 2 yıl oldu evlenli ve 2 yıldır korunmuyoruz bi problemde yok ve bizde bekliyoruz nası şaşırdımm :)
Bende meraktayım canım inşallah kendimiz içinde böyle tahlil sonucu beklediğimiz günleri görürürüzçok merak ettim ya nolduki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?