Aşılamayla hamilelik oldu mu ?

• Ankete Katılan
    17
ne kadar oldu canım evleneli yani nedensizse çocuk olmaması dene bence inşallah nasib eder rabbim
1.5 yıl oldu canım korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama dediğim gibi 4 ay önce kürtaj oldum 1 ay koruduk şimdi tekrar deniyoruz bence sebepsiz canım çünkü yumurtlama her ay oluyo eşimde sperm de sorun yok bilemiyorum

ya bi arkadaşımda yeni bebeği oldu sana beddua edicem bak ikizin olsun dedi ,demekki yaygın bi anlayış :)bizim olmayınca anlayamıyoruz herhalde :)

biz de 2 yılık evliyiz ve hiç korunmadık , 3 defa klomende kullandım ama olumlu sonuç alamadım geçen hafta aşılama denedik hayırlı haberleri beklicez , eşimde bende tüm testleri yaptık sağlıklıyız ama olmuyor işte vardır bi zamanı

biz bide hurma poleni duyduk balla karıştırıp yeniyormuş , olsun kayınvalide de duymayıversin bişi :)) kaç yıllık evlisiniz ne zmndır istiyorsunuz

en kısa zamanda hayırlısı ile olur inşallah canım benim belki spermlerin morfolojisindemi bozukluk var acaba ya da genetiğinde yoksa 1 buçuk yıl uzun bir süre veyahut zamanı var kuu biz bilemiyoruz işte hayırlısıyla olsun bebişiniz inşallah

biz bide hurma poleni duyduk balla karıştırıp yeniyormuş , olsun kayınvalide de duymayıversin bişi :)) kaç yıllık evlisiniz ne zmndır istiyorsunuz
Duyacak birşey yok da yine de insan tedirgin oluyor işte ne bilim. bizim 2 yıl oldu canım evleneli hiç korunmadık olacaksa olsun dedik olmadı ama inanıyorum Allah nasib edecek kuzu inşallah

Canım spermiyogramda morfoloji degeri normaldi yeni kadın doğumcum test sonuçlarına baktığı zaman gayet iyi demişti bilmiyorum belki vakti saati var canım

İnşallah canım. Hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim. Çakşır suyu da içsin eşin çok iyi sperm artırıyo

Duyacak birşey yok da yine de insan tedirgin oluyor işte ne bilim. bizim 2 yıl oldu canım evleneli hiç korunmadık olacaksa olsun dedik olmadı ama inanıyorum Allah nasib edecek kuzu inşallah
aaa bizde 2 yıl oldu evlenli ve 2 yıldır korunmuyoruz bi problemde yok ve bizde bekliyoruz nası şaşırdımm :)

Kızlar aşılama için tedavi ne zaman başlıyor. Benim kanamanın bugün üçüncü günü, pazartesi dosyam konseye girse bu ay için yetişir mi sizce?

aaa bizde 2 yıl oldu evlenli ve 2 yıldır korunmuyoruz bi problemde yok ve bizde bekliyoruz nası şaşırdımm :)
o zman kesin aşılama dene kuzu çok var çevremde aşılama olan birinin ikizi olmuş ikiside birbirine benzemiyor ama aşılama ile olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…