Evet ilk cnm. çok sağol inşallah sende güzel haber alırsın en kısa zamandaTebrik ederim canım..Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah..ilk aşılaman mi?bende pazartesi aşılama olacağım ilk defa..umut oldun bana da:))
Inşallah haberlerini bekliyoruzmartta yaptırdım cnm hayırlı haberler bekiyoruz :/
Hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haberlerini de paylaşırsınBende 3 nisanda 2. aşılamamı oldum bekliyorum:)
İnşallah canm hayirlisiHayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haberlerini de paylaşırsın
Haberlerini bize iletin kuzuBende 3 nisanda 2. aşılamamı oldum bekliyorum:)
Cuma günü test yaptircam canm söylerim siZede:)Haberlerini bize iletin kuzu
Mrb bnde dun asilama oldum tip fakultesinde. Sizin tutmus hayirli olsun . Bir kac soru sorcaktim sakincasi yoksa ? Asilamadan once ve sonra iliski oldu mu sizde bi de asilamadan sonra ne zaman banyo yaptiniz?Evet ilk cnm. çok sağol inşallah sende güzel haber alırsın en kısa zamanda
3 Gün sonra banyoya girdim. Aşılama günü ve devamındaki 2 gün ilişki oldu. Sonra gün aşırı ilişki oldu.Mrb bnde dun asilama oldum tip fakultesinde. Sizin tutmus hayirli olsun . Bir kac soru sorcaktim sakincasi yoksa ? Asilamadan once ve sonra iliski oldu mu sizde bi de asilamadan sonra ne zaman banyo yaptiniz?
3 Gün sonra banyoya girdim. Aşılama günü ve devamındaki 2 gün ilişki oldu. Sonra gün aşırı ilişki oldu. sagol canim cevabin icin bana kimse bunlari soylemedi ancak nette arastirirken bende boyle yazi gordum senin gibi uyguluyorum aynen. peki ne kadar yattin? is yaptin mi o gunlerde?
Çıkmayabilir canım. Arkadaşım 13. günü yaptı çok çok siliktiBugün asilamamanin 12. Guni ama idrar testi negatif
Bu sabah kan verdim bakalim aksama sonucu ogrenirizHakkım hayırlısı artık
Buraya da yaz canım. İnşallah iyi haber alırsın. Akşama niye hastaneye vermedin miBu sabah kan verdim bakalim aksama sonucu ogreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?