Aşılama ve belirtiler kızlar yaşadıklarınızı yazarmısınız

Fiyat nasıl oldu? Benim doktorumda klinikte sanırım spermleri yıkamam için laboratuvara yönlendiriyor sizinde öyle mi oldu
Benim aşılamayı 12500tl ye yaptı spremleri de kendisi yıkadı sabah 8 de gittim eşim örnek verdi onu yıkadı 10:30 da aşılamayı gerçekleştirdi aşılama esnasında göbekten bi tane iğne vurdu düşük riski olmasın diye bide aşılama yapınca bende enfeksiyon gördü onuda temizleyince rahim ağzında yara olduğunu fark etti o yara gebeliği engeliyor dedi ondan doğal yolla gebe kalamıyorsun dedi aşılama tutmazsa rahim ağzı yaranı yakalım dedi bide pcos var bende ama doktorumdan çok memnunum

Kadın doğum doktorun mu yaptı sperm yıkamayı yani laboratuvara yollamadı mı? İğneyi hiç duymamıştım progestan yüksek ihtimalle. Aşılama işlemini idrara sıkışık mı yaptı bu kısım beni endişelendiriyor. Bende de pcos var başka sorunumuz yok ama olmuyor.

2 gün üst üste yaptım var görünüyor ikinci çizgi ama şuan saat 03:41 lavaboya kalktım leke gelmiş kahverengi nedenn oldu bilmiyorum testlerim böyle
Canım yerleşme kanaması olabilir devamı gelmez inşallah bende şimdi test tutum10. Günüm bugün kocam bir negatif gördüm çok mu erken acaba doktor 12. Gün kan testi ver demişti bide senin maçıncı günün test tuttun

Benim kendi doktorum yıkadı laboratuvar odası vardı orda yıkadı evet idrara sıkışık ama çok değil çok rahat geçti benimkisi bir saate yakın uzandım dinlendim sonra eve geldim

Benim kendi doktorum yıkadı laboratuvar odası vardı orda yıkadı evet idrara sıkışık ama çok değil çok rahat geçti benimkisi bir saate yakın uzandım dinlendim sonra eve geldim
Bunu hiç duymamıştım benim doktorumda mı öyle yapıyor acaba merak ettim

Pazartesi günü bende konuşmuştum hastanede sizinle çok sevindim adına inşallah o gün aşılama olan herkes pozitif sonuçlanır ben 3 gün dinlendim duş almayı düşünmüyorum 1 hafta siz dinlendiniz mi yoksa ev işi yaptınız mı.
Aşılamadan sonra ilişki oldu mu ?

3 beş kişi ile konuşmuştum kusura bakma lütfen hatırlayamadım bende 3 gün duş almadım 12 gün boyunca sadece günde 1 saat istirahat ettim yemeğimi falan yaptım sadece temizlik ağırdan kaçındım bu süreçte eşim çok yardımcı oldu sağolsun evet oldu aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki şeklinde 1 hafta devam etti İnşAllah tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

2 gün kaşık ağrısı yaşadım Şuan hiçbirşey yok
Aşılamadan 2 gün sonra ilişki oldu2 litre su tüketiyorum ama lavaboya aşırı çıkıyorum sadece
Dua et lütfen adıma ismim Nurşen 2.aşılamam bu

Bana 14. Gün test ver dedi ben 1 ekimden beri test yapıyorum silik çıkıyor. Kan verdim bugün dün gece leke gelince. Çok şükür hamillik haberimizi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…