Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem🥰🥰(pcos+erkek infertilitesi)

Darısı isteyenlerin olsun inşallah içinde de size nasip olsun gönlünüzü ferah tutun Rabbim bu yolda yürüyen herkese nasip etsin inşallah

Ansızın aynı duyguları yasarken ve 14 gunumun dolmasını beklerken bu yazıyı aglayarak okudum allahım sen bana da nasip et uarın dogum gunum dogum gunu hediyem olsun bu ay

Yazınızı okudum sizin adınıza çok sevindim darısı bana ve benim gibi bekleyenlerij başına

Umutsuz bir günde belki bir umut olur dıye aşılama konularına bakarken senin hikayeni gördüm 3 senelik evliyim eşimde sorun bende yok ama 3 senedir rabbimden evlat istiyoruz hayırlısıyla o kadr ozenıyorum kı hamıle olanlara o kadar çok hemde test manyagı gıbı kafamda bu ay varmı diye yaptıgım negatıfı gördüğüm poşet poşet test hayatım boyunca hıc cıft çizgi göremeyecegım barı iğnenşn etkisiyle çift cızgı nasıl bıseymıs dıye aşılamadan bı kaç gün sonra 7 tane test yapdım ve test yapmayı bırakdım çünkü bı yanım umut etmeyı bırakmıyor çünkü verem Allah bı yanımda nasıl olsa yıne yok deyıp kendımi avutuyorum belki kaderın bu kabullen doğurmadan anne ol evlat edın asılanın 11 günü idrr negatıf umudum Yok gözüm yaşlı ıcım acıyor kalbim açıyor Rabbim banada nasıp et dıye yalvarıyorum sızın yazınızı okuyunca en azından bı kişi evladına kavuştu dıye sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…