Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem🥰🥰(pcos+erkek infertilitesi)

Nasıl güzel yazmışsınız,gözlerim dolu dolu okudum.Ben de 2 senedir bu anı bekliyorum.Bu ay aşılama olucam nasip olursa.Rabbim inşaallah sağlıkla kucağınıza almayı,bizlere de aynı şekilde bu müjdeyi almayı nasip eder inşallah

Darısı size ve bekleyen herkese inşallah en güzel şekilde nasip etsin inşallah

aaayyyyy allahımmm öyle bi güne sevinci vermişkii
hayattaa hiçbirşey olmucak dedğimiz şeyler oluyorr
ve ummadığımız an tabiii
hamile kalmamız bile mümkün değill dememize rağmenn
Allahh ol der ve olurr

Elhamdülillah çok şükür. Darısı sana en güzel vakitte nasip olsun inşallah. Duayı ve inanmayı asla bırakma canım , Rabbim gerçekten hayırlı ve güzel vakitte nasip etsin inşallah

Reactions: Jou
Selamunaleyküm kardeşim gözlerim dolu dolu okudum hikayeni çünkü benimkinin neredeyse aynısı benim eşimin de bütün değerleri çok kötüydü kaynanamlar beni suçlamıştı 1 senenin sonunda eşime hastaneye git dedim ve randevu aldım ama kendinde sorun olmadığına çok emindi ve gitmek istemiyordu devlete gitti şu gün gel diyolar ben gidemem iş yeri izin vermiyo gibi bahaneler uydurdu ben dedim ki sen gel ben altım bozdurucam özele gidicez baskın Bi karakterim eşim ne desem yapar yada yapmak zorunda kalır neyse gittik ki sonuçlar malum eşim şok üzüldüm tabi ama Bi yandan da sevindim ne yalan söyliyim kaynanamın yüzüne çarpıcaktım çünkü yaptım da inanamadı ilkte ama kabullendi tabii sonra hemen bitkisel yolla tedavi buldum normalde oraya giden erkekler 1 ayda 2 ayda düzelirken eşime 3 posta ilaç aldık yine de yetersizdi ama morfoloji ve sperm sayısı çok güzel olmuştu ama hareketlilik yetersizdi ve git gide düşüyordu aşılamaya karar verdik ben bu süreç 2 ay sürer diye tahmin ettim ama devlette 3 ay sürdü bütün testlerin yapılması ah bilseydim özele giderdim ama geç kalmıştım Bi kere devam ettim gün büyük gün aşılamaya yapılıcak ve gittik eşimle beraber doktorun kapısında beklerken Bi kadınla konuştum dedi ki bana burda aşılama yapanların herkesin numarasını aldım görüştüm tutmamış dedi içime düşürdü kurdu dedim tamam bizimde tutmaz ne yaptık olmadı yine olmaz neyse aşılamayı yaptık 3 gün yattım sonra içime daha büyük umutsuzluk düştü ve aşılamanın 5. Günü sabah ağlamaya başladım akşama kadar ağladım hiç durmadan ve sinirimden evi temizledim hem ağlıyorum hem temizlik yapıyorum akşamına karat verdim tüp bebek yapıyoruz git kredi çek dedim eşime eşim zora girdi Bi anda nasıl yapıcaz nasıl öderiz diye kaynanam duydu kadın mahvoldu cimri biraz kendisi neyse ben dedm ama olucak aşılamanın 7. Gününe geldik ve o gün adet olmam gerekiyo ablam evine çağırdı hamilelik testleri Almıl gülüyorum ablama umutlanma tutmadı ben tüp bebek yapıcam diyorum oda gel hissediyorum diyo gittim ve 2 tane erken gebelik testi yaptık ikiside pozitif ben şoktayım ama inanmadım aynı senin gibi hamilelik bana uzak neyse diğer günü Bi dahada yaptım pozitif diğer gün tekrar yaptım pozitif şoktayız inanmıyoruz havalara uçtuk gittim kan testi verdim negatif ama daha 1 haftalık olduğu içinmiş ama kan değerlerim yükselişe geçmiş tabi neyse şuan 2 haftalık hamileyim pazartesi doktoruma gidiyorum müjdemi vermeye bende 2019 haziran ayında evlendim ve senden 1 ay sonra hamile kalmışım hikayemiz çok benziyo onu farkettim bu arada aşılamadan önce tanıdıklarıma Meryem suresi okuttum kendimde yeşil elmaya Meryem suresi okudum eşim hastane kapısında eliyle ikiye böldü yedik ve çatala oturdum başladım ayetel kursi okumaya hiç kesmeden bitene kadar ve tuttu çok şükür umutların tükendiği yerde başlıyo herşey buna bir kez daha inandım telefonum bozuk yanlış yazdıklarım olduysa affola

Adınıza çok sevindim, bende tedavi görüyorum eşinizin niye hamile kalamıyorsun sen diye yaptığı baskıya çok üzüldüm. Umarım hatasını anlamıştır

Gözünaydın canm aynı yıl evlenmişiz ve bende pcos luyum okadar zor ki şu baskılar ister istemez kötü hissediyoruz ama eşim hep desteğim senin eşinde baştan hata yapmış ama sonuç olarak bir dayanişma içine girmişsiniz ve başarılı çıkmışsınız Allah mutluluğunuzu güzel günler görmenizi nasip etsin çok sevindim Allah uzun ömür versin

En güzel şekilde nasip olsun inşallah canım benim . İnşallah dualarım sizler ile.

O kadar güzel yazmışsınız kii bana da umut oldunuz yüreğim hafifledi sanki Allah razı olsun ❤

Okurken ağladım. Resmen benim yaşadıklarım gibi . ben hala bebel bekliyorum 2 sene oldu inşallah rabbim banada nasıp eder canım suan nasılsınız umarm bebegnde sende iyisndir

Okurken ağladım. Resmen benim yaşadıklarım gibi . ben hala bebel bekliyorum 2 sene oldu inşallah rabbim banada nasıp eder canım suan nasılsınız umarm bebegnde sende iyisndir
İnşallah Rabbim size de nasip etsin inşallah
Şuan 6 aylık oldu kızım şükürler olsun darısı nasip olur siz dileyenlere inşallah

İnşallah Rabbim size de nasip etsin inşallah
Şuan 6 aylık oldu kızım şükürler olsun darısı nasip olur siz dileyenlere inşallah
Canım yazdıklarını okurken kendimi okuyor gibi oldum 2.5 sene oldu aynı şeyleri yaşamışız pkos var bende de gonal f vurdum bu gece ilişki dedi ardından ovitrelle Çarşamba da aşılaama olacağım nasip olursa dualarını eksik etme olur mu hayırlı ise olsun. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…