Üzülecek bir durum yok ki Şükürler olsun umudumuz var en azından. Nasipte sağlıklı evladımız olacaksa olacak zaten. Kendinizi üzmeyinİnşallah olur canımmm pozitif olur bende yok başka bi belirti beklemek çok üzücü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülecek bir durum yok ki Şükürler olsun umudumuz var en azından. Nasipte sağlıklı evladımız olacaksa olacak zaten. Kendinizi üzmeyinİnşallah olur canımmm pozitif olur bende yok başka bi belirti beklemek çok üzücü
Bende aynı durumdayım 2. Alılamam dün yaptrdım ilşki önerdimi korkuorm bişy olcak dıe pozisynn nasıl olmalı2 yumurtam vardı catlamislar eşimin değerleri geçen yıla göre düşmüştü ileri hareketli 45 falandı. Zaten ona çok moralimiz bozuldu ama doktorum aşılama için 1 milyon bile yeterli dedi. Benim 2. Aşılamam
Ben salı aşılama oldum Çarşamba akşamı ilişkiye girin dedi ve progestana başladımBende aynı durumdayım 2. Alılamam dün yaptrdım ilşki önerdimi korkuorm bişy olcak dıe pozisynn nasıl olmalı
Sonucunuzu yazarmısınız öğrendiğinizde inşaAllah ii haberler alırızBen salı aşılama oldum Çarşamba akşamı ilişkiye girin dedi ve progestana başladım
Tabi yazarım ama daha çok var 14 Martta kan vereceğim tabi regl olmazsamSonucunuzu yazarmısınız öğrendiğinizde inşaAllah ii haberler alırız
Bende 18 martTabi yazarım ama daha çok var 14 Martta kan vereceğim tabi regl olmazsam
Rabbim inşaaallah önce pozitif haberini almayı sonrasındada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. hayırlı güzel haberlerBugün 13. güne girdim, test vermeye son iki gün kaldı..Hanımlar bana dua edin inşallah. Aranızda İlk sonuç alacak benim.
Ayy hadi inşallahhhhBugün 13. güne girdim, test vermeye son iki gün kaldı..Hanımlar bana dua edin inşallah. Aranızda İlk sonuç alacak benim.
Bende cuma günü idrar testi yapıcam bu 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum hem heycan hem korkuBugün 13. güne girdim, test vermeye son iki gün kaldı..Hanımlar bana dua edin inşallah. Aranızda İlk sonuç alacak benim.
Daha erken bence yaptırmayınBende cuma günü idrar testi yapıcam bu 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum hem heycan hem korku
Amin aminRabbim inşaaallah önce pozitif haberini almayı sonrasındada sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. hayırlı güzel haberler
Rabbim herkesin dualarını kabul hayırlı evlat nasip etsin inşallahBugün 13. güne girdim, test vermeye son iki gün kaldı..Hanımlar bana dua edin inşallah. Aranızda İlk sonuç alacak benim.
Allah yormadan hepimize nasip etsin inşallahRabbim herkesin dualarını kabul hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Çatlatma iğnesi vurulduğu günden itibaren baz alıyorlar normalde. Aşılama günü bi sonrası da olsa. Bence gayet iyi bi süre içinde. Tabi doktorunun verdiği zaman da önemli. Ben 27sinde oldum 11 martta teste çağırdıDaha erken bence yaptırmayın
Aşılama yapıldıktan sonra ki 12-15 gününde belli oluyor diye okudum. 10. ve 11. Günüde negatifi görüp kanda pozitifi gören çok kişi var. Ben sanırım biraz garanticiyim. Tabi sonuç sizi etkilemeyecekse sizin tercihiniz.Çatlatma iğnesi vurulduğu günden itibaren baz alıyorlar normalde. Aşılama günü bi sonrası da olsa. Bence gayet iyi bi süre içinde. Tabi doktorunun verdiği zaman da önemli. Ben 27sinde oldum 11 martta teste çağırdı
Doğrudur sonradan pozitife dönenleri bende okudum. Açıkcası doktor 11 demese bende beklerdim belki çünkü adet günüm o güne denk geliyor biraz daha geçsin isterdim heralde. Güzel sonuçlar olsun da inşallah hayırlısıylaAşılama yapıldıktan sonra ki 12-15 gününde belli oluyor diye okudum. 10. ve 11. Günüde negatifi görüp kanda pozitifi gören çok kişi var. Ben sanırım biraz garanticiyim. Tabi sonuç sizi etkilemeyecekse sizin tercihiniz.
Kızlar bende bugün asilama oldum doktor progestan verdi vajinal bolgeden fitil olarak kullanmaya başla dedi ama bugün aşilama oldum ya bugünde kullanacak mıyım. Siz aynı gün kullanmaya başlamış miydiniz...Bugün 12.günüm, evet günde iki tane kullanıyorum.
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Ben aşılamadan bir gün sonra akşam başladım progestanı kullanmaya. İlişki olacağı gün ağızdan, olmayacaksa vajinal kullanmamı söyledi sabah akşam.Kızlar bende bugün asilama oldum doktor progestan verdi vajinal bolgeden fitil olarak kullanmaya başla dedi ama bugün aşilama oldum ya bugünde kullanacak mıyım. Siz aynı gün kullanmaya başlamış miydiniz...