- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- Konu Sahibi Miyavhanim
Hayirlisi ne diyelimCanim insallah pozitiv olurda bence kimyasal olmus
git gide azalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi ne diyelimCanim insallah pozitiv olurda bence kimyasal olmus
git gide azalmis
Asilamanin 12 gunumu? Bence 14 gunu beklemeliydin iki gun gecsin tekrar ver :)Hayirlisi ne diyelim
Asilamadan sonraki 12.gun asilama gunuyle 13.gun yapiyor .Devlette oldugum icin tarihleri onlar yaziyor canim su tarihte progesteron testi su tarihte beta hcg gecen ayda 0.100cikmisti asilamadaAsilamanin 12 gunumu? Bence 14 gunu beklemeliydin iki gun gecsin tekrar ver :)
Tamam ozaman unut vardirya bende her zaman 0.1 cikiyordu son iki ay 0.501 falan cikti doktorum bunun bile pozitive gece gileceyini beklemem getektigini soyledi fakat ayni gun adet okuyordum :)Devlette oldugum icin tarihleri onlar yaziyor canim su tarihte progesteron testi su tarihte beta hcg gecen ayda 0.100cikmisti asilamada
canim merhaba nasilsin. Bende bugun asilama oldum doktor 2 gun sonra iliski olabilir demisti ama bizim icin onemli degil dedi baxi yerlerdede olabilirEvt cnm ertesi gün iliski olabilir demisti doktorum. Ama bende dus almadim neredeyse 4 gün kadar.sadece sacimi yikadim,hersey evlat icin.
Ya canım ben catlatma iğnesi yapıldığı gün felç oldum sandim.bacaklarima öyle bi ağrı girdiki hissetmiyorum bacağımı o derece gece boyu agridiBende catlamtmayi bu sefer gece 2 de vurmuştum taa aksam 6 gibi bi agrim oldu ertesi sabah bide ilk catlatmamda agrim vardi ama ikimcide cok olmadi hayirlisi
A canım inşallah yükselir değerinAsilamadan sonraki 12.gun asilama gunuyle 13.gun yapiyor .Devlette oldugum icin tarihleri onlar yaziyor canim su tarihte progesteron testi su tarihte beta hcg gecen ayda 0.100cikmisti asilamada
Ins da asilama olduğum icin cok umutsuz tarih yumurta belli gec döllenme olmaz artik hayirlisi bidahaki ay bakalimA canım inşallah yükselir değerin
Varsa havuc ve incir ye gunde 2 tane yumurtaya yardimci olur benim adet başlangıcından sonra 15.gun catlatma oldum bazen birden büyüyende oluyo döngü uzunsa uzunda sürebilir benim 28 gunde bir adet baslangicinden 14 ve 17 .gun arasi catliyoKızlar benimde 12.gunum adetin klomen kullanmıştım ama büyümemiş çarşamba tekrar cagirdj
6 cm de kalmış canım adetin 12.gunu normal mi ya catlatma iğnesi verecekti eğer buyuseydiVarsa havuc ve incir ye gunde 2 tane yumurtaya yardimci olur benim adet başlangıcından sonra 15.gun catlatma oldum bazen birden büyüyende oluyo döngü uzunsa uzunda sürebilir benim 28 gunde bir adet baslangicinden 14 ve 17 .gun arasi catliyo
Küçük kalmis normalde adetin 3 ginu bile 5 ile 10 arasi cikiyo mlm olarak. ama bi akradasin yok yok dediler yazmistim daha öncede sonradan oldu birden buyudu havuc ve incir ye artik hayirlisi herseyin ama küçük mlmde kalmis6 cm de kalmış canım adetin 12.gunu normal mi ya catlatma iğnesi verecekti eğer buyuseydi
Adetin 7.gunu hiç bişey göremedim nokta kadar demistiKüçük kalmis normalde adetin 3 ginu bile 5 ile 10 arasi cikiyo mlm olarak. ama bi akradasin yok yok dediler yazmistim daha öncede sonradan oldu birden buyudu havuc ve incir ye artik hayirlisi herseyin ama küçük mlmde kalmis
Kizlar asilamanin oldugu gun surekli uzanmakmi lazim
Sorun ne canim sizdeCanim ben 2gün her firsatta uzandim.tabi yemek bulasik falan mecburen yapiliyor.bugün 5.gün mecbur bütün evi süpürdüm agir kaldirmadan temizlik yaptim
Sorun ne canim sizde
Merhaba canim iyim,Sen nasilsin?hadi Hayirli olsun cnm,Dikkat et kendine.insallah allahin izNiyle tutar,dus fln alma,hurma yeme canim.canim merhaba nasilsin. Bende bugun asilama oldum doktor 2 gun sonra iliski olabilir demisti ama bizim icin onemli degil dedi baxi yerlerdede olabilir