Bugün de olmayınca bir umutlanma gelmişti de geri çekiyorum UmutlarımıCanim ben ara vermedim ama, gecen asilamamda 5 gün gecikmem olmustu. Regl olacak gibi de degildim ama oldum
Ay canımsın cok sagolAynen yapcak bişe yok evde de işler var yapmadan da olmuyor. Hayırlısı cnm gün şuan ben kendim için değil senin için sayiyorum son birkaç günün kaldı inşallah pozitif olur inşallah
Cnm dün bı küçük ağrı saplanmisti bugünde yine aynı şekilde karnımda özellikle sol tarafta böyle ağrı değilde baskı yapar gibi biseler oluyor normal mi acaba ?
Kulak vermemeye çalışıyorum belirti aramiycm diyorum ama yinede duramıyorum
Ya cekme durrBugün de olmayınca bir umutlanma gelmişti de geri çekiyorum Umutlarımı
Gerçekten sen unutmaya çalışsan bile ben burdayım diyolarAy canımsın cok sagolinsallah pozitifi alan ilk ben olcam sonra siz alacaksiniz sirayla. Ne kadar güzel olacak hayal etmesi bile cok güzel...
Canim normal onlar igne etkileri. Hep yapiyor igne onlari. Istedigin kadar aramiycam de, vucut oyle bir hatirlatiyor ki ben burdayim diyebide senin asilama sonrasi ya tam o yüzden de olur o agrilar kramplar.
Kesinlikle canimGerçekten sen unutmaya çalışsan bile ben burdayım diyolar
Nefesimi tuttum senin için gün sayıyorum hadi bakalım
Uygulama 5 yazıyor. Benim döndüm biraz kısa 24-25 falan oluyor. 29. Gün bugün. Ama eski zamanlara baktım 28-29 olduğu olmuş. Koyiyim ekran görüntüsüYa cekme durrkac gün oldu gecikmenn
Bekliyorum cnm önümüzde nasıl günler var bilemiyoruz inşallah güzel olurKesinlikle canimbenim bile daha ignenin etkileri gecmedi göğüsler falan fena hala agriyor. Sen azicik daha direnmelisin canim benim
Ah kuzum insallah güzel sonucu pozitifi alcam. Bir an evvel hemde.
Ben ikinci aşılamadan sonra ara verdim canım bir sonraki adetim de 29. gün olmuştu ama benim normalde döngüm genelde uzun 35 günü buluyor yani her ay farklı bazen de 30 günde oluyorumHahahah.
Kızlar. Aşılamadan sonra adet gördükten sonraki adetinizde gecikme oldu mu hiç. Yani ara veren var mı aranızda bilmiyorum da ?
Anladım canım geç olma durumun olmamış yani. çok teşekkür ederimBen ikinci aşılamadan sonra ara verdim canım bir sonraki adetim de 29. gün olmuştu ama benim normalde döngüm genelde uzun 35 günü buluyor yani her ay farklı bazen de 30 günde oluyorum
Pek bı bildikleri yok. Bence deneniyorz sadeceBende anlamıyorum. Vardır bir bildikleri
İnşallah canım bu ay güzel olucak rabbimin izniyle bu ay mutlu olucaz aynen canım benim iyiki böyle bı sayfa açılmış yoksa nasıl böyle iyi insanlar la konusacaktik burda o kadar güzel insanlar tanıdım destek olan yardım olup fikirlerini tecrübelerini çok teşekkür ederim sana da insanın motivasyona desteğe ihtiyacı var bizim de sadece eşimle birbirimize destek veriyoruz başka destekcimi yokÖyle canim cidden. Bir cok ilac kullanip hormonlarimizi costuruyoruz. Insallah hayırlı sonuclar almak nasip olsun. Sende bu defa olumlu alirsin sonucunu insallah. Hepimiz ayni sey icin belliyoruz. Cabucak olsun bebislerimiz insallah yaaa. Uzaktan bir suru teyzoşu olcak çocuklarımızın
Amin canim amin. Hemde hic hatirlamiycaz. Ne günlerden gectik deyip yavrularimiza daha sıkı sarilcaz. Insallah nasip olsun bi an evvel
Ama normal döngünün de birazcik dışında gibi tarih araligin. Ay insallah bu ay kendiliginden olmustur da bir zafer kazanmiscasina cikarsin bu surecten canimUygulama 5 yazıyor. Benim döndüm biraz kısa 24-25 falan oluyor. 29. Gün bugün. Ama eski zamanlara baktım 28-29 olduğu olmuş. Koyiyim ekran görüntüsü
İnşallah canim İnşallahBekliyorum cnm önümüzde nasıl günler var bilemiyoruz inşallah güzel olur
Yiaa canim beniimmmİnşallah canım bu ay güzel olucak rabbimin izniyle bu ay mutlu olucaz aynen canım benim iyiki böyle bı sayfa açılmış yoksa nasıl böyle iyi insanlar la konusacaktik burda o kadar güzel insanlar tanıdım destek olan yardım olup fikirlerini tecrübelerini çok teşekkür ederim sana da insanın motivasyona desteğe ihtiyacı var bizim de sadece eşimle birbirimize destek veriyoruz başka destekcimi yok
Ay hayali bile güzel geldi şimdiAma normal döngünün de birazcik dışında gibi tarih araligin. Ay insallah bu ay kendiliginden olmustur da bir zafer kazanmiscasina cikarsin bu surecten canimbence ihtimal var. Sen yarinden sonra bir test yap regl olmazsan. Benciee
Evet iğne etkisini kaybeder artık yavaş yavaş. Canım muayenede hicbisey demiyolar ki bakiyolar üç gün sonra gel bunu iç şöyle yap başka da birşey yok ağızlarından lafı kerpetenle alırsınİnşallah canim İnşallahbir hevesle beklemeye devam. Bende de mesela yarin veya öbür gün igne etkileri azalmaya baslar. Agrilar falan biraz azalir.
Canim hatirliyor musun rahim duvari kalinligin neydi bu asilamanda ?
Ay hadi insallah olmazsin da testte de pozitifi görürsünAy hayali bile güzel geldi şimdielimde bir adet test var. Perşembe sabah bir deneyeyim bakalım olmazsam. İnş olmam lütfeeeen
AmiiinAy hadi insallah olmazsin da testte de pozitifi görürsünpersembeyi bekliyoruz o zaman, önce sen pozitif sonra ben. Iiinsallah amiiiiin ❤
Ilk muayene ederken yazdiriyor ya hemsireye endometrium 5 10 falan diyor. Dogru valla zorla birseyler diyorlarEvet iğne etkisini kaybeder artık yavaş yavaş. Canım muayenede hicbisey demiyolar ki bakiyolar üç gün sonra gel bunu iç şöyle yap başka da birşey yok ağızlarından lafı kerpetenle alırsın
Doktor muayene edince kendi oturuyor PC başına kendi yazıyor cnm hep bir sonraki hastaya geçme derdindeler onlarında işi kolay değil elbette.Ilk muayene ederken yazdiriyor ya hemsireye endometrium 5 10 falan diyor. Dogru valla zorla birseyler diyorlarhaklisin yani bilmen de zor