- 13 Eylül 2023
- 326
- 41
- 30
Anladım cnm aynen inşallah geç döllenme olur pozitif sonuçlar görürüz bikac güne belli olck o zaman ikimizinde hayırlısı bakalımAdet günümü hiç bilmiyorum ki benim çok karışık her ay gecikmeli oluyor takvim uygulamasına göre 20 sinde olcam. İnşallah ikimizin de geç döllenmedir
Çok haklısın cnm hepimiz yiprandik yorulduk ama imtihanımizda buymuş demekki. Ümitsiz değilim hiç Allah büyük bakalım inşallah o çok hafif gördüğüm şey siliklik geç döllenme vs olurda pozitif olur onun ümidi hala var bnde hayırlısı tabiAmin canim benim insallah. Bi an evvel su süreçlerden cikalim sag salim insallah. Zor çünkü. Psikolojik olarak da bedensel olarak da baya etkiliyor yipratiyor insanı. Duygularim sinirlerim alt üst oldu iyice benim. Allahim bi nasip etse bebis ...gercekten insanin daha fazlasi gelmiyor elinden ah gelse onu da yapcam ama yok bu kadar sdar yapabiliyoruz.
Sende artik bekle gecikmeni canim. Pozitif bir haber ver hepimize neşe umut olsun
Insallah canim inşallah. Pozitif olsun da hemen haberi ver bize de. Ne zaman regl gününÇok haklısın cnm hepimiz yiprandik yorulduk ama imtihanımizda buymuş demekki. Ümitsiz değilim hiç Allah büyük bakalım inşallah o çok hafif gördüğüm şey siliklik geç döllenme vs olurda pozitif olur onun ümidi hala var bnde hayırlısı tabi
Bende çok bekledim sizi anlayabiliyorum Allah isteyen hak eden herkesin hayalini gerçekleştirsin inşallahGayet güzel yukselmis betan maşallah. Doktorlar her ihtimale karsi temkinli oluyorlar sanırım ama gayet saglikli ilerliyor gibi duruyorcok mutlu oldummm. Saglikla kese de kalp atışı da yolunda ilerlesin insallah bizler icin de duani esirgeme olur mu ❤
Aminn insallah tüm usteyenlere nasip olsun. Sizde saglikla büyütün inşallahBende çok bekledim sizi anlayabiliyorum Allah isteyen hak eden herkesin hayalini gerçekleştirsin inşallah
Yarın 14. Gün bekliyorum olabilirim. Geçen ay 15. Gün oldum pazartesi de olabilirim. Bakalm nasip cnmInsallah canim inşallah. Pozitif olsun da hemen haberi ver bize de. Ne zaman regl günün
Benim regl yine 35.gün geldi canımAminn insallah tüm usteyenlere nasip olsun. Sizde saglikla büyütün inşallah
Hadi bakalim inşallah gecikir de mutlu haber gelir.Yarın 14. Gün bekliyorum olabilirim. Geçen ay 15. Gün oldum pazartesi de olabilirim. Bakalm nasip cnm
Hadi yaaBenim regl yine 35.gün geldi canım
İnşallah cnm ama adet öncesi gelen baş ağrısı geldi bana bugün şimdi olursa mucize olur bnce ama takdir Allah'tan bakalmHadi bakalim inşallah gecikir de mutlu haber gelir.
Aynen canım sağlık olsun. Pilatese başlıycam şimdi pcosa iyi geldiği söyleniyor hem biraz kafa dağıtmak içinde iyi olur bakalım hayırlısıHadi yaanapalim canim saglik olsun sıkma canını. Insallah bekledigimiz gunlere az kaldi. Biraz daha bekleyelim gelecek yolunu gözlediklerimiz inşallah
Hic belli olmaz kuzum. Bi bakarsin hersey hayal ettigin gibi ilerler. Regl olana kadar umut varİnşallah cnm ama adet öncesi gelen baş ağrısı geldi bana bugün şimdi olursa mucize olur bnce ama takdir Allah'tan bakalm
Iyi olur canim kendini nasil iyi hissedeceksen onlari yap. Bende yürüyüşe baslayayim dedim ama tedavi süreci devam ediyor diye cok riske atamadim. Oyle kaldıAynen canım sağlık olsun. Pilatese başlıycam şimdi pcosa iyi geldiği söyleniyor hem biraz kafa dağıtmak içinde iyi olur bakalım hayırlısı
İnşallah cnm doğru diyosunHic belli olmaz kuzum. Bi bakarsin hersey hayal ettigin gibi ilerler. Regl olana kadar umut var
Adet oldum. Diyorum da ben sabahları adet oluyorum diye günüm şaşmaz bekliyordum bugün. HayırlısıHic belli olmaz kuzum. Bi bakarsin hersey hayal ettigin gibi ilerler. Regl olana kadar umut var
Aynen canım hayırlısıIyi olur canim kendini nasil iyi hissedeceksen onlari yap. Bende yürüyüşe baslayayim dedim ama tedavi süreci devam ediyor diye cok riske atamadim. Oyle kaldı
Yaa gerçekten miiiAdet oldum. Diyorum da ben sabahları adet oluyorum diye günüm şaşmaz bekliyordum bugün. Hayırlısı
Yok cnm keyfim yerinde merak etme hiçbir zaman isyan etmedim yine etmem sadece geçen ay üzülmüştüm. Yarın gitcm sabah hastaneye devam yani. Ordan çıkınca eşim için bı doktor buldum özelde oraya gitcez. Önceden bikac kez üroloji doktorları bir sorun yok demişlerdi ama yinede görüşmek istiyorum. Bakalım hayırlısıYaa gerçekten miiimoral bozmak yok canim yeni ay yeni umutlar hic vazgecme. Kaldigin yerden devam et.
Canim devam et aynen bosver. Stres yapmanin hic bi faydasi yok çünkü. Canim rapor cikti mi sana igneler için? Tüp bebekte de ayni raporlu ilaclar gibi bir kısmını karsiliyormus bide az miktar hastaneye odeme yapiliyormus. Bende cok bilgi sahibi degilim canim bu konuda sadece bildiklerim bu kadar.Yok cnm keyfim yerinde merak etme hiçbir zaman isyan etmedim yine etmem sadece geçen ay üzülmüştüm. Yarın gitcm sabah hastaneye devam yani. Ordan çıkınca eşim için bı doktor buldum özelde oraya gitcez. Önceden bikac kez üroloji doktorları bir sorun yok demişlerdi ama yinede görüşmek istiyorum. Bakalım hayırlısıcnm bide ben devlette oluyorum aşılama bunda sadece iğne ücreti ilaçlar fln verdim. Son aşılamam olcak bu sefer eğer buda olmazsa tüp bebeğe geçince devlet karşılıyor mu buda aşılama gibi mi acaba biliyor musun ?
Doğru diyosun cnm nasip.Bana rapor felan kimse bişe demedi. Hastanede nereye sorabilirim biliyor musun peki cnm.Canim devam et aynen bosver. Stres yapmanin hic bi faydasi yok çünkü. Canim rapor cikti mi sana igneler için? Tüp bebekte de ayni raporlu ilaclar gibi bir kısmını karsiliyormus bide az miktar hastaneye odeme yapiliyormus. Bende cok bilgi sahibi degilim canim bu konuda sadece bildiklerim bu kadar.