merhaba. Öncelikle Adile Yeşim hoca çok çok çok iyi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim
Benimde bazı gittiğim yerlerden dolayı aylarca ertelediğim sürece Adile hocada başladım ve keşke en başta ona gelseydim dedim. Çok nazik anlayışlı ve alanında çok iyi olan bir doç.dr. kendisi. Bu yüzden tedaviden ya da süreçlerden korkmana gerek yok. Çok iyi bir şekilde rahatlatıyor hastayı psikolojik olarak. Ücretlendirme kısmına gelirsek evet bende ilk geleceğim zaman cebimden güzel bir feragat edeceğimi düşünmüştüm fakat düşündüğüm gibi olmadı. Muayene ücreti tabiiki dönem dönem değişiyordur ben 500tl ile başladım aralık ayının başında. Şuan hala aynı 500tl muayene. Aşılamada ise şöyle oldu; klomen hap 100tl gibi bir şeydi, çatlatma iğnesi 1400-1600tl arası bir şeydi, doktorum benden iki sıvılı aşılama seti almamı istedi ve çatlatma iğnesi ile birlikte 2300tl küsüratlı bir ödeme yapmıştım. Aşılama günü ise aşılama için doktorumun ücret almadığını sadece muayene ücreti ödemem gerektiği söylendi. Düşündüğümden çok çok düşük maliyetli bir tedavi süreci oldu yani. Umarım yardımcı olabilmişimdir.