Yok kuzum biliyorum normal zamanda zaten adet bitimi 8-10-12-14-16-18. Günlerde ilişki olması yeterli 28 adet döngüsü için sonrası zaten yurmurta çatlayacak olsa adet hemen gelmez anca atılır vücuttan geç çatlama yani adette ona göre süre olarak uzar. Aşılamada da çatlatma iğnesi etkisi zaten en geç 48 saatte çatlıyor 24 saat yumurta salınımı desek zaten aşılamayı 36. Saatte yapıyorlar genelde en büyük yumurta çatlıyor bi ihtimal geç çatlama olur diye ertesi günde ilişki veriliyor. Yani aşılamadan sonra 1,5 günde önemli aşılama sonrası 2 gün ilişki olsa yeterli. Aslında şu da var zaten kaliteli spermler içeriye veriliyor onlarda 72 saat kalır aslında. Çok uzun anlattım sanırım
ya tek sefer de hamile kalanda var. Ben aylardır adet sonrası bir boş bir dolu devam ediyorum sonra iki üç güne düşürüyorum olmadı yani spiralli hamile kalan dolu etrafım olunca oluyor yani. Benim 5. Gün bitti ilişkide istemiyorum artık açıkçası varsa da onada bir şey olmasın diye çokta umudum yok aslında umutsuz olma diyorlar ama her ay umutluyken hayallerimin yıkılmasından da yoruldum