- Konu Sahibi koyusiyahii
Güncellemeni daha yeni gördüm. Benim de 1 gün kaldı kan için hastaneye gitmeme. Belki benim de negatiftir bilemiyorum sonucumun ne olacağını bir yanım hamilesin diyor diğer yanım heveslenme değilsin diyor… 1 senedir her ay bir umutla bekledim ama sonuç ne çıkarsa çıksın pes etmeyeceğim çünkü rabbim eninde sonunda nasip edecek en hayırlısını. Biz rabbimizden isteyelim eminim ki rabbim ol derse olur. Canını sıkmanı pes etmeni üzülmeni kırılmanı asla istemem bu yoldaki hiçbir kadının pes etmesini istemem. Elbet biz de tadacağız bu duyguyu hep buna inanıyorum lütfen sen de ve bunu okuyan tüm kadınlar da buna inansın.umut bizim moralimiz ne yazık ki. Bende dün adet olduğumda tamam bitti artık ne uğraşıcam nede doktora gidicem dedim ama sakinleşince baktım her ne kadar maddi-manevi tükensekte, küsüp kenara çekilince bir şey olduğu yok. O yüzden hiç ara vermeden devam. Tabii arka planda 27 aydır pozitif beklerken hep negatif gören sürekli ağlak biri var. Her duamda her anımda Allah'tan isteğim şu sıralar sadece bu. Allah bizimde içimize bahar coşkusunu versin en kısa sürede inşallah.