- 22 Aralık 2023
- 85
- 26
- Konu Sahibi koyusiyahii
inşallah pozitif sonuç alırsın canım bizede haber vermeyi unutma sonuçlarıEvet çok haklısınız işte o yüzden inşallah regl olmazsam aşılamanın 13. Günü kan testi verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah pozitif sonuç alırsın canım bizede haber vermeyi unutma sonuçlarıEvet çok haklısınız işte o yüzden inşallah regl olmazsam aşılamanın 13. Günü kan testi verecem
tekrar adile hanıma mı başlayacaksınız? Herkese tavsiye ediyorum kendileriniAy çok teşekkür ederim gerçekten benim de düşündüğüm kadar fazla değilmiş. Çok yardımcı oldunuz sağ olun
Evet öyle düşünüyorum bende çok sevdim kendisini. Şuan adet görmeyi bekliyorum bakalımtekrar adile hanıma mı başlayacaksınız? Herkese tavsiye ediyorum kendilerini
Merhabaa bugün sağlık ocağına gidip kan verdim. Sonuç yarın çıkar dedi Dr . Dünden beri kasık ağrılarım geçti sadece yorgunluk ve uyku hali var bende. Heyecanla sanki sınav sonucunu bekler gibi bekliyorum İnşallah pozitif çıkarinşallah pozitif sonuç alırsın canım bizede haber vermeyi unutma sonuçları
Malesef negatif çıktıMerhabaa bugün sağlık ocağına gidip kan verdim. Sonuç yarın çıkar dedi Dr . Dünden beri kasık ağrılarım geçti sadece yorgunluk ve uyku hali var bende. Heyecanla sanki sınav sonucunu bekler gibi bekliyorum İnşallah pozitif çıkar
gebeliğe engel durumun neydi canımEvet öyle düşünüyorum bende çok sevdim kendisini. Şuan adet görmeyi bekliyorum bakalım
pozitif beklerken aldığımız şu negatif sonuçlar İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla pozitifi görürüzMalesef negatif çıktı
Benim de 2. Aşılamam ama çok ağrım var parol vs veya serum falan taktırsam bi sakıncası olur muKuzum benimde sebepsiz inferteliteydi 2.aşılamamda tuttu bende aşılama sonra ilac kullanmadım
Benim de 2. Aşılamam ama çok ağrım var parol vs veya serum falan taktırsam bi sakıncası olur mu
Hangi hastane de tedavi gördünüz bu aradaBenim de 2. Aşılamam ama çok ağrım var parol vs veya serum falan taktırsam bi sakıncası olur mu
Duş almanın ne gibi sakıncası var kiOlabildiği kadar kendimi yormuyorum. Aşılamadan sonra 2 gün duş almadım ve ağır kaldırmıyorum ama şuan var olan semptomlarım yüksek ihtimalle çatlatma iğnesinden kaynaklı
doktoruna sor bakalım canımBenim de 2. Aşılamam ama çok ağrım var parol vs veya serum falan taktırsam bi sakıncası olur mu
Hangi hastane de tedavi gördünüzKuzum benimde sebepsiz inferteliteydi 2.aşılamamda tuttu bende aşılama sonra ilac kullanmadım
Duş almanın ne gibi sakıncası var kiOlabildiği kadar kendimi yormuyorum. Aşılamadan sonra 2 gün duş almadım ve ağır kaldırmıyorum ama şuan var olan semptomlarım yüksek ihtimalle çatlatma iğnesinden kaynaklı
Sonuç ne çıktı sizinBenim de 20 aralıkta aşılamam oldu deli gibi 4 ocağı bekliyorum. Doktorum 4 ocakta gelmemi söyledi… umarııııım hamileyizdiiiir yeni yıl bize şans getirsin
Ultrasonda polikistik görünümü var dendi ama amh tsh olsun değerlerim de hiçbir sıkıntı yok. Kilom da normal. 1.5seneyi geçti acelemiz yok diye rahattım ama artık zamanı geçiyor gibime geliyor çok üzülüyorumgebeliğe engel durumun neydi canım
Maalesef negatif. Şimdi ikinci aşılama sürecindeyim.Sonuç ne çıktı sizin
Hayırlısı olsun benimde ikinci aşılamam oldu bekliyorum rabbim nasip eder inşallahMaalesef negatif. Şimdi ikinci aşılama sürecindeyim.
İstanbul özel Küçükçekmece hastanesiHangi hastane de tedavi gördünüz
Ultrasonda polikistik görünümü var dendi ama amh tsh olsun değerlerim de hiçbir sıkıntı yok. Kilom da normal. 1.5seneyi geçti acelemiz yok diye rahattım ama artık zamanı geçiyor gibime geliyor çok üz
bende evliliğimin ilk yılı önemsemedim. nede olsa yaşımız genç dedik. ama şimdi her geçen ay sanki yıl gibi geliyor ve her geçen ay manen yıpranıyoruminşallah en kısa sürede pozitifi görürüz hayırlısıylaUltrasonda polikistik görünümü var dendi ama amh tsh olsun değerlerim de hiçbir sıkıntı yok. Kilom da normal. 1.5seneyi geçti acelemiz yok diye rahattım ama artık zamanı geçiyor gibime geliyor çok üzülüyorum
merhaba. aşılama sürecinde harcanan ücretleri açıklamalı olarak anlattığım bir konu açtım. dilerseniz profilimden bakabilirsinizMerhaba. İnşallah mutlu haberi tez zamanda alırsınız. Ben de 2,5 yıllık evliyim. Aşılama önerdi doktorlar. Devlette yaptirdiysaniz şartları neler bahsedebilir misiniz? SGK borcu olup olmaması vs onemli mi bilginiz var mı acaba