Aşılama süreci

Ben dayanamadım gece acile gittim hamileyim
Ayyyyyy hayırlı olsun canım benim ağrıların odaksal olmasi hamileliğe işaretmis yazacaktım tam mesajına sonra bunu gördüm. Benim ağrılar yayılıyor ve anlık gelmiyor maalesef bize belirtilerini yazar mısın neler hissettin aşılama boyunca

13 gün boyunca daha belirgin bel olmak üzere kasık ağrım vardı göğüslerim büyüdüler gaz ve kabızlık hep iğnelere bağladım durumu adetime yakın son 3 gün gelen giden kasık ağrısı ayakta durunca ince bir baş dönmesi ve sürekli bulantı ince ince bunu da eski bir panik atak hastası olduğum için kendimde belirti çıkarıyorım diye düşündüm son iki gün kasık ağrıları daha netleşti anlık gelip gidiyor ve dün gece baş ağrısı eklendi normalde bu sabah 8 de gidip kan verecektim ama gece 10 da dedim ha sabah ha şimdi bişey farketmez gidip verdim ve sonuç pozitif

Heyecanını yerim senin canım hamiş, bize dua eder misin Canım kasık ağrıların normal regl ağrılarından farklı mıydı

Heyecanını yerim senin canım hamiş, bize dua eder misin Canım kasık ağrıların normal regl ağrılarından farklı mıydı
Tabi ki ederim yok bire bir aynı 10 dk da bir kontrol ediyordum kesin bu sefer geldi diye tek farkı benim için eşlik eden bel ağrısı

Tabi ki ederim yok bire bir aynı 10 dk da bir kontrol ediyordum kesin bu sefer geldi diye tek farkı benim için eşlik eden bel ağrısı
Odaksal mıydı yoksa yayılıyor muydu. Yani regl öncesi hani yayılır ya tüm kaşığa batma şeklinde değilde sancı olur. Senin ki batma gibi miydi sancı gibi miydi? Umarım kizmiyorsundur bana çok mu saçma sorularım

Estağfurullah olur mu öyle şey bire bir aynı regl öncesi ile hem batma hem sancı tek farkı en fazla 1 dk sürüp geçmesi

Tam tersi kabızlık yaşadım regl döneminde ağrım çok olur ve fazla ağrı kesici almak zorunda kalırım o zaman ishal yaşarım anca
Ben de her regl öncesi ishal olurdum yine oldum ben dayanamadım test aldım. Hata yaptım dimi ama dayanamadim

Kaçıncı günün senin çatlatma iğnesinden somra
Çatlatma iğnesinin 13. Günü. Aşılamanın 12. Günü. Ya ben sabah tuvalete gitmiştim şimdi de gelmiyor tuvaletim o yüzden yapamadım hâlâ test yol yakınken vaz mi geçsem ama aklımda kalacak

Çatlatma iğnesinin 13. Günü. Aşılamanın 12. Günü. Ya ben sabah tuvalete gitmiştim şimdi de gelmiyor tuvaletim o yüzden yapamadım hâlâ test yol yakınken vaz mi geçsem ama aklımda kalacak
Ben böyle durumlarda korkunun ecele faydası yok derim ama sen bilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…